Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

«Κεραυνός εν αιθρία»!!! Συνέβη και αυτό το παράξενο καιρικό φαινόμενο.

Όλο παράξενα και έντονα καιρικά φαινόμενα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στα Τρίκαλα. Αυτό εδώ πάντως ήταν πραγματικά για την περιοχή μας πρωτάκουστο. Από θαύμα γλύτωσαν τα παιδιά που έπαιζαν εκείνη την ώρα ποδόσφαιρο και θα το θυμούνται μέχρι τα γεράματά τους. Το περιστατικό συνέβη προχθές Σάββατο το απόγευμα 23-5-2009, στη Φωτάδα Τρικάλων.
Οι πιτσιρικάδες έπαιζαν μονότερμα, στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Φωτάδας, στο επάνω τέρμα που βλέπετε στη φωτό με το μεγάλο δέντρο. Εκείνη την ώρα άρχιζε να αναπτύσσεται μια συννεφιά στη γύρο περιοχή, ενώ στο σημείο είχε ήλιο και δεν υπήρχαν σύννεφα από πάνω! Αυτό είναι διαπιστωμένο από τα ίδια τα παιδιά και κατοίκους της Φωτάδας.
Ξαφνικά τα παιδιά, είδαν την αστραπή με τον κεραυνό να πέφτει πάνω στο μεγάλο δέντρο, το οποίο είναι πίσω από το τέρμα και να σπάει ένα μεγάλο κλωνάρι. Το κλωνάρι έπεσε μέσα στο γήπεδο.
Ευτυχώς που εκείνη τη στιγμή κανένα από τα παιδιά δε βρισκόταν σε εκείνο το σημείο που έπεσε το κλωνάρι, αλλά λίγα βήματα πιο δίπλα. Τα παιδιά τυχερά, γλύτωσαν και από τον κεραυνό και από το κλωνάρι. Πάντως αυτό που έπαθαν θα το θυμούνται για πάντα.
Μόνο δεν ξέρουν πότε να πάνε να παίξουν μπάλα, με ήλιο ή με συννεφιά? Το μεγάλο κλωνάρι απομάκρυναν οι υπεύθυνοι του γηπέδου χθες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!