Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Ξεσήκωσε τους Νεοδημοκράτες ο χαμηλών τόνων Υπουργός κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, πριν από λίγο στα Τρίκαλα.

Δείτε το βίντεο από κάτω και αναμονή για το άλμπουμ με 130 φωτογραφίες.
Αν δεν έχετε γρήγορη σύνδεση, το βίντεο θα αργεί να κατέβει. Το βίντεο και οι φωτό, έχουν μειωθεί σε πολύ ανάλυση, για ευκολία του συστήματος. Στο αρχείο υπάρχουν σε πλήρη ανάλυση και ποιότητα.
Διαβάστε περισσότερα...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, δείτε το παρακάτω βίντεο μέσα από το youTube, έχει πολύ γέλιο.

Πατήστε εδώ κάτω.
Διαβάστε περισσότερα...

Σχετικά με την αναβολή των γυρισμάτων της εκπομπής της ΕΤ3, «Κυριακή στο χωριό» στο Γαρδίκι.

Να σας διευκρινίσουμε πως στο «ΤρίκαλαΟΛΑ», δεν πρόκειται να δημοσιεύσουμε οτιδήποτε χωρίς να το εξακριβώσουμε. Μετά και το ακριβές διαπιστωμένο μήνυμα – καταγγελία, μέσα από το Facebook και την αναβολή της εκδήλωσης που δημιουργήθηκε, πάλι μέσω Facebook, σήμερα σας επιβεβαιώνουμε, κατόπιν επικοινωνίας με τους υπεύθυνους της εκπομπής της ΕΤ3 «Κυριακή στο χωριό», πως πράγματι η εκπομπή αναβλήθηκε. Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου Γαρδικίου κ. Ε.Μ., πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή την περασμένη Παρασκευή στον κ. Γ.Γ. και του ανέφερε πως αδυνατούν να πραγματοποιήσουν τα γυρίσματα της εκπομπής λόγω προβλημάτων που παρουσιάστηκαν. Η Πρόεδρος του εκπολιτιστικού, πήρε τηλέφωνο ακόμη και τον Διευθυντή για να του ανακοινώσει την ακύρωση των γυρισμάτων. Έπειτα απ’ αυτό, η εκπομπή θα πάει στην Πρέβεζα. Τα γυρίσματα της εκπομπής «Κυριακή στο χωριό», είχαν προγραμματιστεί να γίνουν στις 14 του μηνός Ιουνίου.
Όπως και να έχει πάντως και με οποιαδήποτε προβλήματα που παρουσιάστηκαν, δείχνει άσχημα για ένα χωριό που έχει μεγάλη ιστορία και οι κάτοικοί του περηφανεύονται γι’ αυτό. Καλό είναι να ξεπεραστούν αυτά τα προβλήματα, τα οποία δε γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη και να γίνουν τα γυρίσματα. Ελπίζουμε να μην είναι αυτά που αναφέρονται στο μήνυμα – καταγγελία, της αναβολής της εκδήλωσης μέσα από το Facebook, γιατί τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο, όχι μόνον στο Γαρδίκι, αλλά σε όλο το Νομό Τρικάλων.
Διαβάστε περισσότερα...

Τέλος ο χωματόδρομος στην Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτας.

Με αφορμή την ολοκλήρωση των έργων σύνδεσης, της Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτας, πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση των εκπροσώπων των Περιφερειών, Θεσσαλίας και Ηπείρου, στα σύνορα των δύο Νομών Τρικάλων και Άρτας. Περισσότερα στην ιστοσελίδα της Νομαρχιακής Aυτοδιοίκησης Τρικάλων www.trikala.gr
Οι φωτό είναι από την παραπάνω ιστοσελίδα.
Διαβάστε περισσότερα...

Η απορία του Χρήστου Μαγκούφη για τα μοδάτα χρώματα των εσωρούχων…

Εκστασιασμένο συνέλαβε χθες ο φακός του «ΤρίκαλαΟΛΑ» τον κ. Χρήστο Μαγκούφη. Η αφορμή, τα διαφορετικά χρώματα που χρησιμοποιούν οι μόδιστροι στα γυναικεία εσώρουχα!!! Ο φίλτατος Χρήστος, αμέσως μετά την ομιλία του Δημήτρη Ρέπα, χθες στον πεζόδρομο της Ασκληπιού (εκστασιασμένος και ανεβασμένος και από ‘κει), βρέθηκε στη βιτρίνα διπλανού καταστήματος. Όταν όμως αντίκρισε το μοντέλο της φωτογραφίας, κατακοκκίνισε (όχι από ντροπή), αλλά από θυμό. Απευθυνόμενος προς τον σύντροφο Θανάση Τσιάρα του είπε: «…βρε σύντροφε Θανάση, τι πράμα είναι τούτο? (εννοώντας τα εσώρουχα που φοράει το μοντέλο και όχι το μοντέλο…). Τα πάνω να είναι πράσινα και τα κάτω μπλε? Αφού άρχισε με πράσινο θα έπρεπε να τελειώσει με πράσινο, με εκνευρίζει αυτό το μπλε σλιπάκι… ακόμη και την κοπέλα θα έπρεπε να τη βάψουν πράσινη…»
Ο σύντροφος Θανάσης Τσιάρας, απαντώντας στο Χρήστο Μαγκούφη του είπε: «…τι να σου πω βρε Χρήστο, πάση θυσία πρέπει ν’ αλλάξει το σκηνικό… αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές… όλα πράσινα! και τα μαγιό…!!!»

Υ.Γ. Μέχρι την επόμενη επίσκεψή μας στη βιτρίνα, ο καταστηματάρχης να έχει βάλει πράσινα εσώρουχα στην κοπέλα, ή να τα ζωγραφίσει άμα δεν έχει, όπως εμείς… Διαβάστε περισσότερα...