Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!!!

Κρίμα πόσο γρήγορα οι πολίτες βρέθηκαν σε τοίχος ,πόσο γρήγορα ξεφούσκωσαν οι ελπίδες , οι υποσχέσεις, τα όνειρα , κρίμα και πάλι κρίμα.
Ο κ. Παπανδρέου είχε πει προεκλογικά που πήγαν τα λεφτά έλα ντε; Που πήγαν κύριε Παπανδρέου ; δεν θυμάστε ; 20 χρόνια υπουργός ήσασταν στην κυβέρνηση του πατέρας σας δεν σας το είπανε εσάς ; μάλλον όχι .
Οι πολίτες πιστέψανε σε σας κ. Παπανδρέου και σας ψηφίσανε ειδικά οι αγρότες αλήθεια η σύνταξη για τα 550 ? έχετε ακουστά τι απέγινε ; στους αγρότες δώσανε 30 ? παραπάνω δηλαδή 360 ? ,τώρα για τα 550? άστο καλυτέρα...
Κρίμα για τους αγρότες , κάποιοι φωνάζανε για τα μεγάλα πράσινα τέλη στα αυτοκίνητα που ήταν μαζί με την απόσυρση , τα είχε βάλει ο κ,. Σουφλιάς οι μάγοι του Πασόκ κράτησαν τα τέλη και αποσύρανε την απόσυρση, ε ρε γλέντια, τέτοια οικονομία ξέρω να κάνω και εγώ κύριε Παπανδρέου που δεν είμαι και οικονομολόγος
Θα μου πείτε η οικονομία που βρήκαμε ήταν σε κακά χάλια και δεν μπορούσαμε να δώσουμε κάτι παραπάνω , δεν είδα όμως να μειώνεται τους μισθού σας ,τους συμβούλους σας , τους παρατρεχάμενους , αν και από ότι μάθαμε γνωρίζατε για την κατάσταση της οικονομία μας .
Για τα παιδιά των stage δεν μπορούμε να πούμε και πολλά όλοι γνωρίζουν ότι χωρίς αυτά τα παιδιά δεν λειτουργεί σχεδόν τίποτε, αλλά βλέπεται δεν είχαν υποχρεωθεί σε πολιτικούς του Πασόκ ώστε να είναι μελλοντικοί όμηροι των πολιτικών τους γραφείων οπότε τους απολύουμε και προσλαμβάνουμε δικούς μας με συμβάσεις έργου ,σε κάτι τέτοια το Πασόκ δεν πιάνεται .
Πως θα ξαναβγούμε βουλευτές? Μας ρωτήσατε !!!!
Για τον κ. υπουργό προστασίας του Πολίτη δεν περιμέναμε κάτι καινούριο πρώτα ο πολίτης ,σκέψου απέλυσε από τηλεοράσεως τον αρχηγό της Αστυνομίας γιατί ; γιατί δεν αναγνώρισε έναν από τους πρωτεργάτες του πολυτεχνείου που πήγε να του αφαιρέσει εξάρτημα της στολής του ; κύριε υπουργέ τον να μην έχει ηθικό ο αξιωματικός ξέρετε τι είναι ; να αφήνει τους εγκληματίες να αλωνίζουνε , έτσι δεν είπατε για τον ΑΡΧΗΓΟ ; ;αλλά όταν αποφάσισε να κινηθεί αλλά δεν σας ρώτησε ποιόν να συλλάβω ; έγινε RAMBO .
Για τον κ. Ραχωβίτσα ένα αξιωματικό αστέρι στείλτον στην Πελοπόννησο να σταματήσει τις σκούπες διαμαρτύρονται οι Πακιστανοί, Αλβανοί, Ινδοί , αν διαμαρτύρονται και οι Έλληνες διότι δεν μπορούν να ζήσουν στην Πατρίδα τους
έ είμαστε Πολίτες του κόσμου ., ρωτήστε τον κ. Παπανδρέου έχει κάνει και από αυτό .
Στα τοπικά μας τώρα, διαβάζω για τις περιοδείες του κ. Χαιδου στα χωριά και για ενημέρωση προβλημάτων του δήμου και της Νομαρχίας , δεν τα ξέρει τα προβλήματα ο κ. Χάιδος ; τώρα θα τα μάθει; Αλήθεια τι έγιναν οι διαρροές στον τύπο μέχρι και αντιπρόεδρο της Βουλής το έφερναν , οι καθημερινές επιστολές στον τύπο;. Για τα κακώς δρώμενα του νομού τώρα όλα καλά ; .
Αλήθεια κ. Μερεντίντη διάβασα ότι συναντηθήκατε με τον πρόεδρο των φίλων του σιδηροδρόμου γιατί ;για να ενημερωθείτε ; το τραίνο δεν επανήλθε δεν το ξέρατε; .
Το τραίνο έγινε προαστιακός στην Ξάνθη από την προηγούμενη κυβέρνηση με ημερήσια έσοδα 70? και έξοδα 4000? βλέπε εφημερίδα veto 8/11/2009 που είσαι κ. Στυλιανίδη με τις ιδέες σου .
Αν μπορείτε κ Μερεντίτη κάντε καμιά επίσκεψη στο υπουργείο συγκοινωνιών αν υπάρχει ακόμη και ενημερώστε ότι το έκανε η κακή δεξιά μπας και μας λυπηθούνε και μας το φέρουνε ξανά το τραίνο .
Διαβάζω επιστολές αντιπαράθεσης στον τοπικο τύπο μεταξύ των κ.κ Σπαθή και Τσέλιου αναφέρεται μάλιστα χαρακτηριστικά ο κ. Σπαθής στο( trikalanews.gr) ο τρόπος διαχείρησης του δημοσίου χρήματος από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση δημιουργεί μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα !!!!!! γνωρίζω το θέμα μόνο από τον τύπο αλλά να μιλάει ο πρώην δήμαρχος για ηθικό θέμα για διαχείριση δημοσίου χρήματος
ΕΛΕΟΣ !!! σκάνδαλο είναι κ. Σπαθή να μην θυμάστε η να κάνατε ότι δεν θυμάστε αλλά μάλλον δεν θέλετε να θυμάστε ._
Με τιμή
Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α
Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!