Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Επισκέψεις στον δήμαρχο Τρικάλων κ. Μιχάλη Ταμήλο.

Τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλο επισκέφθηκαν μέλη του Δ.Σ. της Μαθηματικής Εταιρίας Τρικάλων με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Βαγενά.
Αντικείμενο της επίσκεψης αποτέλεσε το αίτημα της Μαθηματικής Εταιρίας Τρικάλων προς τον Δήμο Τρικκαίων για παραχώρηση χώρου που να περιλαμβάνει ένα γραφείο 15 τετραγωνικών περίπου μέτρων καθώς και μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων 40 τετραγωνικών μέτρων. Η αίθουσα αυτή, όπως εξήγησε ο Πρόεδρος, είναι αναγκαία τόσο για την στέγαση της βιβλιοθήκης της Μαθηματικής Εταιρίας, όσο και για την διεξαγωγή των μαθημάτων προετοιμασίας για τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς, την υλοποίηση των σεμιναρίων για εκπαιδευτικούς για την εξοικείωση στις νέες τεχνολογίες.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος δήλωσε σύμφωνος με το αίτημα της Μαθηματικής Εταιρίας. Πρόσθεσε ότι, δεδομένου των πολλών κενών αιθουσών σε διάφορα εκπαιδευτικά κτίρια της πόλης, η προτιμότερη λύση στο θέμα είναι η παραχώρηση δύο εξ’αυτών στην εταιρία. Πρότεινε μάλιστα ότι η καλύτερη λύση θα ήταν η παραχώρηση δύο αιθουσών στο συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου - Λυκείου Τρικάλων, όπου πράγματι οι κενές αίθουσες είναι πολλές.
Επίσης, αυτές τις ημέρες επισκέφθηκαν τον δήμαρχο στο γραφείο του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Γιώργος Τσιάκαλος και ο υποψήφιος βουλευτής με το ΛΑ.Ο.Σ κ. Ιωάννης Παπαγεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!