Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Αύριο το πρωί στις 10:30 ο ημιμαραθώνιος δρόμος του δήμου Παραληθαίων.

Διεξάγεται αύριο το πρωί ο ημιμαραθώνιος δρόμος του δήμου Παραληθαίων. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 από το Δ.Δ. Ράξας και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο, όπως και άλλες χρονιές. Παράλληλα θα γίνουν αγώνες 1000 μ. και 600 μ. για παιδιά. Μετά το τέλος του αγώνα, θα υπάρξει η σχετική φιλοξενία σε ταβέρνα της Ράξας. Στον αγώνα υπάρχουν πολλές συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα.
To trikalaola θα καλύψει τον αγώνα με φωτόν και βίντεο.
Διαβάστε περισσότερα...

Αγγλικό σκορ πριν από λίγο στο γήπεδο Φήκης 3-4!


Χόρτασαν να βλέπουν γκολ σήμερα οι φίλαθλοι στο γήπεδο της Φήκης. Οι «Μαύροι Αετοί» Ελευθεροχωρίου, που έχουν σαν έδρα το γήπεδο της Φήκης, έχασαν από τη Δήμητρα - Απόλλων με 3-4 για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής Τρικάλων. Στο 1o ημίχρονο, σαφώς ποιο καλύτερη η ομάδα του Αποστόλη Γκαραγκάνη και του Νίκου Γιαγιάκου, κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 3’ λεπτό της συνάντησης με τον Μουστάκα. Στο 20’ τα τέρματα έγιναν 2 με τον Χοτζάϊ. Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, με το 0-2. Στην επανάληψη, η ομάδα του Σπύρου Μπακάλη ανέβασε ρυθμό και ο ίδιος πέτυχε με πέναλτι το 1-2 στο 75’. Από ‘κει και μετά, τα γκολ έπεσαν μαζεμένα. Στο 83’ ο Αλμπάνης έκανε το 1-3. Στο 87’ ο Γαλάνης θα κάνει το 1-4. Στο 90’ ο Α. Αγγέλης θα κάνει το 2-4 και στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Κ. Μαράβας θα κάνει το τελικό 3-4. Λίγα λεπτά πριν λήξει το ματς, ο Τσίκος από τη Δήμητρα – Απόλλων δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Το διαιτητικό τρίο ήταν Πάντος, Καραντάκος και Λάμπρου.
Δείτε το σχετικό βίντεο από τον αγώνα, το οποίο είναι μια προσφορά του trikalaola προς τους αναγνώστες του.
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:
Επίσης υπάρχουν πολλά φωτογραφικά στιγμιότυπα ακόμη.
Διαβάστε περισσότερα...

Τελείωσαν πριν από λίγο οι αγώνες Rollers Ski για το Κύπελλο Ελλάδας.

Με επιτυχία διεξήχθησαν σήμερα οι αγώνες Rollers Ski για το Κύπελλο Ελλάδος, της Ε.Ο.Χ. (Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας). Οι αγώνες έγιναν λίγο έξω από την πόλη των Τρικάλων, στο νέο περιφερειακό δρόμο, δυτικής παράκαμψης (μύλος Τσαγκάδα). Διοργανωτής ήταν ο Σ.Ο.Χ.Τ. που για 2η φορά ανέλαβε την διοργάνωση με απόλυτη επιτυχία.
Δείτε το σχετικό βίντεο του αγώνα μέσα από το You Tube.
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#p/a/u/0/j6oCXplMyOc
Αργότερα θα έχουμε τα αναλυτικά αποτελέσματα και περισσότερο φωτογραφικό υλικό με όλες τις βραβεύσεις.
Διαβάστε περισσότερα...

