Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Γλέντησαν με την ψυχή τους τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Τρικκαίων

Μία αξέχαστη βραδιά με γλέντι, καλό φαγητό και πολύ ευχάριστη διάθεση πέρασαν απόψε στο κέντρο Υδροχόος οι εκπρόσωποι της τρίτης ηλικίας που αποτελούν μέλη των έξι παραρτημάτων ΚΑΠΗ του Δήμου Τρικκαίων, στην εκδήλωση που με ιδιαίτερη φροντίδα διοργανώθηκε ώστε να τιμηθεί η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων.
Χαιρετίζοντας την εκδήλωση η Πρόεδρος των ΚΑΠΗ κα Πόπη Ντιροκάλτση ανέφερε: «Αγαπητά μέλη του ΚΑΠΗ σας ευχαριστώ που τιμήσατε με την παρουσία σας την σημερινή εκδήλωση. Κάθε χρόνο η 1η Οκτωβρίου εορτάζεται ως Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων η οποία ορίστηκε από την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990 εις ένδειξη σεβασμού προς την Τρίτη ηλικία. Η ημέρα των Ηλικιωμένων μας δίνει την ευκαιρία να σκεφτούμε πόσα πολλά οφείλουμε στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας αλλά και πόσα ακόμη μπορείτε εσείς να προσφέρετε.
Γιατί γνωρίζουμε ότι έχετε πολλές δυνάμεις, γνώσεις, έχετε βιώσει μοναδικές εμπειρίες και διαθέτετε κεφάλαιο δύναμης με πλούσια αποθέματα ανθρωπιάς και αγάπης. Είναι ανεπίτρεπτο να μένουν στο περιθώριο τα άτομα τρίτης ηλικίας.
Σήμερα λοιπόν, είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε όλοι μαζί και είμαι σίγουρη ότι η ηλικία δεν θα είναι εμπόδιο στο κέφι και στον χορό. Χρόνια σας πολλά και να έχετε ένα ωραίο βράδυ».
Την ιδιαίτερη ζωντάνια των ηλικιωμένων παρά τα χρόνια που τους βαραίνουν υπογράμμισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Ταμήλος και τους τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι πάντα στο πλευρό τους ώστε να συνεχίσουν να συμμετέχουν δημιουργικά στην ζωή και γι αυτό τον σκοπό πρόκειται να δημιουργηθεί και νέο παράρτημα ΚΑΠΗ στο Ριζαριό ενώ ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Βλαχογιάννης εξήρε την προσφορά τους στην κοινωνία και στον τόπο γενικότερα.
Το παρών έδωσε και ο Υφ. Οικονομίας κ. Λέγκας που τους ευχήθηκε να είναι πάντα δραστήριοι επισημαίνοντας το χαμόγελο που βλέπει στα πρόσωπά τους παρά τις όποιες αντιξοότητες περνούν.
Στην παρέα των επισήμων διακρίναμε ακόμη τους Αντιδημάρχους κ. Πολυμερόπουλο και κα Βράντζα, τους δημοτικούς συμβούλους κυρίους Ζολώτα, Αγγελή και Τσιάρα και τις πρώην Αντιδημάρχους κυρίες Βασιλειάδου- Παλάτου και Μουλιώτα.
Χάρης Μαντέλλος trikalacity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!