Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Προβλήθηκε σήμερα το πρωί σε επανάληψη η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μαγειρέματα»

Προβλήθηκε σήμερα το πρωί σε επανάληψη η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ «Μαγειρέματα». Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στην περιοχή της Καλαμπάκας και έδειξε μοναδικές εικόνες από τα χιονισμένα Μετέωρα. Μαγείρισσα ήταν η κα. Μαρία Ζαΐμη. Δείτε αυτές τις όμορφες εικόνες από τα χιονισμένα Μετέωρα.
Δείτε τις υπόλοιπες εικόνες στον παρακάτω σύνδεσμο. http://trikalaola2.blogspot.com/2009/06/blog-post.html Διαβάστε περισσότερα...

Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων της φονικής διάβασης Πύργου-Μετεώρων.

Απεβίωσε σήμερα το απόγευμα ο 78χρονος Κώστας Κατσίμπας από το Βαλομάνδρι Τρικάλων, που είχε χτυπηθεί από το τραίνο, στη διάβαση – διασταύρωση καρμανιόλα, Πύργου – Μετεώρων στις 21 Μαρτίου 2009. Ο άτυχος άνδρας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, νοσηλεύτηκε στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, στην μονάδα του Πανεπιστημιακού της Λάρισας και σε ιδιωτική μονάδα αποκατάστασης. Δεν άντεξε όμως στα πολλαπλά τραύματα που έφερε σε όλο του το σώμα και απεβίωσε σήμερα το απόγευμα. Η κηδεία θα γίνει αύριο στις 3 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βαλομανδρίου. Ο Μπαρπα-Κώστας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην μικρή κοινωνία του Βαλομανδρίου και διακρινόταν για την καλοσύνη και το χιούμορ του. Ήταν ο πρωτεργάτης για τη δημιουργία ΚΑΠΗ στο χωριό και σαν συνταξιούχος τις ελεύθερες ώρες του τις περνούσε στο ΚΑΠΗ. Οι οικείοι του και οι κάτοικοι του χωριού, εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τη φονική διασταύρωση και ελπίζουν πως ο δικός τους άνθρωπος να είναι το τελευταίο θύμα της.
Μπαρμπα-Κώστα καλό ταξίδι. Διαβάστε περισσότερα...

Το ένα μήνυμα βιντεοσκοπημένο, το άλλο προφορικό…

Απ’ ότι έπιασε τ’ αυτί μας χθες βράδυ, στην ομιλία του Υπουργού κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου, κάποιοι πρέπει να δυσαρεστήθηκαν με το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Υφυπουργού κ. Νίκου Λέγκα, ενώ του Υπουργού κ. Σωτήρη Χατζηγάκη, ήταν προφορικό!
Τώρα δεν μπορούμε να σας μεταφέρουμε ακριβώς τους ψίθυρους, για ευνόητους λόγους. Αν αυτό ήταν σωστό, το ένα μήνυμα να είναι προφορικό και το άλλο βιντεοσκοπημένο, ας το κρίνουν τα γαλάζια στελέχη. Αν δεν ήθελαν να δημιουργηθεί τέτοιο θέμα, ας έκαναν πρώτα συνεννόηση…

Αυτό θα το δείτε αύριο, όταν θα αναρτήσουμε το βίντεο με αποσπάσματα από την ομιλία. Διαβάστε περισσότερα...

Θέκλα Παρασκευούδη: Ένα Γαλάζιο Λαρισινό Αστέρι! …βρε τι κάνει αυτό το Facebook!

Χθες στην ομιλία του Υπουργού κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου, συναντήσαμε και τη φίλη μας τη Θέκλα Παρασκευούδη. Τώρα που την είδαμε και από κοντά, πρέπει να το ομολογήσουμε, «Αστέρι η Θέκλα». Φυσικά δεν μας χάλασε το χατίρι να τη φωτογραφίσουμε. Η Θέκλα ήταν και στο τραπέζι χθες βράδυ με τον Υπουργό και τα άλλα γαλάζια στελέχη. Θέκλα θα μας επιτρέψεις να σου αφιερώσουμε το παρακάτω στιχάκι με ομοιοκαταληξία:
«Θέκλα, όταν η Ντόρα θα είναι Πρωθυπουργός
...εσύ θα είσαι Υπουργός»
Υ.Γ. Τώρα αν μερικοί δε γνωρίζουν τη Θέκλα ποια είναι, να την αναζητήσουν στο Facebook…
Διαβάστε περισσότερα...

Έβαλαν το νερό στο… «Αυλάκι», μετά την ομιλία Σπηλιωτόπουλου τα γαλάζια στελέχη.

Αμέσως μετά την ομιλία του Υπουργού Παιδείας κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου στο Πνευματικό κέντρο Τρικάλων, όλα τα γαλάζια στελέχη, δείπνισαν μαζί με τον Υπουργό, στην ταβέρνα το «Αυλάκι» στη Φήκη Τρικάλων. Το δείπνο τελείωσε πριν μισή ώρα και καταφέραμε μετά πολλών κόπων και βασάνων, να σας προσφέρουμε το περιορισμένο φωτογραφικό υλικό. Σεβαστή η εντολή της προσωπικής φρουράς να μην φωτογραφηθεί ο Υπουργός και δεν το κάναμε. Αυτό δεν μας εμπόδισε στο τέλος, όπου περιμέναμε υπομονετικά, να φωτογραφίσουμε τους υπόλοιπους. Το μόνο που προλάβαμε, ήταν να χαιρετήσουμε και ‘μείς τον Υπουργό και να του κάνουμε τα παράπονά μας γιατί η προσωπική του φρουρά, δεν μας άφησε να τον φωτογραφίσουμε, ούτε καν στο τέλος που έφευγαν. Μερικές φορές κάνουν κάποιες παράξενες ερωτήσεις μερικοί, όπως, …εσύ που το έμαθες για το δείπνο;… Περισσότερα σήμερα το μεσημέρι και με τις υπόλοιπες φωτό της βραδιάς.
Ακόμη, θα σας πούμε ποια στελέχη ήταν στο τραπέζι μαζί με τον Υπουργό και τι έφαγαν στο τέλος…
Διαβάστε περισσότερα...