Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

Σχετικά με το βίντεο που ανεβάσαμε στο You Tube με τον Πύθωνα.

Ύστερα από επιθυμία πολλών φίλων του trikalaola, το βίντεο με τον Αφρικανικό Πύθωνα, αύριο θα το ανεβάσουμε σε ανάλυση 640X480. Τώρα παίζει σε μειωμένη ανάλυση.
www.youtube.com/user/NikosSalepis#play/all/uploads-all/0/qmlVx_rLuBs Διαβάστε περισσότερα...

Πάνικ χθες το βράδυ στο «Ηλεκτρόφωνο» στο Βαλτινό.

Η νεολαία τίμησε ιδιαίτερα το πανηγύρι του χωριού και… ξημέρωσε στο «Ηλεκτρόφωνο». Όμορφες παρουσίες σε κάθε τραπέζι, έδιναν ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά.
Άλλη στιγμή θα αναρτηθεί το πλήρες φωτορεπορτάζ και το βίντεο.
Διαβάστε περισσότερα...

Έσκασε η πρώτη ηλιαχτίδα και το γύρισαν στον… καφέ στο Διαλεχτό.

Συναγωνίζονταν χθες το βράδυ Διαλεχτό και Βαλτινό στον κόσμο. Απ’ ότι διαπιστώσαμε το ματς μάλλον πάει σε παράταση απόψε.
Το πλήρες φωτορεπορτάζ θα το δείτε άλλη στιγμή, όπως και το βίντεο.
Διαβάστε περισσότερα...

«Χρόνια Πολλά» από την έρημη και ήρεμη πόλη των Τρικάλων.

Ανήμερα της Κοίμησης της Θεοτόκου σήμερα και η πόλη των Τρικάλων ερήμωσε. Η πλειοψηφία των κατοίκων απόδρασε για τα ορεινά κυρίως του Νομού, όπου χθες το βράδυ και σήμερα, γίνονται διάφορες εκδηλώσεις, ενόψει και των πανηγυριών που γίνονται σε πολλά χωριά. Από αύριο το απόγευμα θα αρχίσει η επιστροφή.
Η εικόνα είναι της Παναγίας της Σπηλιώτησσας Αγράφων, όπου χθες και σήμερα γίνεται το αδιαχώριστο από εκατοντάδες πιστούς, που φτάνουν από διάφορα μέρη της Ελλάδας για να την προσκυνήσουν.
«Χρόνια Πολλά»
Διαβάστε περισσότερα...

Τα πανηγύρια καλά κρατούν στην περιοχή των Τρικάλων.

Πολλά τα πανηγύρια στα όμορφα χωριά των Τρικάλων. Χθες το βράδυ ο φακός του trikalaola βρέθηκε σε δύο από αυτά, στο Διαλεχτό και στο Βαλτινό. Και στα δύο χωριά γινόταν πραγματικά πανικός και η νεολαία τα έδωσε όλα, ποζάροντας και στο φακό του trikalaola, με πολλά γλυκά χαμόγελα… Η διασκέδαση φυσικά, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, λίγο πριν την ανατολή του Ηλίου. Το μεσημέρι θα έχουμε τις πρώτες εικόνες και ίσως και τα βίντεο, αν προλάβουμε, διότι ο φακός θα πρέπει να καλμάρει και λίγο… Η φωτό είναι ενδεικτική. Διαβάστε περισσότερα...

Μυστηριώδης θάνατος 40χρονου πριν λίγο στα Τρίκαλα.

Νεκρός βρέθηκε πριν λίγο στο σπίτι του από τους οικείους του, ο 40χρονος Χ.Μ. Ο 40χρονος άνδρας είχε επιστρέψει σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο σπίτι του, στην οδό Ειρήνης, στη συνοικία της Αγίας Μονής Τρικάλων. Από την ώρα που επέστρεψε στο σπίτι του, δεν έδωσε σημεία ζωής και οι οικείοι του, ανησύχησαν και ύστερα από επανειλημμένα χτυπήματα της πόρτας, δεν απαντούσε και αναγκάστηκαν να την παραβιάσουν. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος με την ίδια του τη γραβάτα, κάτω από το κρεβάτι του. Η ασφάλεια Τρικάλων διενεργεί αυτή την ώρα προανάκριση για τον μυστηριώδη θάνατο του 40χρονου. Διαβάστε περισσότερα...