Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Απάντηση του κ. Τσατσαρώνη προς τον κ. Μακρυγιάννη.



Κ. Μακρυγιάννη
Δεν σας γνωρίζω προσωπικά και δεν έχω κάτι επί προσωπικού απέναντί σας.
Όλη η επιχειρηματολογία σας ξεκινά από γεγονότα τα οποία είναι ΨΕΜΜΑΤΑ και αυτό είναι που με κάνει να απαντήσω. Για όνομα του Θεού, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Αλβανικό σχολείο στα Τρίκαλα, μαζεύονται τα παιδάκια κάθε Κυριακή 11 με 1 και λένε ποιήματα, δείτε το site τους...


Δεν είναι σχολείο το οποίο αντικαθιστά την πρωτοβάθμια εκπαίδευση."Για να μιλάμε σοβαρά τώρα το καταστατικό ενός συλλόγου δεν δίνει το δικαίωμα να ιδρύσει σχολείο και μάλιστα να το διαφημίζει στα Αλβανικά Μ.Μ.Ε σαν το πρώτο Αλβανικό σχολείο επί Ελληνικού εδάφους ,το γνωρίζετε ;
"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ !!! Λέτε εσκεμμένα ΨΕΜΜΑΤΑ ! Είπαμε λειτουργεί κάθε Κυριακή 11 με 1, πηγαίνετε μια φορά να δείτε τι κάνουν εκεί. Μάθημα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ποιηματάκια στα Αλβανικά σαν ξένη Γλώσσα. Δεν έχει τυπικό πρόγραμμα σπουδών, δασκάλους, ωράριο, βιβλία.
"Τώρα αν θέλεις να βάλεις στην σελίδα σου διαφήμιση για τους Αλβανούς , Πακιστανούς ,Ινδούς δεν με απασχολεί αλλά να χρησιμοποιείς την σελίδα του δήμου σαν δική σου είναι παράνομο.
"Όχι δεν είναι παράνομο. Ο Δήμος έχει το δικαίωμα να βάζει στην σελίδα του banner από όποια ιστοσελίδα κρίνει. Μπορούμε να κρίνουμε τον υπεύθυνο, αλλά ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Γνωρίζετε την διαφορά ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ και ενδεχομένως λανθασμένης επιλογής.
"Κ. Τσατσαρώνη εγώ είμαι Έλληνας και δεν τυχαίνει, δεν ξέρω για σας αλλά είμαι περήφανος για την καταγωγή μου.
"Σοβαρά κ. Μακρυγιάννη;Δεν τυχαίνει ;Σας ρώτησε ποτέ κάποιος ;Σαν έμβρυο μήπως σας ρωτήσανε : "εσύ σπερματοζωάριο σε ποια χώρα θες να γεννηθείς ;
"Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι γεννηθήκατε στην Ελλάδα, αλλά αποτελεί δική σας επιλογή ;
Μωρέ μπράβο... Εμένα πάντως δεν με ρώτησε ποτέ κανένας, τυχαία γεννήθηκα Έλληνας."Αλλά μπορεί να έχετε τις ίδιες απόψεις με την γ.γ. του υπουργείου Παιδείας ότι δεν είμαστε Έλληνες μας κάνανε .!!!!!!!
"Κοινή λογική χρειάζεται για να καταλάβετε πως τυχαία γεννηθήκαμε και εγώ και εσείς Έλληνες, δεν το διαλέξαμε και αυτό δεν είναι θέμα άποψης ή προσέγγισης.
"Για την βλακεία μας έχετε δίκιο δείτε τα χάλια παιδείας μας , την ασυδοσία των εκπαιδευτικών που λυμαίνονται το εισόδημα των οικογενειών και την ανυπαρξία του δημόσιου σχολείου και δεν ντρεπόμαστε .
"Εδώ να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας. Έτσι είναι τα πράγματα στον χώρο της Παιδείας. Προτείνετε κάτι για να αλλάξει αυτό; Τι ; Αυτό ενδεχομένως να είναι εξαιρετικά σοβαρότερο ζήτημα πάνω στο οποίο θα έπρεπε να συζητήσουμε παρά την εβδομαδιαία συνάντηση παιδιών και ένα banner του δήμου, πράγματα τα οποία σας εξόργισαν.
Δημήτρης Τσατσαρώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!