Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων καλεί τα μέλη του να παραστούν στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου και ώρα 6:30 μ.μ. στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ν. Τρικάλων (οδός Καραϊσκάκη)
Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη.
Στο αγωνιστικό μέρος , άθλος μπορεί να χαρακτηριστεί η συμμετοχή του έμπειρου αθλητή του Συλλόγου Κώστα Φαγκρίδα στον υπερμαραθώνιο ορεινό αγώνα δρόμου 105 χλμ. που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στο Παρανέστι της Δράμας...

Ήταν μια πολύ δύσκολη δοκιμασία,
μέσα σε άσχημες καιρικές συνθήκες ,σε δύσβατα μονοπάτια
και σε μεγάλο υψόμετρο.
Στην ίδια περιοχή και την ίδια ημέρα σε άλλο αγώνα μήκους 32 χλμ. που πραγματοποιήθηκε, ο Βαγγέλης Μπαρτζιώκας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να τερματίσει ανάμεσα στις πρώτες θέσεις .
Στο όμορφο νησί της Νάξου την Κυριακή 18 Οκτωβρίου ο Δημήτρης Τάχος συμμετείχε σε αγώνα 26 χλμ. που διέσχιζε το μεγαλύτερο μέρος του νησιού και πραγματοποίησε επίσης πολύ καλή εμφάνιση τερματίζοντας ανάμεσα στις πρώτες θέσεις.
Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου διεξάγεται στην Αθήνα ο 27ος Κλασικός Μαραθώνιος δρόμος, στη διαδρομή Μαραθώνας- Παναθηναϊκό Στάδιο και παράλληλα αγώνες 5 και 10 χλμ.
Ο Σύλλογος Δρομέων θα συμμετέχει με αρκετούς αθλητές
του και αναμένεται να καταλάβει μια καλή θέση στην γενική
κατάταξη των Συλλόγων σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!