Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Μήνυμα διαχειριστή του «ΤρίκαλαΟΛΑ»

Σας ενημερώνουμε πως στο επόμενο δεκαήμερο, θα υπάρχουν εργασίες συντήρησης του site και δεν θα γίνονται συχνές ενημερώσεις. Επίσης η ιστοσελίδα μας σε GR είναι και αυτή υπό κατασκευή. Ελπίζουμε πως σε ένα περίπου μήνα να βγει και αυτή στον αέρα ως
www.trikalaola.gr
Σας ευχαριστούμε
Νίκος Σαλέπης
Διαχειριστής του site
www.trikalaola.blogspot.com
Σημ. Προσωρινά για 10 ημέρες, μπορείτε να στέλνετε τα e-mail σας στο
salepisn@gmail.com μετά πάλι στο salepisn@otenet.gr Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλη μουσικοχορευτική βραδιά διοργάνωσε χθες το βράδυ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φωτάδας.

Μια όμορφη μουσικοχορευτική βραδιά, διοργάνωσε χθες το βράδυ Κυριακή 28-6-2009, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φωτάδας «Τα Μαυρονέρια». Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν χοροί από 6 χορευτικά, από διάφορα μέρη της Ελλάδας, με εξαίρετη παραστατικότητα και με τους ήχους παραδοσιακής ορχήστρας. Τα χορευτικά ήταν: Του μορφωτικού πολιτιστικού συλλόγου Σιάτιστας Κοζάνης «Μαρκίδες -Πούλιου», του εκπολιτιστικού συλλόγου Βαλτινού (παιδικό), του εκπολιτιστικού συλλόγου Πυργετού (γυναικείο) και του πολιτιστικού συλλόγου Φωτάδας (ΚΑΠΗ, γυναικείο, παιδικό). Τα χορευτικά συγκροτήματα απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σερβιρίστηκε δωρεάν παραδοσιακό φαγητό, προσφορά του πολιτιστικού συλλόγου Φωτάδας. Επίσης υπήρξε και πλούσια λαχειοφόρος με πολύ καλά δώρα. Στο τέλος της παρουσίασης των χορευτικών, o πολιτιστικός σύλλογος Φωτάδας απένειμε αναμνηστικά στους συλλόγους των χορευτικών και μετά ακολούθησε γλέντι με τη συμμετοχή όλων των παρευρησκομένων. Η δημοτική και λαϊκή ορχήστρα ήταν των αδερφών Κοφίνα, με κλαρίνο το Νεκτάριο Παπαγεωργίου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: Ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, η βουλευτής κ. Σούλα Μερεντίτη, ο πρώην Νομάρχης κ. Στέφανος Πατραμάνης, ο πρώην δήμαρχος Τρικάλων κ. Γιώργος Σπαθής, ο δήμαρχος Καλλιδένδρου κ. Κώστας Γκαμπλιώνης, ο δήμαρχος Φαλώρειας κ. Αντώνης Ντιντής, η πολιτευτής κ. Χρύσα Ντιντή, καθώς και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Καλλιδένδρου και του δήμου Φαλώρειας.
Σημ. Όλες οι φωτογραφίες της βραδιάς και το βίντεο, θα αναρτηθούν στο «ΤρίκαλαΟΛΑ» μετά από 10 ημέρες.
Διαβάστε περισσότερα...