Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τον ΦΙΚΟΣ


Μία όμορφη μουσικοχορευτική βραδιά διοργανώνει αυτή την Παρασκευή 18-12-09 ο αθλητικός σύλλογος Τραμπολίνο Γ.Α.Σ. ΦΙΚΟΣ...

Η εκδήλωση θα γίνει στην οικογενειακή ταβέρνα «ΚΗΠΟΣ» στην είσοδο του χωριού στηΗ H Η εκδήλωση θα γίνει στην οικογενειακή ταβέρνα «ΚΗΠΟΣ» στην είσοδο του χωριού στη Φήκη Τρικάλων. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα αρχίσει στις 9 μ.μ. και στην αρχή θα γίνουν οι βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν σε διάφορους αγώνες μέσα στο 2009. Οι παρευρισκόμενοι θα διασκεδάσουν με τους ήχους ζωντανής λαϊκής ορχήστρας. Θα υπάρξει και πλούσια λαχειοφόρος. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παραστούν οι τοπικές αρχές, καθώς και όποιος άλλος φίλος του συλλόγου επιθυμεί.
Το φωτογραφικό υλικό είναι από το διεθνές τουρνουά τραμπολίνο που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη. Στο τουρνουά, ο ΦΙΚΟΣ ήταν ο μόνος Τρικαλινός σύλλογος που είχε λάβει μέρος με 2 αθλητές, τον Σπύρο Ντόγκα που ήρθε 5ος στα προκριματικά και 8ος στον τελικό και η Κουτή Τριανταφυλλιά που ήρθε 8η στον τελικό. Απόλυτα ικανοποιημένος ο προπονητής του συλλόγου ο Βούλγαρος Peter Videf ο οποίος κάνει μια πολύ αξιόλογη δουλειά και η προσφορά του είναι μεγάλη. Στη φωτό ο Σπύρος Ντόγκας και η Τριανταφυλλιά Κουτή, με τον Βούλγαρο παγκόσμιο πρωταθλητή Saliev Aliosman.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!