Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Εγκαινιάστε το 7ο νηπιαγωγείο Τρικάλων.

Τα εγκαίνια του 7ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων στην περιοχή του Νοσοκομείου της πόλης μας πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε τελετή που χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιος παρουσία του Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη, του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλου, του Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Δημητρίου Τσέλιου, των Αντιδημάρχων κ.κ. Ελένης Αργυροπούλου και Τάκη Παζαΐτη, του Προϊσταμένου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Απόστολου Τάσιου, των γονέων και των νηπίων του συγκεκριμένου Νηπιαγωγείου της πόλης μας...
Μετά το πέρας της τελετής, ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Βλαχογιάννης σε σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια με την κατασκευή μιας σειράς σχολικών μονάδων και που οφείλεται στην αγαστή συνεργασία που έχουν οι αρμόδιοι φορείς του τόπου μας και κυρίως η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση με τον Δήμο Τρικκαίων. Μίλησε για την προσπάθεια που ξεκίνησαν Νομαρχία και Δήμος πριν από δύο χρόνια με στόχο την κάλυψη των τεράστιων προβλημάτων που είχαν κληρονομηθεί από το παρελθόν, καθώς 16 συνολικά Νηπιαγωγεία της πόλης στεγάζονταν σε νοικιασμένους χώρους. Με την κατασκευή ενός ακόμη Νηπιαγωγείου, και με αρχική πίστωση 200.000 ευρώ συγκεκριμένα για το 7ο Νηπιαγωγείο, τα αυτά προβλήματα σταδιακά επιλύονται κατέληξε ο Νομάρχης, ευχόμενος καλή πρόοδο στα παιδιά που θα ξεκινήσουν την εκπαίδευσή τους εκεί.
Αλλά και ο Δήμαρχος κ. Ταμήλος επεσήμανε από την πλευρά του ότι η αγαστή συνεργασία Νομαρχίας και Δήμου έχει ήδη αποφέρει σημαντικούς καρπούς όσον αφορά τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί στην πόλη και κυρίως στον τομέα της εκπαίδευσης. Αναφέρθηκε στην αρχική χρηματοδότηση του έργου της κατασκευής του 7ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων που εξασφάλισε η Ν.Α. και μίλησε για την εξασφάλιση του οικοπέδου, την μελέτη και τα συμπληρωματικά έργα που ανέλαβε και διεκπεραίωσε ο Δήμος Τρικκαίων, με αποτέλεσμα το λειτουργία ενός ακόμη Νηπιαγωγείου-κόσμημα για την πόλη των Τρικάλων.
Καταλήγοντας, τόνισε ότι κάθε καινούργιο σχολείο που κατασκευάζεται δημιουργεί όλο και μεγαλύτερη ώθηση στην αγάπη των παιδιών για μάθηση και προέτρεψε τα παιδιά του 7ου Νηπιαγωγείου να χαρούν όσο μπορούν περισσότερο το νέο τους σχολείο.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!