Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

1o ημίχρονο 0-0.
54ο λεπτό 1-0 με γκολ του Μανουσάκη.
Δείτε τις πρώτες φωτό από το πρώτο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα θα έχουμε πολλές φωτογραφίες και το βίντεο.
Ενημέρωση 9:05 μ.μ.
Τελικό Αποτέλεσμα: 1-0.
Τέλος αγώνα ενημέρωση 9:30 Άρεσε ο Α.Ο.Τ.
Δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες οι οποίες είχαν από ένα ημίχρονο. Με το Α.Ο.Τ. βέβαια να υπερτερεί κατά πολύ της Αναγέννησης στο δεύτερο ημίχρονο, που είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει το 1-0 με τον Μανουσάκη, στο 54ο λεπτό του αγώνα. Οι οπαδοί των δύο ομάδων αντάλλαξαν τις συνηθισμένες φιλοφρονήσεις, χωρίς ωστόσο να σημειωθούν έκτροπα. Σ’ αυτό βέβαια συνέλαβε και ο σχεδιασμός ασφάλειας από την ΕΛ.ΑΣ.
. Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και το γκολ. Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο του You Tube:
http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#play/all/uploads-all/0/nWvu6p1bGRs
Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ.
Σημ. Οι πρώτες 3 φωτό από κάτω προς τα πάνω, στάθληκαν στο site και αναρτήθηκαν στις αρχές του δευτέρου ιμιχρόνου, όπως θα δείτε στην ώρα ανάρτησης 8:27 Διαβάστε περισσότερα...

Σεξ και εξαχρείωση στη Βαρκελώνη. Μπααα μείναμε τόσο πίσω?...

Παρά την εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζει σε όλους τους τομείς η πόλη της Βαρκελώνης, η ώρα της απομυθοποίησης φαίνετε ότι έφθασε. Φωτορεπορτάζ της εφημερίδας El Pais παρουσιάζει εκδιδόμενες γυναίκες να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις στο κέντρο της πόλης και μάλιστα υπό το φως της μέρας. Το δημοσίευμα έχει τον τίτλο «Σεξ επί πληρωμή στο δρόμο, δίπλα στην αγορά, στη Λα Μποκερία».
Το δημοσίευμα αναφέρεται στην αγορά της Βαρκελώνης «Λα Μποκερία», κοντά στην Όπερα, ακριβώς στην είσοδο του περίφημου πεζόδρομου «Λα Ράμπλα». Σε μία περιοχή δηλαδή που σφύζει από κίνηση όλο το 24ωρο.
Όπως επισημαίνει στην El Pais ο δημοσιογράφος Bertran Cazorla, η «Λα Μποκερία» έχει κυριολεκτικά «καταληφθεί» και οι καμάρες του κτιρίου όπου βγήκαν οι φωτογραφίες εγκλωβίζουν την «ρυπαρότητα που χαρακτηρίζει την εξαχρείωση στην καρδιά της Βαρκελώνης».

Πηγή: foreignpress.gr Διαβάστε περισσότερα...

«…εγώ γιατί να πάρω σήμερα μαζί μου το μικρό παιδί στο γήπεδο;…»

Δεν αρχίσαμε καλά με τους γείτονες.
Σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει το Θεσσαλικό ντέρμπυ του Α.Ο. Τρίκαλα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Η βόμβα μολότοφ όμως που έπεσε το περασμένο βράδυ, από ομάδα νεαρών με μηχανάκια (σύμφωνα με την μαρτυρία του υπεύθυνου του ξενοδοχείου “Μουζάκι Palace”) στο λεωφορείο που μετέφερε του ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης, πυροδοτεί το ήδη θερμό κλίμα του ντέρμπυ. Αν δεν θέλουμε να γίνουμε Trikalistan και Kardistan και να πάμε χρόνια πίσω, να κοπούνε αυτές οι μ……ς από ανεγκέφαλους, απ’ όπου και αν προέρχονται. Και βέβαια δεν έχει αποκλειστεί η ενέργεια προβοκάτσιας. Οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών των δύο ομάδων, θα πρέπει οι ίδιοι να μεριμνήσουν να αποκεφαλίσουν τέτοια στοιχεία, αν υπάρχουν στους κόλπους τους. Τα Τρίκαλα και η Καρδίτσα δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα από αυτές τις βλακείες και μόνο χάνουν.

«…εγώ γιατί να πάρω σήμερα μαζί μου το μικρό παιδί στο γήπεδο;…»
Διαβάστε περισσότερα...

Ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο πρόσθεσε στη συλλογή του ο Νίκος Κακλαμανάκης.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας του ο Νίκος Κακλαμανακης πρόσθεσε στην συλλογή του άλλο ένα χρυσό μετάλλιο. Κέρδισε το παγκόσμιο masters στην κατηγορία Raceboard, αφήνοντας πίσω του το πορτογάλο Joao Rodrigues (που κέρδισε το ευρωπαϊκό το 2008, ήρθε δεύτερος στο παγκόσμιο την ίδια χρονιά και έχει συμμετέχει και αυτός σε 5 ολυμπιάδες) και τον Barrie Edgington ( 12ο στην ολυμπιάδα της Βαρκελώνης, παγκόσμιο πρωταθλητή το 1991 και εθνικός προπονητής της Αγγλίας). Διαβάστε περισσότερα...

Στήριξη στους Έλληνες της διασποράς από Νομαρχία και δήμο Τρικάλων.

Ο Πρόεδρος της παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων και Ομοσπονδιών "ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ" κ. Διαμαντής Γκίκας από τη Γερμανία και η πρώτη Αντιπρόεδρος της Συνομοσπονδίας κ. Σούλα Ρωσσίδη (εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Αυστραλίας - Μετέωρα, Χασίων και Ελλασώνα) επισκέφτηκαν στις 28.08.2009 τον Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη και συζήτησαν για τα πορίσματα που είχε το πρώτο παγκόσμια συνέδριο Θεσσαλών που διοργανώθηκε στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας, για την διοργάνωση της επόμενης εκδήλωσης της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας στο Νομό Τρικάλων, για την φιλοξενία παιδιών μεταναστών σε κατασκηνώσεις του Νομού και για άλλα διάφορα θέματα. Οι επισκέπτες ευχαρίστησαν τον Νομάρχη κ. Βλαχογιάννη για την συνεχής υποστήριξη που έχουν οι Θεσσαλικές οργανώσεις από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων.
Χθες 01.09.2009 ο Πρόεδρος της παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων και Ομοσπονδιών "ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ" κ. Διαμαντής Γκίκας επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Τρικάλων κ. Μιχάλη Ταμήλο και συζήτησαν επίσης για τα πορίσματα που είχε το πρώτο παγκόσμια συνέδριο Θεσσαλών που διοργανώθηκε στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας, για την διοργάνωση της επόμενης εκδήλωσης της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας στο Νομό Τρικάλων, για την συνεργασία με την ηλεκτρονική πύλη του Δήμου Τρικάλων και για άλλα διάφορα θέματα.
Ο κ. Γκίκας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Ταμήλο για την συνεχής υποστήριξη που έχουν οι Θεσσαλικές οργανώσεις από τον Δήμο Τρικάλων.
Διαβάστε περισσότερα...

Δημοτική και λαϊκή βραδιά το ερχόμενο Σάββατο στη Φήκη.

Μουσική βραδιά διοργανώνεται το ερχόμενο Σάββατο 5-9-09 και ώρα 8:30 μ.μ. στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου Φήκης, του δήμου Πιαλείων Τρικάλων.
Στην αρχή θα κάνουν την εμφάνισή του τα χορευτικά της Φήκης και ο Χ.Ο.Τρικάλων, με χοροδιδάσκαλο τον Παναγιώτη Μάνο. Στη συνέχεια θα υπάρξει χορός για όλους με τους ήχους ζωντανής ορχήστρας, με δημοτικά και λαϊκά τραγούδια. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον εκπολιτιστικό σύλλογο Φήκης, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό οργανισμό του δήμου Πιαλείων Τρικάλων.
Στο χώρο θα λειτουργεί καντίνα με ψητά της ώρας, ποτά και αναψυκτικά.
Το trikalaola θα καλύψει την εκδήλωση με φωτό και βίντεο.
Διαβάστε περισσότερα...

Προστέθηκαν και τα δύο βίντεο με την Πάολα στο ΑΡΙΩΝ.

Προστέθηκαν και τα δύο βίντεο, μετά από το επαναλαμβανόμενο τεχνικό πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί.
Δείτε το 1ο μέρος κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο:
http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#play/uploads/5/hUbN0mf9H0Y
Δείτε το 2ο μέρος κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο:
http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#play/uploads/0/ZiwHZMp618o Διαβάστε περισσότερα...

Κοινό μέτωπο από Αλεξάκο, Βλαχογιάννη, Βερίλη και Ταμήλο για Ο.Σ.Ε.

