Τρίτη 12 Μαΐου 2009

…πάλεψαν με τα νερά του Ασπροπόταμου

Μια Κυριακή ξεχωριστή, γεμάτη περιπέτεια, έζησαν μερικά φιλαράκια στον Ασπροπόταμο του Αχελώου. Οι καταπληκτικές φωτό και ο μίνι σχολιασμός, είναι του φίλου μας του Χάρη Καραμπέρη από την Πύλη. (Περισσότερες φωτό και πλήρες κείμενο αύριο)
Του Χάρη Καραμπέρη
Μια ακόμα όμορφη Κυριακή είχαν την τύχη να περάσουν 30 μέλη του οποπ κάνοντας rafting στα ορμητικά νερά του Ασπροποτάμου.... 4 βάρκες 2 μονοράφτ και ένα διπλό hot dog χάλασαν την ησυχία τον αμέτρητων ψαράδων που μάταια περίμεναν να τσιμπήσει κάποια πέστροφα το δόλωμα τους... ο καιρός ήταν για άλλη μια φορά σύμμαχος μας και έτσι οι αμέτρητες πτώσεις στα ορμητικά άσπρα νερά ήταν ότι έπρεπε για δροσιά. Η κατάβαση διήρκησε 2:30 ώρες αλλά σίγουρα πολλοί από μας (για να μη πω όλοι) θα την θυμόμαστε ευχάριστα για πολύ καιρό. Όσο για μένα έχω να σας διαβεβαιώσω ότι τα νερά είναι απόλυτος καθαρά, με τόσες πτώσεις από το μονοραφτ ήπια τόσο νερό που αν αυτό ήταν βρώμικο δε θα ήμουν εδώ τώρα να γράφω στο PC μου...Mετά από αυτή την εμπειρία ανανεώσαμε το ραντεβού μας με τα ποτάμια για τον Αύγουστο, όπου και θα κάνουμε κάτω από το φως της πανσελήνου νυχτερινό rafting στα νερά του Αράχθου... Διαβάστε περισσότερα...

Πολλοί Τρικαλινοί ποδηλάτες συμμετείχαν στην Πανελλαδική ποδηλατοπορεία

Η ποδηλατοπορεία στα Τρίκαλα ξεκίνησε από την πλατεία Πολυτεχνείου (κεντρική) την 12η ώρα, διέσχισε την Κονδύλη και στη συνέχεια άλλους κεντρικούς δρόμους της πόλης και κατέληξε στο Δημαρχείο Τρικάλων με συνθήματα και σφυρίγματα των ποδηλατιστών «Θέλουμε Ποδηλατοδρόμους Τώρα»!
Περισσότερα στην ιστοσελίδα των φίλων ποδηλάτου Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα...