Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Ασφαλτοστρώσεις στην πόλη των Τρικάλων.

Τα έργα της ασφαλτόστρωσης σε διάφορα σημεία της πόλης των Τρικάλων επισκέφθηκε το προηγούμενο διήμερο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παζαΐτης.
Συγκεκριμένα επισκέφθηκε:
Τον χώρο του 5ου Γυμνασίου και 5ου Λυκείου Τρικάλων όπου το συνεργείο έχει ήδη ολοκληρώσει την ασφαλτόστρωση του προαύλιου των δύο εκπαιδευτηρίων. Πρόκειται για έργο που αποτελούσε διακαή αίτημα των καθηγητών και μαθητών καθώς ο παλιός ασφαλτοτάπητας είχε καταστραφεί και εγκυμονούσε κινδύνους για τους προαυλιζόμενους μαθητές. Πλέον μαθητές και καθηγητές θα διαθέτουν έναν άνετο, καθαρό και βεβαίως χωρίς λακκούβες προαύλιο χώρο.
Άσφαλτος επίσης έπεσε και στο μικρό τμήμα της οδού Θεμιστοκλέους, όπου αυτή συναντά την οδό Βύρωνος. Με την ασφαλτόστρωση αυτή κλείνει οριστικά μια μακροχρόνια «πληγή» που ταλαιπωρούσε τους περίοικους και βεβαία δεν πρόσφερε καλή εικόνα για την πόλη καθώς επρόκειτο για κεντρικότατο σημείο της.
Τέλος ο κ. Παζαΐτης επισκέφθηκε την οδό Κοραή όπου επίσης έχουν ξεκινήσει εργασίες ασφαλτόστρωσης μετά την επέκταση των πεζοδρομίων που ολοκληρώθηκε στην συγκεκριμένη οδό. Ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των παραπάνω έργων και δήλωσε ότι πρόκειται για παρεμβάσεις που θα ωφελήσουν άμεσα τους δημότες και θα επιλύσουν χρόνια προβλήματα των αντίστοιχων περιοχών.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!