Στον απόηχο των βουλευτικών εκλογών του 2009

(Μετεκλογικός περίπατος στα «κάστρα» του δικομματισμού)
Γράφει ο Πολίτης Βάιος Φασούλας
Το ότι κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα (Σεπτέμβρης-Οκτώβρης του 2009) υποφέραμε, είναι μια αδιάψευστη πραγματικότητα. Και δεν υποφέραμε από τα κόμματα εξουσίας μόνο, αλλά και από τα «κόμματα» των ΜΜΕ, ιδιαίτερα των καναλαρχών. Μόνο που δε χαζέψαμε. Αγρίεψε το μάτι μας από την κοροϊδία των τηλεοπτικών καναλιών, αηδιάσαμε από την ασύλληπτη προπαγάνδα των εκπομπών τους, με το «τσακ» που άνοιγες το δέκτη σου γιόμιζε ο χώρος από ήχους και σκιές. Με μια λέξη αίσχος. Αν αυτοί οι κύριοι νομίζουν πως ενημερώνουν τους Πολίτες ή καλλίτερα να πούμε αν οι Πολίτες νομίζουν πως ενημερώνονται από τα τηλεοπτικά θέατρα, δυστυχώς είναι γελασμένοι και σε μεγάλο βαθμό αποβλακωμένοι.
Παρά αυτά συγχαίρουμε τη νίκη του Πασόκ, όπως είχαμε συγχαρεί και τη νίκη της ΝΔ καθώς και όλους τους υποψηφίους βουλευτές ΟΛΩΝ των κομμάτων για τον αγώνα τους. Ευχόμαστε στο Πασόκ κάθε επιτυχία και ευελπιστούμε μόνο σε ένα πράγμα: Να έχει μνήμη.
Εμείς, σαν ελεύθεροι παρατηρητές, θα μείνουμε στο μετερίζι μας, θα αφουγκραζόμαστε πολύ περισσότερο τη νέα κυβέρνηση του Πασόκ απ’ ότι αφουγκραζόμασταν τη Ν.Δ., διότι οι προεκλογικές εξαγγελίες, οι υποσχέσεις, οι δεσμεύσεις ξεπερνούν κάθε προσδοκία του Πολίτη. Επ’ αυτού ευχόμαστε να μην απογοητευθεί ο λαός, ο οποίος δε θα έχει πλέον μεγάλη αντοχή να περιμένει υποσχόμενες λύσεις.
Περιδιαβαίνοντας στα μετεκλογικά δρώμενα βλέπουμε πως και τα «κάστρα» πέφτουν και εν μέρει ο δικομματισμός νικήθηκε σ’ αυτές τις εκλογές. Το ένα του ποδάρι το τσάκισαν τα σκάνδαλα. Όλη η δομή της ΝΔ ήταν ένα άθλιο σκάνδαλο. Κι αυτό το άθλιο σκάνδαλο την τσάκισε. Εξού και η μετακίνηση του εκλογικού σώματος προς το άλλο ποδάρι.
Όταν καταλαγιάσει λίγο ο ενθουσιασμός της μεγάλης νίκης, όταν η Ν.Δ. εν όψει του Συνεδρίου της μπορέσει να πηδήξει το μεγάλο λάκκο της που η ίδια άνοιξε, όταν ο ίδιος πρώην πρωθυπουργός κ. Καραμανλής μας δείξει, τώρα, τα χαρτιά του (και τα παλιά, σαν πρωθυπουργός και τα καινούργια με τις προθέσεις του!!!) κι όταν περάσουν οι πρώτες εκατό(100) μέρες της διακυβέρνησης της Χώρας από το Πασόκ, τότε θα δούμε και τη δύναμη του «μονοπόδαρου» δικομματισμού και το τι μέλλει γενέσθαι και της Χώρας και των ταγών της.
Ας αφήσουμε λίγο τον αφέντη χρόνο να κυλίσει και ας μη φανούμε «μεμψίμοιροι» και «κράχτες». Ας ελπίσουμε ότι ο ελληνικός ο λαός θα βρει το δρόμο του και παν απ’ όλα να μη μένει θεατής στα δρώμενα που προέκυψαν από μια παρένθεση-εναλλαγή που η ταχύτητα των καναλαρχών ρύθμιζε και ρυθμίζει.
Λοιπόν:
"ΚΑΘΟΔΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΚΑΘΟΔΟΝ ΠΙΣΩ"
Η ταχύτητα σβήνει, κουφαίνει, η ταχύτητα τυφλώνει, τρελαίνει
Σ’ ένα νέο κοντάρι ψηλά, κρατούν ένα νέο σημάδι, ένα σύμβολο ωχρό
Σαν Θεός που τους δίνει δόξα, χαρά το σηκώνουν ψηλά και πηδούνε τρελά
Και δε βλέπουν την ομίχλη που φτάνει, άσπρη, χλωμή. Και μυρίζει θειάφι.
Πιστεύουν, πως ο άνεμος θα διώξει μακριά, χλομάδα και θειάφι. Και οδεύουν με χάρη σα
Διαβάστε περισσότερα...