Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Πολλές ζημιές, επεισόδια και Κυνηγητό στους δρόμους της πόλης των Τρικάλων.

Την ώρα που είχε αρχίσει ο αγώνας μπάσκετ του Α.Σ. Τρίκαλα – ΠΑΟΚ, έξω από το δημοτικό κλειστό, βρισκόταν περίπου 70 οπαδοί του ΠΑΟΚ. Άγνωστο πως, ξεκίνησαν επεισόδια μεταξύ της Αστυνομίας και οπαδών. Οι αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα για να διαλύσουν τους ταραξίες, αλλά λόγο του ανέμου (βοριάς που φυσούσε εκείνη την ώρα) η οσμή μεταφέρθηκε προς το δημοτικό κλειστό, με αποτέλεσμα να δυσφορήσουν παίχτες και φίλαθλοι και να διακοπεί ο αγώνας...
Οι ταραξίες στη συνέχεια απομακρύνθηκαν από τα ΜΑΤ και στο πέρασμά τους προκάλεσαν πολλές ζημιές σε αυτοκίνητα και βιτρίνες καταστημάτων. Στην οδό Λαρίσης, έξω από το super market Μπαλή, (βλ. φωτό) πήραν τα μπουκάλια των ποτών που βρισκόταν έξω από το κατάστημα και τα έσπαγαν στο δρόμο και στις βιτρίνες των καταστημάτων. Επίσης ξήλωσαν το κράσπεδο για τις πέτρες (βλ. φωτό). Λίγο πιο κάτω έσπασαν τη βιτρίνα του καταστήματος της Vodafone (βλ. φωτό).Στην πλατεία Χατζηπέτρου έσπασαν τη βιτρίνα του καταστήματος Σπυρόπουλου με τα ποδήλατα (βλ. φωτό). Από μαρτυρίες πολιτών που είδαν τα συμβάντα, ανέφεραν ότι προκάλεσαν ζημιές σε πολλά αυτοκίνητα και άλλες βιτρίνες. Ένα από τα αυτοκίνητα ήταν και του καλού φίλου Δημήτρη Μπουντούρη. Τελικά οι οπαδοί έφυγαν με λεωφορεία από την άλλη μεριά της πόλης, τη συνοικία της Αγίας Μονής.

1 σχόλιο:

Δημήτρης Μπουντούρης είπε...

Νίκο ήμουν από τους τυχερούς σε σχέση και με το μέρος που πάρκαρα, με ένα βούλιαγμα της πόρτας και ένα μικρό χτύπημα την έβγαλα! Απαράδεκτη όμως η Αστυνομία. Και στο ότι τους άφησε να μπουν στην πόλη και στην "γεναιόδωρη" χρήση χημικών.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!