Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Πρεμιέρα των εκπτώσεων σήμερα.

Πρεμιέρα των εκπτώσεων σήμερα και τα Τρικαλινά μαγαζιά ρίχνουν τις τιμές περισσότερο από κάθε άλλη φορά, λόγω της οικονομική κρίσης. Όπου και να πάτε θα βρείτε πολύ ελκυστικές τιμές που φτάνουν μέχρι και κάτω του κόστους. Οι Τρικαλινοί έμποροι με την μεγάλη πτώση των τιμών, ελπίζουν στην τόνωση της αγοράς. Ευκαιρία λοιπόν για πολύ καλά ψώνια. Σήμερα βέβαια πρώτη ημέρα των εκπτώσεων, το αγοραστικό κοινό έριχνε μια γρήγορη ματιά σ τις φρέσκιες βιτρίνες με τις νέες τιμές.
Σημ. Οι τρεις φωτό είναι από βιτρίνες καταστημάτων της Ασκληπιού. Η μία φωτό είναι από την βιτρίνα του καταστήματος "Σαράφης" και η άλλη από το κατάστημα υποδημάτων του κ. "Μπάκα", ο οποίος κάνει και ειδικές προσφορές, σε πολύ ελκυστικές τιμές.
Διαβάστε περισσότερα...

Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ Microsoft και Google

Δωρεάν λογισμικά? Διαβάστε περισσότερα στο http://www.tvxs.gr/v16346 Διαβάστε περισσότερα...

Η Real Ale είναι μια γνήσια ζωντανή μπύρα από την Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιΐα.

Η «Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιΐα» είναι μια τοπική επιχείρηση που έχει μόλις 3 μήνες ζωής και απ’ ότι φαίνεται θα τα εκατοστίσει… Έχει τις εγκαταστάσεις της στον Αρίλλα της Κέρκυρας. Στο πρόσφατο ταξίδι μας στην Κέρκυρα, είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε απευθείας από το τάνκερ, τις 4 μοναδικές σε γεύση και ποιότητα μπύρες που παρασκευάζονται. Αν και δεν είμαστε γενικά του ποτού, η γεύση αυτής της μπύρας σε παρασέρνει να την καταναλώσεις σε μεγάλη ποσότητα. Κι αυτό γιατί από την πρώτη μόλις γουλιά, καταλαβαίνεις την ποιότητα και την αξεπέραστη γεύση της. Σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα τη ζωντανή μπύρα Real Ale special που σε ταξιδεύει στα μονοπάτια της μοναδικής γεύσης που σου αφήνει ένα φυσικό ζωντανό προϊόν, με ημερομηνία λήξης μόλις λίγων ημερών. Είναι ένα φυσικό προϊόν που περιέχει μόνο αγνές πρώτες ύλες (Βύνη κριθαριού, λυκίσκο, μαγιά μπύρας και νερό), χωρίς άλλα χημικά πρόσθετα. Η ωρίμανση γίνεται με παραδοσιακό τρόπο, μέσα σε τάνκερ με ψύξη μερικών εβδομάδων. Έτσι οι φυσικές ιδιότητες των δημητριακών, της μαγιάς και το άρωμα του λυκίσκου, δεν αλλοιώνονται και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη μοναδική γεύση που αφήνει καταναλώνοντάς την. Αυτό το διαπιστώσαμε και εμείς οι ίδιοι κατά την επίσκεψή μας στην επιχείρηση, μαζί με το φίλο μας Γιώργο Κωστάντη, που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες της νέας επιχείρησης. Η Κερκυραϊκή μπύρα έχει μπει στην καθημερινή υγιεινή διατροφή των κατοίκων της Κέρκυρας, στα μπαρ, τις καφετέριες και σε όλα τα εστιατόρια και τις ταβέρνες. Μόνο που η Κερκυραϊκή Μικροζυθποιΐα, μόνο μικρή δεν θα είναι όπως φαίνεται σε λίγο χρονικό διάστημα. Την Κερκυραϊκή μπύρα θα τη δοκιμάσουμε σύντομα και στα Τρίκαλα. Όποιος επιθυμεί να βάλει στο μενού την μοναδική αυτή μπύρα, το «ΤρίκαλαΟΛΑ» θα σας φέρει σε επαφή με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης.
Επικοινώνησε με το e-mail και το κιν. που αναγράφονται δεξιά, κάτω από τη φωτό το προφίλ μου.
Θα ακολουθήσει και βίντεο.
Διαβάστε περισσότερα...

Για 14η χρονιά τιμήθηκε ο Γιάννης Κούρος στην Τρίπολη.

Η τοπική κοινωνία της Τρίπολης, τιμά κάθε χρόνο τον μεγάλο Έλληνα δρομέα - υπερμαραθωνοδρόμο Γιάννη Κούρο, με αγώνες που γίνονται προς τιμήν του, αναγνωρίζοντας έτσι την μεγάλη προσφορά του στον αθλητισμό. Φυσικά σε αυτούς τους αγώνες, παίρνει μέρος συμβολικά και ο ίδιος. Την περασμένη Κυριακή 12-7-2009 έξω από την Τρίπολη, στο δήμο Σκιρίτιδας, έγιναν οι αγώνες δρόμου “KOUREIA 09”. Το πρόγραμμα περιλάμβανε τους αγώνες δρόμου: 12,5 χλμ. και 6,5 χλμ. για ενήλικες και 2 χλμ. για παιδιά κάτω των 18 ετών και κάτω από 11 ετών. Από τον αγώνα δημοσιεύουμε μόνο μία φωτό που είναι στη διάθεσή μας, η οποία είναι και δημοσιευμένη στην προσωπική σελίδα του FC του αγαπητού μας φίλου Γιάννη Κούρου.
Το ρητό που λέει: «Κανένας δεν άγιασε στον τόπο του», στο θέμα μας πάντως δεν ισχύει.
Στη φωτό από αριστερά: Κώστας Κατσαφάνας (Δήμαρχος Σκιρίτιδας), Γιάννης Κούρος, Δημήτρης Ρέππας (Βουλευτής Αρκαδίας), Στράτος Καραγιαννόπουλος και Γιώργος Ψαρογιάννης (νικητές του αγώνα 6.5χλμ).
Διαβάστε περισσότερα...