Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Τα «μπαγλαμαδάκια» κράτησαν τον κόσμο μέχρι αργά στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Μπορεί ο φακός του trikalaola να πήγε αργά στο Μουζάκι, το περασμένο Σάββατο 22-8-09, ο κόσμος όμως ήταν εκεί, μαγεμένος από τους ήχους της μοναδικής ορχήστρας «Τα μπαγλαμαδάκια». Χορός, που οι τελευταίες παρέες το ευχαριστήθηκαν ιδιαιτέρως. Οι υπόλοιπες φωτό θα προστεθούν στο trikalaola.gr που είναι τώρα υπό κατασκευή. Το βίντεο θα το προσθέσουμε σύντομα. Διαβάστε περισσότερα...

Πανικός στο πανηγύρι της Μαγουλίτσας Καρδίτσας.

Γεμάτη η πλατεία του χωριού, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο τοπικός εκπολιτιστικός σύλλογος το Σάββατο 22-8-09. Χορός που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Πανικός γινόταν και στο μπαράκι, όπου η νεολαία τα έδωσε όλα, μέχρι να ξημερώσει.
Διασκέδαση δίχως όρια και δίχως ταμπού, μέχρι τελικής πτώσης.
Τα κορμιά λικνίζονταν στο ρυθμό της ξένης και Ελληνικής μουσικής.
Το βίντεο ενδεχομένως να παίξει και σε μεγάλο κανάλι, όπως κι αυτό της Πύλης Τρικάλων.
Σύντομα όμως θα το ανεβάσουμε πρώτα εδώ. Οι υπόλοιπες φωτό της βραδιάς, θα προστεθούν στο άλμπουμ που θα γίνει στο trikalaola.gr που είναι υπό κατασκευή.
Διαβάστε περισσότερα...

Εικόνες από το Πανηγύρι της Πύλης.

Κόσμος πολύς, πανηγυρικά είδη λίγα.
Το τίμησαν ιδιαίτερα το πανηγύρι της Πύλης Τρικάλων οι ντόπιοι κάτοικοι και επισκέπτες, το Σάββατο 22-8-09. Όλα τα μαγαζιά ήταν γεμάτα. Ο κεντρικός δρόμος είχε καταλειφθεί από τις καρέκλες και τα τραπέζια. Μετά από ένα καλό φαγητό και ένα χοροπηδητό στα ταβερνεία και στις καφετέριες, υπήρχε κι ο χαλβάς για την υπογλυκαιμία.
Οι υπόλοιπες φωτό, θα προστεθούν στο άλμπουμ που θα δημιουργηθεί στη νέα ιστοσελίδα trikalaola.gr που είναι υπό κατασκευή. Το βίντεο θα προστεθεί σύντομα εδώ.
Διαβάστε περισσότερα...

Πάει για μεγάλη μεταγραφή ο Κώστας Παπανικολάου…

Ανοίγονται μεγάλοι δρόμοι για τον Κώστα Παπανικολάου. Αυτό μάθαμε χθες σε of the record συνομιλία που είχαμε με στενό κύκλο του Τρικαλινού άσσου. Η πληροφορία επιβεβαιώνεται κι από την ιστοσελίδα gazzetta.gr όπου αναφέρει πως ο Πρόεδρος του ΑΡΗ Γιάννης Δαμιανίδης, κατεβαίνει για το θέμα στην Αθήνα.
Να δούμε αν θα πιάσει λιμάνι ή θα πάει για το πράσινο.
Οι γονείς του Κώστα Παπανικολάου, Θανάσης και Κατερίνα Παπανικολάου, καθώς και παππούς με την γιαγιά, Αχιλλέας και Μαρία Κυριάκου, έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι για τον γιο και εγγονό. Ο Κώστας Παπανικολάου βρίσκεται τώρα για προετοιμασία, μαζί με την αποστολή της Εθνικής ανδρών και θα είναι στην 15άδα για το "Κύπελλο Ακρόπολης".
Αναμένουμε νεότερες εξελίξεις κι αν υπάρξει κάποιο νέο θα σας ενημερώσουμε.
Διαβάστε περισσότερα...

Σερφάρισμα… στην οικογένεια θα κάνει ο Θέμης Τσιτσούλας.

