Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. αύριο Κυριακή στον ΣΚ.Ο.Φήκης.


Αύριο Κυριακή 12 Απριλίου 2009 και ώρα 11:30 π.μ., θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., στον ΣΚ.Ο.Φ. (Σκοπευτικός Όμιλος Φήκης) Τρικάλων. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο σκοπευτήριο του δήμου Πιαλείων που βρίσκεται λίγο πιο έξω από τη Φήκη. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να κάνουν εγγραφή ως νέα μέλη. Όλα τα μέλη του ΣΚ.Ο.Φ. αλλά και φίλοι κυνηγοί, θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν ξανά με τη σκοποβολή, καθώς επαναλειτουργεί το σκοπευτήριο, που ήταν πολύ καιρό κλειστό. Περισσότερα για τον ΣΚ.Ο.Φήκης, τους αγώνες που έχουν προγραμματιστεί και για τη λειτουργία του σκοπευτηρίου, στις αρχές της εβδομάδας σε νέο δημοσίευμα.
Για το Δ.Σ.
Ο Αντιπρόεδρος Νίκος Σαλέπης

Διαβάστε περισσότερα...

«Ξύπνα Λάζαρη κι μη κοιμάσει»




Οι Λαζαρίνες βγαίνουν σήμερα στα χωριά, ενώ στις πόλεις από την Πέμπτη. Νοσταλγήσατε κάτι εσείς οι μεγαλύτερες Λαζαρίνες;
Διαβάστε περισσότερα...

Θέλουμε τα παιδιά μας ρομπότ;











ΤΟ ΘΕΜΑ: «Για μας τους μαθητές δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος. Ποιος ευθύνεται;»
Ο «σκληρός δίσκος του εγκεφάλου ενός μαθητή», είναι περιορισμένος, το πνεύμα και το σώμα κουράζονται. Ποιος όμως το καταλαβαίνει αυτό; Μπορεί το θέμα να ζητείται σε παρέες ή στην ίδια την οικογένεια, ποιος όμως θα το εφαρμόσει; Τα παιδιά βρήκαν ένα τρόπο να διαμαρτυρηθούν και απαιτούν να τους ακούσουμε. Πριν λίγο περάσαμε από την πλατεία Ρήγα Φεραίου στο κέντρο των Τρικάλων και μάθαμε πως στις 7 το απόγευμα σήμερα, θα δώσουν συναυλία διαμαρτυρίας για τα παραπάνω που αναφέρονται εν συντομία. Οι γονείς έχουν υποχρέωση να ακούσουν τα παιδιά από κοντά για να δουν τι έχουν να μας πουν! Την εκδήλωση οργανώνουν οι ίδιοι οι μαθητές με κύριο συντονιστή, το Πανελλήνιο συντονιστικό όργανο. Αξίζει να βρεθούμε κοντά τους, σήμερα στις 7 στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων. Το ενημερωτικό φυλλάδιο είναι σε μορφή φωτό.
Διαβάστε περισσότερα...