Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Στο δημαρχείο Τρικάλων σήμερα ο Γερμανός Πρόξενος.

Το Δημαρχείο Τρικάλων επισκέφθηκε σήμερα ο Γενικός Πρόξενος της Γερμανία στην Θεσσαλονίκη κ. Βάλτερ Λόιτς συνοδευόμενος από τον επίτιμο Πρόξενο της Γερμανίας στη Θεσσαλία κ. Γεώργιο Παπαρρίζο και τον Διευθυντή του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος κ. Αθανάσιο Κελέμη.
Την γερμανική αντιπροσωπεία υποδέχτηκε η Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτα Βράντζα (λόγω της απουσίας του Δημάρχου κ. Μιχάλη Ταμήλου στις Βρυξέλλες) ενώ παρόντες ήταν ο Γενικός Διευθυντής του Δήμου κ. Κώστας Κατσαρός, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Τρικκαίων κ. Νικολέττα Μπρουζούκη και η Διευθύντρια του ΠΟΔΤ κ. Ελένη Τζήκα.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως το περιβάλλον και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τομείς που η γερμανική τεχνολογία είναι από τις πιο προηγμένες στον πλανήτη. Στα θέματα αυτά, όπως ενημέρωσε ο Διευθυντής του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου ο Δήμος Τρικκαίων μπορεί να αντλήσει τεχνογνωσία και να ζητήσει την οποιαδήποτε συνδρομή όταν το θελήσει.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα.
Από το γραφείο τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!