Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Προστέθηκε το βίντεο και από το 2ο ημίχρονο του φιλικού αγώνα Α.Ο. Τρίκαλα – Α.Ε. Λάρισα.

Για να εμφανιστεί το βίντεο, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο του You Tube:
http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#play/all/uploads-all/0/tSqFsPEeKpk
Το σχετικό αναλυτικό ρεπορτάζ από τον αγώνα, μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα www.goaltrikala.gr
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε απ’ ευθείας το ρεπορτάζ: http://www.goaltrikala.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=500:-live&catid=35:2009-01-31-00-38-07&Itemid=95
Στη δεξιά μπάρα, έχουν προστεθεί σε μικρογραφίες τα δύο βίντεο. Μπορείτε να τα δείτε απ’ ευθείας σε μικρό μέγεθος, κάνοντας ένα κλικ πάνω στην εικόνα απ’ το καθένα. Αν θέλετε να το δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος, ξανακάντε κλικ επάνω στο βίντεο, όταν το βίντεο ανοίξει στο μικρότερο μέγεθος.

Το ίδιο φυσικά μπορείτε να δείτε όλα τα βίντεο που προσθέτονται στην δεξιά μπάρα.
Διαβάστε περισσότερα...

Διακομματική συνεδρίαση στο δημαρχείο Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλου η πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής ενόψει των εθνικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009. Στη συνεδρίαση είχαν κληθεί και συμμετείχαν εκπρόσωποι που ορίστηκαν από τα κόμματα που θα συμμετάσχουν στις εκλογές και ουσιαστικά έγινε μια πρώτη συζήτηση κυρίως για διαδικαστικά ζητήματα.
Ο Δήμαρχος αφού εξέφρασε την πεποίθησή του ότι και αυτές οι εκλογές θα κυλήσουν σε ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα, ζήτησε από τους εκπροσώπους των κομμάτων να ενημερώσουν εντός εύλογου χρονικού διαστήματος για το που θα στηθούν τα κομματικά προεκλογικά κέντρα και κατά δεύτερο για το εάν και πότε προτίθενται να διοργανώσουν κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις στα Τρίκαλα.
Ακόμη τους ενημέρωσε ότι στο επίσημο site του Δήμου Τρικκαίων (trikacity.gr) θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση για την προεκλογική κίνηση τόσο των κομμάτων όσο και των υποψηφίων βουλευτών όλων των κομμάτων.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι τόνισαν ότι με τον προγραμματισμό που το κάθε κόμμα θα κάνει στο αμέσως επόμενο διάστημα θα μπορούν να καθορίσουν και την τακτική τους σε τοπικό επίπεδο.
Όλα τα υπόλοιπα επιμέρους ζητήματα που ενδεχομένως θα προκύψουν θα αντιμετωπισθούν στις επόμενες συνεδριάσεις της διακομματικής επιτροπής.
Να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι κ.κ. Κώστας Τρέλης και Γιώργος Καρανάσιος (εκπρόσωποι της Ν.Δ.), Σταύρος Τραγάνης και Θανάσης Τσιάρας (εκπρόσωποι του ΠΑ.ΣΟ.Κ.), Γιώργος Καΐκης (εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε.) και Χρήστος Τσιόλας (εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ.).

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διαβάστε περισσότερα...

Μην ξεχνάτε την ανοιχτή δημοσκόπηση για τις εκλογές που υπάρχει στη δεξιά διπλανή μπάρα.

