Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Ανακοίνωση από το δήμο Πιαλείων.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΙΑΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΠΟΣ 1940 - 1941 ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ (Όνομα - Επώνυμο - Όν Πατρός - Ημερομηνία Θανάτου - Στρατιωτική Μονάδα - Δημοτικό Διαμέρισμα)
ΜΕΧΡΙ 09.10.2009
Διαβάστε περισσότερα...

Σκύλος δάγκωσε μαθήτρια στα Τρίκαλα!

Την επίθεση ενός αδέσποτου σκύλου δέχθηκε προχθές το απόγευμα στο τέρμα της οδού Καβράκου, πριν τον Σταθμό του ΟΣΕ, μια μαθήτρια την ώρα που πήγαινε στο φροντιστήριο της.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής ο μεγαλόσωμος σκύλος της επιτέθηκε απρόκλητα και την δάγκωσε στο πόδι. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι γονείς του κοριτσιού που το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Τρικάλων για τις πρώτες βοήθειες. Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο αντιδήμαρχος, Δημ. Παζαίτης, ο οποίος τόνισε ότι το πρόβλημα με τα αδέσποτα θα επιλυθεί οριστικά με τη λειτουργία του δημοτικού κυνοκομείου στην περιοχή της Σωτήρας, το οποίο και βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης.

Βέβαια για την παρουσία των αδέσποτων στην πόλη σοβαρές ευθύνες έχουν και οι πολίτες που παίρνουν κουταβάκια και όταν τα βαριούνται τα ξαμολάνε πάλι στους δρόμους...
Πηγή: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του Κώστα Καραποστόλη
Διαβάστε περισσότερα...

Προβληματίζει το φράγμα Αχελώου στη Μεσοχώρα 25 χρόνια τώρα…

Προβληματίζει το φράγμα Αχελώου στη Μεσοχώρα 25 χρόνια τώρα…
Ακόμη και στο debate τέθηκε το θέμα!!!
Διαβάστε περισσότερα...

Ποιος είναι ο Τσολιάς;

Ποιος είναι ο Τσολιάς και τι χρώμα… τσαρούχια φοράει;
Πάντως του έφυγε ο σκούφος… του πραγματικού Τσολιά!
Ο Μπαμπανάρας έμεινε με το στόμα ανοιχτό.
Διαβάστε περισσότερα...