Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

“King of Mykonos” με τη Ζέτα Μακρυπούλια. (Αποκλειστικό)

Μύκονος, ένα νησί για όλες τις εποχές, όπου η νυχτερινή ζωή είναι έντονη και άκρως αποκαλυπτική. Αυτές τις ημέρες γυριζόταν η ταινία «King of Mykonos”, όπου παίζει και η Ζέτα Μακρυπούλια. Φυσικά όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω της όπου εμφανίζεται. Και η διασκέδαση συνεχίζεται, όπως βλέπετε και στις φωτό. Ακόμη δείτε μερικές καταπληκτικές Φθινοπωρινές εικόνες από το όμορφο νησί της Μυκόνου. Δείτε περισσότερες φωτό…

Διαβάστε περισσότερα...

7 "ΜΗ" μετά το φαγητό


* Μη καπνίσετε – Ειδικά πειράματα έχουν αποδείξει ότι το ένα τσιγάρο μετά το φαϊ ισούται με 10 !!!! Οπότε αυξάνονται αυτομάτως οι πιθανότητες του καρκίνου.
* Μη φάτε αμέσως φρούτα – Θα προκαλέσουν φούσκωμα στο στομάχι. Καλύτερα 1-2 ώρες μετά ή 1 ώρα πριν από το φαγητό.
* Μη πιείτε τσάι – Διότι τα φύλλα του τσαγιού έχουν υψηλή περιεκτικότητα οξέως. Η ουσία αυτή θα κάνει τις πρωτεΐνες του φαγητού μας πιο σκληρές, και θα γίνουν πιο δύσπεπτες.
* Μη χαλαρώσετε τη ζώνη/Μη ξεκουμπώσετε ρούχα - Θα στρίψει και θα μπλοκάρει το έντερο.
* Μη κάνετε μπάνιο – Θα αυξήσει τη κυκλοφορία του αίματος στα χέρια, τα πόδια και στο σώμα, οπότε θα μειωθεί η ποσότητα του αίματος που βρίσκεται στο στομάχι. Με αυτό το τρόπο η πέψη εξασθενεί.
* Μη περπατήσετε/Μη περιφέρεστε – Πάντα ακούγαμε πως μετά από ένα γεύμα αν κάνουμε 100 βήματα θα ζήσουμε ως τα 99. Αυτό στη πραγματικότητα δεν ισχύει. Το περπάτημα θα αποτρέψει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών του φαγητού μας.
* Μη κοιμηθείτε αμέσως – Δε θα γίνει σωστή πέψη, οπότε θα έχουμε γαστρεντερολογικές λοιμώξεις.
Άντε καλή σας όρεξη...
Διαβάστε περισσότερα...

Παιδιά απ’ τον Ασπροπόταμο κι απ’ το τρανό Γαρδίκι.





Διαβάστε περισσότερα...

Έφυγε από κοντά μας ο Σωτήρης Σγούρος.

Μεγάλη απώλεια για την Τρικαλινή Δημοτική Παράδοση. Έφυγε χθες σε ηλικία 80 ετών, ένας από τους γνήσιους εκφραστές της παραδοσιακής δημοτικής μουσικής, ο Σωτήρης Σγούρος. Ο αείμνηστος Σωτήρης, εκτός από την οικογένειά του, είχε μόνιμη συντροφιά το κλαρίνο του, που με τους ήχους του μάγευε τα πλήθη. Το όνομά του ήταν και θα είναι για πάντα συνδεδεμένο με την Παραδοσιακή Ελληνική μουσική και οι νότες που δημιούργησε και έχουν καταγραφεί, θα μείνουν στην ιστορία και θα αποτελούν βαριά παρακαταθήκη για τους νεότερους φιλόδοξους τραγουδοποιούς…
Η κηδεία του έγινε σήμερα το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ο Σωτήρης Σγούρος δεν αποτελεί απώλεια μόνο την οικογένειά του και το Γαρδίκι, αλλά για όλους μας. Οι φωτό είναι από το αρχείο του συνεργάτη μας Ηλία Κουτσογιάννη.
Δείτε 3 βίντεο που βρήκαμε στο διαδύκτιο και εμφανίζεται ο Σωτήρης Σγούρος με το κλαρίνο του και με άλλους γνωστούς Τρικαλινούς μουσικούς του δημοτικού μας τραγουδιού. Συγχαρητήρια σε όσους εργάσθηκαν για να δημιουργήσουν και να ανεβάσουν αυτά τα βίντεο στο διαδίκτυο.







Διαβάστε περισσότερα...

Το πρώτο χιόνι στις κορυφές του Κόζιακα και σε άλλες κορυφές.

Άσπρισε σήμερα ο Κόζιακας, το μπαλκόνι της Θεσσαλίας και το σήμα κατατεθέν της περιοχής. Επίσης λίγο χιόνι έριξε σε μια κορυφή των Αγράφων και στην περιοχή των Χασίων. (όπως φαίνονται οι κορυφές λίγο έξω από τα Τρίκαλα). Ο ήλιος σήμερα αντικατέστησε το χθεσινό συννεφιασμένο ουρανό με την έντονη βροχόπτωση. Δείτε τις σημερινές φωτό που σας προσφέρει το trikalaola με το νέο τηλεφακό. Όλες οι φωτό έχουν μειωθεί σε ανάλυση από 4750 σε 700x. Δείτε περισσότερες σημερινές εικόνες…

Διαβάστε περισσότερα...