Ψηφίστε με μια απλή κίνηση.
Τσεκάρετε απλώς την επιλογή στο κυκλάκι, αριστερά από κάθε επιλογή και μετά πατήστε Vote για να δείτε την επιλογή που κάνατε και το συνολικό αποτέλεσμα της δημοσκόπησης.
Φυσικά το σύστημα δεν επιτρέπει σε κανέναν να δει το όνομα του κάθε χρήστη που ψηφίζει στη δημοσκόπηση.
Διευκρίνιση: Στη δημοσκόπηση δε μπορεί κανένας να παρέμβει και να αλλοιώσει το αποτέλεσμα. Το σύστημα δεν δέχεται παραπάνω από έναν ψήφο από κάθε χρήστη. Η δημοσκόπηση θα λήξει την Κυριακή 13-9-09 στις 11:59 το βράδυ.
Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θα είναι και το ακριβές, σε σχέση με αυτό το πραγματικό, που θα δούμε το βράδυ των εκλογών ή μπορεί και να είναι. Ωστόσο όμως, θα καταγράψει μία τάση των ψηφοφόρων. Μπορείτε να παρακολουθείτε συνεχώς on line το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης, πατώντας κάτω από τον πίνακα το show results ή στα Ελληνικά, εμφάνιση αποτελεσμάτων. Εν αναμονή του αποτελέσματος , το οποίο θα φωτογραφίσουμε και θα υπάρχει στο αρχείο του trikalaola. Η πλειοψηφία των χρηστών είναι από τα Τρίκαλα και γενικότερα τη Θεσσαλία. Αλλά σας ενημερώνουμε πως υπάρχουν πολλοί εσωτερικοί Τρικαλινοί μετανάστες και Έλληνες του εξωτερικού απ' όλο τον κόσμο, που παρακολουθούν το trikalaola και απαριθμούν πλέον έναν πολύ μεγάλο αριθμό.
Μετά από αυτή τη δημοσκόπηση θα υπάρξει άλλη, διαφορετικού χαρακτήρα για τις εκλογές.
Διαβάστε περισσότερα...

Προστέθηκε το βίντεο από την Γιορτή Καλαμποκιού που έγινε στον Άγιο Βησσαρίωνα στις 4-9-09

Προστέθηκε το βίντεο από την Γιορτή Καλαμποκιού, που έγινε στον Άγιο Βησσαρίωνα Πύλης Τρικάλων, την Περασμένη Παρασκευή 4-9-09.
Για να εμφανιστεί το βίντεο, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο του You Tube: http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#play/all/uploads-all/0/E-34KKoETQw
Διαβάστε περισσότερα...

Προστέθηκε βίντεο από την μουσική βραδιά στο Βαλτινό 4-9-09

Δείτε το βιντεάκι από την μουσική βραδιά (Παρασκευή 4-9-09) στο Βαλτινό Τρικάλων, που έγινε στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων.
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο του You Tube: http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#play/all/uploads-all/1/z5CPROvz014
Διαβάστε περισσότερα...

Μερικές ακόμη φωτό από τη γιορτή κρασιού στο Καστράκι Καλαμπάκας

Δείτε λίγες ακόμη φωτό από την εκδήλωση. Διαβάστε περισσότερα...

Προστέθηκε το βίντεο από το 1ο ημίχρονο του αγώνα Α.Ο. Τρίκαλα-Α.Ε. Λάρισα.

Δείτε το βίντεο από το 1ο ημίχρονο του φιλικού αγώνα του Α.Ο.Τ. με την Α.Ε.Λ. και θα ακολουθήσει και το δεύτερο ημίχρονο αύριο.
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο του You Tube:
http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#play/all/uploads-all/0/dtxspHR18Mw
Το σχετικό αναλυτικό ρεπορτάζ θα το δείτε στην ιστοσελίδα www.goaltrikala.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Προστέθηκε το βίντεο από την προετοιμασία του Α.Σ. Τρίκαλα στο Πήλιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την προετοιμασία του Α.Σ. Τρίκαλα στο Πήλιο. Το σχετικό ρεπορτάζ έγινε την περασμένη Παρασκευή 4-9-09 στην Πορταριά του Πηλίου.
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο του You Tube για να δείτε το βίντεο:
Το αναλυτικό ρεπορτάζ θα το δείτε στην ιστοσελίδα www.goaltrikala.gr
Διαβάστε περισσότερα...