Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Επισκέψεις υποψηφίων στο Δήμο Τρικάλων

Ιδιαιτέρως τιμητική για τον Δήμο της πόλης μας χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος την επίσκεψη του Υφυπουργού Οικονομικών και υποψηφίου βουλευτή Ν. Τρικάλων με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκου Λέγκα. Αλλά και από την πλευρά του ο Υφυπουργός αναφέρθηκε στην εποικοδομητική συνεργασία που είχε με τον Δήμαρχο προς όφελος του τόπου και των πολιτών της περιοχής μας.
Στη σύντομη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου παρουσία και των Αντιδημάρχων κ.κ. Ελένης Αργυροπούλου-Καλλιάρα, Στέφανου Σακκά και Τάκη Παζαΐτη, καθώς και των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Απόστολου Ζολώτα και Πόπης Ντιροκάλτση, ο κ. Ταμήλος επεσήμανε την καθοριστική συμβολή του κ. Λέγκα για την χρηματοδότηση του προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» με 8.000.000 ευρώ, την έναρξη και λειτουργία του δεύτερου τμήματος των ΤΕΙ στα Τρίκαλα, την άμεση ένταξη της κατασκευής Φοιτητικής Εστίας στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και την εκταμίευση συνολικά 300 στεγαστικών δανείων για τους Τρικαλινούς ROM, από 60.000 ευρώ το καθένα, που μεταφράζεται σε κονδύλιο της τάξης των 18.000.000 ευρώ.
Καταλήγοντας ο Δήμαρχος Τρικκαίων ευχήθηκε καλή επιτυχία εκ νέου στον κ. Λέγκα, εκφράζοντας ταυτόχρονα την πεποίθησή του ότι ο Τρικαλινός λαός θα τιμήσει τον άνθρωπο που τόσα πρόσφερε στον τόπο του.

-Τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλο επισκέφθηκε στο γραφείο του ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων με το ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κώστας Πατέρας. Στην συνάντηση παρών ήταν και ο πρώην Αντιδήμαρχος Τρικκαίων και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλης Νάκης. Και οι δύο ευχήθηκαν στον υποψήφιο βουλευτή καλή επιτυχία στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, τόσο στον ίδιο όσο και στο κόμμα του.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!