Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Μικροί – μεγάλοι…

Ένας πρωτότυπος αγώνας μεταξύ Γονέων και Παιδιών – Αθλητών της ακαδημίας διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας «CAMP NOU» του Αγίου Βησσαρίωνος το απόγευμα της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου 2009...
Εμπνευστής του φιλικού παιχνιδιού μεταξύ των λιλιπούτειων παικτών του και των γονέων τους ήταν ο προπονητής της Ακαδημίας Περικλής Βασιλείου.
Ο αγώνας ήταν –πραγματικά- άνισος αφού οι «Νίνηδες» του Παναθηναϊκού κατατρόπωσαν τους «Βετεράνους» γονείς τους. Η αλήθεια είναι όμως ότι αμφότεροι ευχαριστήθηκαν και διασκέδασαν με τη διεξαγωγή του παιχνιδιού…ενώ οι γονείς μάλλον αθλήθηκαν και λίγο!!! Τα στιγμιότυπα ήταν τραγελαφικά, αφού η άναρχη ομάδα των γονέων βρισκόταν αντιμέτωπη με την συγκροτημένη ομάδα των καλογυμνασμένων παιδιών τους! Το θέαμα πλούσιο και το γεγονός ότι επιθυμία όλων ήταν να γίνει θεσμός δείχνει την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η εκδήλωση!
Προπονητής των Γονέων ανέλαβε ο Βασιλείου Περικλής -έχοντας πραγματικά δύσκολο έργο- και των παιδιών ο δεύτερος προπονητής της Ακαδημίας Μανούρας Νικόλαος.
Το τέλος του αγώνα και με το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή και ιδιοκτήτη της ακαδημίας Παπαποστόλου Νικόλαο, (που ως νέος μπαμπάς έδωσε κάποια σφυρίγματα παραπάνω στους γονείς) τους βρήκε όλους μαζί να ανταλλάζουν ευχές για Καλά Χριστούγεννα και ένα Ειρηνικό και Υγιές 2010.
Η Ακαδημία «Camp Nou» και οι προπονητές, εύχονται σε όλους καλά Χριστούγεννα και για το νέο έτος Προσωπική Ευτυχία, Υγεία και πολύ …..Αθλητισμό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!