Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Ο εορτασμός της Επετείου στο δημοτικό σχολείο Φωτάδας.

Φωτορεπορτάζ από τη σημερινή γιορτή του δημοτικού σχολείου Φωτάδας.
Διαβάστε περισσότερα...

Μεγαλειώδη η σημερινή παρέλαση στα Τρίκαλα.



Τελικά ο καιρός ήταν σύμμαχος κι έτσι χιλιάδες Τρικαλινοί παρακολούθησαν τη σημερινή Μεγαλειώδη παρέλαση. Με αισθήματα Εθνικής υπερηφάνειας, παρέλασαν τα διάφορα τμήματα μπροστά από το Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη.
Το trikalaola έχει φωτό από όλα σχεδόν τα τμήματα που παρέλασαν. Δείτε από τις πρώτες 12 φωτό και τις υπόλοιπες που είναι πολλές, θα τις αναρτήσουμε σταδιακά.
Διαβάστε περισσότερα...

Με κάθε επισημότατα ο εορτασμός της Εθνικής μας εορτής στη Φήκη Τρικάλων.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου 1940, που έγιναν το Δ.Δ. Φήκης, του δήμου Πιαλείων Τρικάλων. Σήμερα το πρωί παρουσία των τοπικών αρχών, έγινε η δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και αμέσως μετά έγινε η παρέλαση των σχολείων της Φήκης. Στη συνέχεια κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο πεσόντων της κεντρικής πλατείας. Στις σημερινές εκδηλώσεις παρευρέθηκαν, ο δήμαρχος Πιαλείων κ. Χρήστος Μάμαλης, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου κ. Κώστας Μαράβας, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και ο Νομαρχιακός σύμβουλος κ. Νίκος Γκόγκος. Δείτε τις πρώτες 12 φωτό από την εκδήλωση και σε επόμενη δημοσίευση θα αναρτήσουμε και τις υπόλοιπες.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου στο Βαλτινό Τρικάλων.

Διαχρονικός ο εορτασμός της Εθνικής μας Εορτής, σήμερα στο Βαλτινό του δήμου Καλλιδένδρου Τρικάλων. Μετά τη δοξολογία που έγινε στο Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, έγινε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της κεντρικής πλατείας, παρουσία των τοπικών αρχών, των σχολείων, των συλλόγων και πλήθος δημοτών. Στη συνέχεια έγινε η παρέλαση των σχολείων, παρουσία του δημάρχου κ. Κώστα Γκαμπλιώνη και δημοτικών συμβούλων του δήμου. Δείτε τις πρώτες 12 φωτό και άλλη στιγμή θα αναρτηθούν και οι υπόλοιπες.

Διαβάστε περισσότερα...

Το μεσημέρι έγινε… μεσάνυχτα στην «ΑΠΟΘΕΩΣΗ»

Μάλλον μπερδέψαμε τις ώρες μου φαίνεται… Πάρτι αλλά Ελληνικά, των γυμνασίων και των λυκείων, μετά την παρέλαση των Τρικάλων, έγινε με την λαϊκή ορχήστρα του μαγαζιού, σήμερα το μεσημέρι στην ΑΠΟΘΕΩΣΗ στα Τρίκαλα. Τώρα να πούμε διασκέδαση μέχρι πρωίας ή μέχρι…? Δείτε τις πρώτες 12 φωτό και άλλη στιγμή θα αναρτηθούν και οι υπόλοιπες. Το «βαρομετρικό χαμηλό» δυσκόλεψε την εστίαση της μηχανής και μερικές φωτό δεν είναι πλήρως καθαρές.

Διαβάστε περισσότερα...