Εκτός από την αγαπημένη του δημιουργική απασχόληση, ο «χάκερ» Θέμης Τσιτσούλας αποφάσισε να δημιουργήσει και οικογένεια. Εξάλλου δεν θα μπορούσε να περιμένει άλλο η εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία Μακρή. Τα Στέφανα έγιναν χθες Κυριακή 23 Αυγούστου 2009, στις 7 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μεγαλοχωρίου Τρικάλων. Κουμπάροι του ζευγαριού είναι η Κατερίνα Μπαλάφα και ο Σωτήρης Μπραζιώτης. Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο «Λείριο».
Το trikalaola εύχεται στο ζεύγος των νεόνυμφων κάθε ευτυχία και καλό σερφάρισμα στην οικογένεια.
Ο φακός του trikalaola συνέλαβε το ζεύγος την ώρα που έμπαινε στο κέντρο. Για τις υπόλοιπες φωτό ευχαριστούμε το συνεργάτη μας Στέργιο Σπυρόπουλο.
Διαβάστε περισσότερα...

Το σωσίβιο Ταμήλου στον «Τσιγγάνικο καταυλισμό» του Ε.Κ.Α.Β...

Υπάρχει πράγματι σοβαρός λόγος να φύγει το Ε.Κ.Α.Β. από το λυόμενο ξύλινο κτίριο , που στεγάζεται τώρα, εδώ και πάνω από δύο χρόνια;

Εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια εξέτασης, να βρεθεί άλλη λύση; (ο λόγος που αναφέρεται ως δικαιολογία μετεγκατάστασης του ΕΚΑΒ).

Ο λόγος που αναφέρεται στην απόφαση του προσωρινού Δ.Σ. των πρακτικών της αριθμ. 30/6-8-2009, είναι απόλυτα δικαιολογημένος;

Έχει ισχύ αυτή η απόφαση που εισηγήθηκε από τον κ. Λιούτα και μετά από διαλογική συζήτηση υπερψηφίστηκε από τα υπόλοιπα μέλη που την συνυπογράφουν;

Η Νομαρχία είναι ενημερωμένη για ότι γίνεται; (επειδή το νοσοκομείο είναι Νομαρχιακό και προπάντων κανενός ιδιοκτησία).

Το ΕΚΑΒ θεωρείται ξένη υπηρεσία (ξένο σώμα) από ένα ολοκληρωμένο Εθνικό Σύστημα Υγείας;

Μπορεί να τροποποιηθεί η αρχική απόφαση με αριθμ. 652/24/21-6-2006 στην οποία έγινε η παραχώρηση του λυόμενου στο ΕΚΑΒ; (σ’ αυτό τον τόπο όλα γίνονται).

Βέβαια υπάρχουν κι άλλα ερωτήματα που σίγουρα θα υπάρξει μια δικαιολογημένη απάντηση…
Περιμένουμε την τελική απόφαση (αν υπάρξει) από τη νέα σύνθεση του Δ.Σ. του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Τρικάλων.
Μέχρι να γίνει αυτό, ίσως να έχει βγει και στον αέρα η νέα ιστοσελίδα του trikalaola.gr (η οποία είναι υπό κατασκευή) από την οποία θα «ξετινάξουμε» (αν χρειαστεί) το θέμα, που θεωρούμε πολύ σοβαρό και θα πρέπει να δικαιολογήσουμε το σημερινό τίτλο.
Σημ.: Συμπληρώθηκαν ακριβώς 20 χρόνια από τότε που ήρθαν στα Τρίκαλα τα πρώτα πληρώματα των ασθενοφόρων του Ε.Κ.Α.Β. Από τότε μέχρι και σήμερα δεν είχε βρεθεί η μόνιμη στέγαση της υπηρεσίας, που 24 ώρες το 24ωρο είναι σε ετοιμότητα, αντιμετωπίζοντας δύσκολα περιστατικά, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες υγείας στο νομό Τρικάλων. Τελευταία, είχε δοθεί λύση στο πρόβλημα (απ’ ότι αποδεικνύεται προσωρινή), παραχωρώντας το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Τρικάλων, το λυόμενο κτίριο που στεγάζεται αυτή τη στιγμή το Ε.Κ.Α.Β., για τις ανάγκες της υπηρεσίας. Και τώρα ξαφνικά, η υπηρεσία πρέπει να φύγει από το κτίριο, για να χρησιμοποιηθεί το εν λόγο κτίριο για τις ανάγκες που τυχόν θα προκύψουν από τη νέα γρίπη, τη στιγμή που υπάρχουν ανεκμετάλλευτα πάρα πολλά τετραγωνικά στο παλιό κτίριο του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. Δεν μπορεί ένα ευαίσθητος τομέας, προνοσοκομειακής περίθαλψης, να βρίσκεται συνεχώς σε μετακομίσεις. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιήθηκε ο τίτλος «Τσιγγάνικος καταυλισμός» και η φωτό με το μοντάζ. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους για να βρεθεί η μόνιμη λύση στο πρόβλημα.
Διαβάστε περισσότερα...