Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Προστέθηκε βίντεο από τη Βατσουνιά Μουζακίου Καρδίτσας.

Προστέθηκε το βίντεο από τη μουσικοχορευτική βραδιά που πραγματοποιήθηκε στη γραφική Βαυτσουνιά Μουζακίου Καρδίτσας στις 13-8-09. Η διοργάνωση έγινε από τον εκπολιτιστικό σύλλογο Βατσουνιάς. Την προηγούμενη ανάρτηση του θέματος, την κάναμε στις 14-8-09 βλ. δίπλα στις ημερομηνίες ανάρτησης. Το πλήρες φωτογραφικό άλμπουμ, θα αναρτηθεί σε λίγες ημέρες στην νέα ιστοσελίδα trikalaola.gr η οποία τώρα είναι υπό κατασκευή.
Δείτε το σχετικό βίντεο σε ανάλυση 640x480 μέσα από το You Tube. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:
Απόψε ο φακός του trikalaola θα βρίσκεται στο Μουζάκι Καρδίτσας, όπου θα καλύψει την αποψινή μουσικοχορευτική βραδιά.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Ρομπέν… της Μεσοχώρας

Τρίζει το φράγμα της Μεσοχώρας αυτές τις ημέρες. Μας φαίνεται στο τέλος θα πέσει, από τις πολλές φασαρίες. Μόνο να πέσει τώρα που δεν έχει ακόμη νερό… Για τον καβαλάρη που απεικονίζεται στη φωτό, δε χρειάζονται συστάσεις βέβαια. Πάντως η φωτό είναι χαρακτηριστική και μου θυμίζει σκηνή από πολλές ταινίες, όπου ξεκινά η εκστρατεία, με τον αρχηγό να τραβά μπροστά. Επειδή στο trikalaola έχουμε ποικιλία στις φωτογραφίες (δεν έχουμε όμως του Ρομπέν), μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις. Δείτε λοιπόν τη διαφορά ή την ομοιότητα αν θέλετε, της φωτό με το Γιώργο Χονδρό (πάνω στη μηχανή του, όπου οργανώνει τη διαδήλωση κατά του φράγματος) και του Δον Κιχώτη, όπου είναι κατασκευασμένος με ανακυκλώσιμα υλικά και εκτίθεται στην Ιερισσό της Χαλκιδικής. Φίλε Γιώργο Χονδρέ, δε μπορείς να πεις, έγραψες στη φωτό! Βέβαια η φωτό δεν θα έγραφε από μόνη της σαν καβαλάρης, αν δεν υπήρχε από πίσω το πανό που είναι αναρτημένο στο κέντρο της Μεσοχώρας και αναγράφει «Η ΜΕΣΟΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ» Διαβάστε περισσότερα...

Μπετονιέρα ίσον πυροσβεστικό όχημα…

Η φωτογραφία της ημέρας, νομίζουμε πως είναι η μπετονιέρα, όπου αντί για τσιμέντο, ρίχνει νερό για να σβήσει η φωτιά στη Μαγούλα. Χωρίς άλλα σχόλια. Η φωτό είναι δημοσιευμένη στο www.agroschannel.com Επί τη ευκαιρία του θέματος, δείτε σε φωτογραφία του trikalaola πως μπορεί να σβήσει ένας πυροσβέστης, μία μεγάλη πυρκαγιά. Στην ανάγκη βέβαια, χρησιμοποιούμε ότι βρίσκουμε μπροστά μας για να σβήσουμε μια πυρκαγιά.
Τώρα με το λάστιχο της συγκεκριμένης φωτό, μάλλον η φωτιά γαργαλιέται…
Η προσπάθεια μετράει πάντως.
Διαβάστε περισσότερα...