Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Επισκέψεις υποψηφίων στον δήμαρχο Τρικάλων

Τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλο επισκέφθηκαν σήμερα στο γραφείο του ο πρώην βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρος Σκρέκας και η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων και υποψήφια με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη. Ο Δήμαρχος αφού επεσήμανε τις αρετές και την διάθεσή τους για προσφορά στα κοινά, ευχήθηκε και στους δύο καλή επιτυχία στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διαβάστε περισσότερα...

Η νεολαία διασκεδάζει κι από τα παγκάκια…

Δεν είναι ανάγκη να υπάρχει κάποιο μπαράκι για να γίνει κάποια συγκέντρωση νεολαίας και να γίνει το παιχνίδι. Όταν υπάρχει διάθεση για παιχνίδι και συντροφικότητα, τότε το πρόβλημα λύνεται. Έτσι τα αγόρια και τα κορίτσια από το Γοργογύρι Τρικάλων, στο πανηγύρι του χωριού στις 8-9-09, μπορεί να ξέμειναν από καφετέρια, δεν ξέμειναν όμως από καλή διάθεση και πολύ χιούμορ, όπως διαπιστώσαμε.
Στα παγκάκια της πλατείας την έβγαλαν, δημιουργώντας ένα άλλο μοντέλο διασκέδασης. Όταν υπάρχει διάθεση, όλα μπορούν να γίνουν. Στα χωριά υπάρχει αυτή η συνήθεια και στα παιδιά υπάρχει ένα διαφορετικό δέσιμο μεταξύ τους.
Έτσι μπράβο, μαζί σας είμαστε.
Διαβάστε περισσότερα...

Πήγαμε νωρίς στο «Villagio» στη Φανερωμένη και δεν τύχαμε στον πανικό.

Μετά τη μουσικοχορευτική εκδήλωση που έγινε στη Φανερωμένη στις 7-9-09, πολλοί συνέχισαν τη διασκέδασή τους στο μπαράκι του χωριού, το «Villagio». Βέβαια ο φακός του trikalaola βρέθηκε νωρίς εκεί και δεν έτυχε στον πανικό που ακολούθησε μετά από 1 ώρα. Την επόμενη φορά θα βρεθούμε στο επίκεντρο της διασκέδασης και θα σας μεταφέρουμε τις εικόνες. Διαβάστε περισσότερα...

Έργα για το περιβάλλον και την αθλητική υποδομή από το δήμο Τρικάλων.

Μια σειρά σημαντικών έργων βρίσκονται επί τάπητος στον Δήμο Τρικκαίων καθώς αναμένονται να δημοπρατηθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα. Πρόκειται για έργα που αφορούν άμεσα την προστασία του περιβάλλοντος (όπως το έργο της αποκατάστασης της χωματερής στον Καραβόπορο) αλλά και την αθλητική υποδομή της πόλης μας.
Σημαντικά είναι και τα κονδύλια που θα δαπανηθούν για την υλοποίησή τους καθώς ο συνολικός προϋπολογισμός τους φθάνει τα 2.895.000 €.
Συγκεκριμένα τα έργα που έχουν πάρει τον δρόμο της δημοπράτησης είναι τα εξής:

1. Συντήρηση - Βελτίωση Υπάρχουσας Αθλητικής Υποδομής Δήμου Τρικκαίων (δημοπρατείται στις 29-9-2009) με προϋπολογισμό 400.000 €.

2. Κατασκευή Βοηθητικού Γηπέδου Στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων (δημοπρατείται στις 6-10-2009) με προϋπολογισμό 210.000 €.

3. Κατασκευή Ξύλινου Στεγάστρου Πισίνας στην Μπάρα Τρικάλων (δημοπρατείται στις 13-10-2009) με προϋπολογισμό 230.000 €.

4. Αγροτική Οδοποιΐα Δήμου Τρικκαίων (δημοπρατείται στις 13-10-2009) με προϋπολογισμό 595.000 €.

5. Αποκατάσταση Του Χώρου Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων (Χ.Α.Δ.Α.) Δήμου Τρικκαίων στη θέση «Βακούφικα ΙΙΙ» (δημοπρατείται στις 20-10-2009) με προϋπολογισμό 1.460.000 €.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διαβάστε περισσότερα...

Εκατοντάδες πιστοί προσκύνησαν χθες βράδυ στην Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνα Πύλης.

Εκατοντάδες πιστοί απ’ όλη τη Θεσσαλία, παρέστησαν στον Μέγα Εσπερινό που τελέσθηκε χθες (Δευτέρα 14-9-09) στις 6:30 μ.μ. στην Εκκλησία της Ιεράς Μονής Αγίου Βησσαρίωνα Δουσίκου Πύλης. Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών Βαρθολομαίος. Μετά το πέρας του Εσπερινού, μοιράσθηκε η καθιερωμένη φιλοξενία (φασολάδα αλάδωτη).
Σήμερα το απόγευμα (Τρίτη 15-9-09), θα πραγματοποιηθούν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στην Πύλη Τρικάλων, όπου ο Άγιος Βησσαρίωνας είναι ο Πολιούχος της Πόλης. Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 6:50 μ.μ. ενώ ο Αρχιερατικός Εσπερινός θα αρχίσει στις 7:30 χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Αλεξίου.
Διαβάστε περισσότερα...