Την απόφασή τους για αγωνιστική διεκδίκηση της επαναλειτουργίας όλων των απευθείας δρομολογίων του ΟΣΕ από Τρίκαλα και Καρδίτσα προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη επιβεβαίωσαν σήμερα οι Νομάρχες Τρικάλων και Καρδίτσας οι οποίοι συναντήθηκαν για τον σκοπό αυτό στο γραφείο του Νομάρχη Καρδίτσας. Στη συνάντηση στην οποία εκτός του οικοδεσπότη κ. Αλεξάκου συμμετείχαν ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Βλαχογιάννης, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βερίλης και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Ταμήλος, συζητήθηκαν ακόμη και άλλα θέματα που αφορούν την Δυτική Θεσσαλία - όπως το θέμα της συμμετοχής στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 - κυρίως όμως, επιβεβαιώθηκε το αραγές διεκδικητικό μέτωπο των δυτικοθεσσαλών.
Στο θέμα πάντως των δρομολογίων του ΟΣΕ, που ενδιαφέρει άμεσα και τους πολίτες της Δυτικής Θεσσαλίας, οι Νομάρχες και οι Δήμαρχοι ήταν ξεκάθαροι και αποφασιστικοί: Δήλωσαν ότι δεδομένου παρήλθε η «περίοδος χάριτος» που είχε ζητήσει ο Υπουργός Μεταφορών κ. Στυλιανίδης, την αμέσως επόμενη εβδομάδα οι τέσσερις άνδρες θα συναντηθούν μαζί του στην Αθήνα. Εκεί θα ενημερώσουν τον υπουργό για τα στοιχεία που ήδη έχουν συγκεντρώσει και σύμφωνα με τα οποία μετά την κατάργηση των εν λόγω δρομολογίων υπάρχει εμφανής μείωση της επιβατικής κίνησης από τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα. Με τα στοιχεία αυτά ελπίζουν να μεταπείσουν την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών, η οποία με τη σειρά της να αναιρέσει την απόφαση του ΟΣΕ για κατάργηση των απευθείας δρομολογίων.
Σε διαφορετική περίπτωση ομόφωνη είναι η απόφαση για δυναμικές κινητοποιήσεις φορέων και κατοίκων της Δυτικής Θεσσαλίας, που θα ξεκινήσουν με πορεία διαμαρτυρίας στον Σταθμό των Παλαιοφαρσάλων την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009 και ενδεχομένως τον αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής. Κοινή επίσης ήταν η πρόθεση ότι σε περίπτωση που ο ΟΣΕ εμμένει στην απόφασή του οι δυναμικές κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν.
Επίσης στο θέμα των Μεσογειακών Αγώνων του 2013, θα επιδιωχθεί συνάντηση με τον επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής κ. Κούβελα, από τον οποίο θα ζητήσουν άμεση και ξεκάθαρη απάντηση για το αν προτίθεται να ορίσει κάποια από τα αγωνίσματα στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα. Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης κοινή είναι η πεποίθηση των Δυτικοθεσσαλικών φορέων ότι οι εν λόγω αγώνες θα οδηγηθούν σε οικονομική αποτυχία. Μάλιστα ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Ταμήλος δήλωσε ότι στην αρνητική αυτή την περίπτωση κάθε άλλο παρά είναι διατεθειμένος να ναυλώσει λεωφορεία για την μεταφορά Τρικαλινών (κάτι ανάλογο είχε γίνει και στην Ολυμπιάδα της Αθήνας το 2004), προκειμένου να γεμίσουν τα στάδια του Βόλου κατά την διάρκεια των αγώνων.
Διαβάστε περισσότερα...

Προστέθηκαν τα δύο βίντεο από τη συναυλία της Χάρις Αλεξίου.

Δείτε τα δύο βίντεο από τη συναυλία της Χάρις Αλεξίου στις 27-9-09, που δόθηκε στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων, στα πλαίσια των «Τσιατσανείων 2009»
Δείτε το 1ο μέρος, κάντε κλικ εδώ:
http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#play/uploads/3/atPSNHyo4EI
Δείτε το 2ο μέρος: κάντε κλικ εδώ: http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#play/uploads/0/sO_btUCf3d4
Διαβάστε περισσότερα...

Μια μοναδική παράσταση απόλαυσαν χθες βράδυ οι Τρικαλινοί θεατρόφιλοι.

Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ και περισσότερα αύριο.
Δείτε το σχετικό βίντεο μέσα από το You Tube. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#play/all/uploads-all/0/qkw15We06Z0
Διαβάστε περισσότερα...

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με το συγκρότημα «ΟΡΦΕΑΣ» στην Αγία Μονή Τρικάλων.

Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ και περισσότερα αύριο (Τετάρτη 2-9-09).
Δείτε το 1ο μέρος του βίντεο με Τάκη Παζαΐτη στο τραγούδι και Μαίρη Καραντζά στο χορό.
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο του You Tube:
http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#play/all/uploads-all/0/QT_t9eFeBr0
Θα ακολουθήσουν άλλα δύο βίντεο άλλη στιγμή.
Διαβάστε περισσότερα...