Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Η απορία του Χρήστου Μαγκούφη για τα μοδάτα χρώματα των εσωρούχων…

Εκστασιασμένο συνέλαβε χθες ο φακός του «ΤρίκαλαΟΛΑ» τον κ. Χρήστο Μαγκούφη. Η αφορμή, τα διαφορετικά χρώματα που χρησιμοποιούν οι μόδιστροι στα γυναικεία εσώρουχα!!! Ο φίλτατος Χρήστος, αμέσως μετά την ομιλία του Δημήτρη Ρέπα, χθες στον πεζόδρομο της Ασκληπιού (εκστασιασμένος και ανεβασμένος και από ‘κει), βρέθηκε στη βιτρίνα διπλανού καταστήματος. Όταν όμως αντίκρισε το μοντέλο της φωτογραφίας, κατακοκκίνισε (όχι από ντροπή), αλλά από θυμό. Απευθυνόμενος προς τον σύντροφο Θανάση Τσιάρα του είπε: «…βρε σύντροφε Θανάση, τι πράμα είναι τούτο? (εννοώντας τα εσώρουχα που φοράει το μοντέλο και όχι το μοντέλο…). Τα πάνω να είναι πράσινα και τα κάτω μπλε? Αφού άρχισε με πράσινο θα έπρεπε να τελειώσει με πράσινο, με εκνευρίζει αυτό το μπλε σλιπάκι… ακόμη και την κοπέλα θα έπρεπε να τη βάψουν πράσινη…»
Ο σύντροφος Θανάσης Τσιάρας, απαντώντας στο Χρήστο Μαγκούφη του είπε: «…τι να σου πω βρε Χρήστο, πάση θυσία πρέπει ν’ αλλάξει το σκηνικό… αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές… όλα πράσινα! και τα μαγιό…!!!»

Υ.Γ. Μέχρι την επόμενη επίσκεψή μας στη βιτρίνα, ο καταστηματάρχης να έχει βάλει πράσινα εσώρουχα στην κοπέλα, ή να τα ζωγραφίσει άμα δεν έχει, όπως εμείς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!