Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Στήριξη στους Έλληνες της διασποράς από Νομαρχία και δήμο Τρικάλων.

Ο Πρόεδρος της παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων και Ομοσπονδιών "ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ" κ. Διαμαντής Γκίκας από τη Γερμανία και η πρώτη Αντιπρόεδρος της Συνομοσπονδίας κ. Σούλα Ρωσσίδη (εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Αυστραλίας - Μετέωρα, Χασίων και Ελλασώνα) επισκέφτηκαν στις 28.08.2009 τον Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη και συζήτησαν για τα πορίσματα που είχε το πρώτο παγκόσμια συνέδριο Θεσσαλών που διοργανώθηκε στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας, για την διοργάνωση της επόμενης εκδήλωσης της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας στο Νομό Τρικάλων, για την φιλοξενία παιδιών μεταναστών σε κατασκηνώσεις του Νομού και για άλλα διάφορα θέματα. Οι επισκέπτες ευχαρίστησαν τον Νομάρχη κ. Βλαχογιάννη για την συνεχής υποστήριξη που έχουν οι Θεσσαλικές οργανώσεις από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων.
Χθες 01.09.2009 ο Πρόεδρος της παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων και Ομοσπονδιών "ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ" κ. Διαμαντής Γκίκας επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Τρικάλων κ. Μιχάλη Ταμήλο και συζήτησαν επίσης για τα πορίσματα που είχε το πρώτο παγκόσμια συνέδριο Θεσσαλών που διοργανώθηκε στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας, για την διοργάνωση της επόμενης εκδήλωσης της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας στο Νομό Τρικάλων, για την συνεργασία με την ηλεκτρονική πύλη του Δήμου Τρικάλων και για άλλα διάφορα θέματα.
Ο κ. Γκίκας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Ταμήλο για την συνεχής υποστήριξη που έχουν οι Θεσσαλικές οργανώσεις από τον Δήμο Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!