Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Διαχρονική η αξία του ημιμαραθώνιου δρόμου του δήμου Παραληθαίων.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με απόλυτη επιτυχία, ο 9ος ημιμαραθώνιος δρόμος του δήμου Παραληθαίων. Η εκκίνηση δόθηκε στις 10:30 το πρωί από το δ.δ. της Ράξας και ο τερματισμός έγινε στο ίδιο σημείο, όπως κάθε χρόνο. Παρόλο που σήμερα διεξάγονταν ο Αλεξάνδρειος δρόμος στη Θεσσαλονίκη, οι συμμετοχές ήταν περισσότερες από την προηγούμενη χρονιά και απ’ όλη την Ελλάδα φυσικά. Την ευχάριστη νότα στον αγώνα, έδωσαν για μια ακόμη φορά τα πολλά μικρά παιδιά που πήραν μέρος στα δύο αγωνίσματα των 600 και των 1000 μέτρων. Ο Σ.Δ.Τ. (Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων) ήταν ο σύλλογος με τις πιο πολλές συμμετοχές και οι δρομείς του έκαναν πολύ καλή εμφάνιση. Αλυτάρχης του αγώνα, ήταν όπως πάντα ο μοναδικός στο είδος Κώστας Σιδέρης.
Η διοργάνωση του αγώνα έγινε από το δήμο Παραληθαίων και αξίζουν συγχαρητήρια στα άτομα εκείνα που εργάσθηκαν εθελοντικά για την επιτυχία της.
Παρόν βέβαια ήταν και ο δήμαρχος Παραληθαίων κ. Δημήτρης Οικονόμου,
ο οποίος στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο τη διοργάνωση του ημιμαραθωνίου που έγινε θεσμός. Το μόνο αρνητικό σημείο σήμερα στη διαδρομή, ήταν η ζέστη, που έφτασε σήμερα τους 30 βαθμούς. Μετά το τέλος του αγώνα. παρατέθηκε πλούσιο γεύμα σε όλους τους αθλητές σε ταβέρνα του χωριού.
Δείτε μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον αγώνα και όταν αύριο θα έχουμε τα επίσημα αποτελέσματα, θα δημοσιεύσουμε τις φωτό με τις απονομές και ακόμη περισσότερες φωτό. Αύριο θα ανεβάσουμε και το βίντεο του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!