Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Πανδαισία χορωδιών απόψε στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων.

Τελείωσε πριν από λίγο η 1η μέρα, της 6ης Πανελλήνιας συνάντησης χορωδιών, που πραγματοποιείται στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων. Το trikalaola έχει πλήρες φωτογραφικό υλικό από όλες τις χορωδίες που εμφανίστηκαν και θα το αναρτήσουμε άλλη στιγμή. Παρόν και ο δήμαρχος Τρικάλων κ. Μιχάλης Ταμήλος. Για την εκδήλωση περισσότερα αύριο. Δείτε μερικές ενδεικτικές φωτό.
Διαβάστε περισσότερα...

Ελευθεροχώρι – Φήκη 2-0

Τελείωσε πριν από λίγη ώρα το γειτονικό ντέρμπι Ελευθεροχώρι – Φήκη (γήπεδο Φήκης), όπου βρήκε την τυπικά γηπεδούχο ομάδα των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου, νικήτρια με 2-0. Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Τζέγκας, στο 40’ και στο 55’.Περισσότερα για τον αγώνα αύριο, μαζί με το βίντεο, που είναι μια προσφορά του ίντερνετ καφέ «ΚΝΕΤ» στη Φήκη Τρικάλων.
Διαβάστε περισσότερα...

Δήμητρα Απόλλων – ΑΕΤ 2-1 (παιδικό)

Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε σήμερα στο γήπεδο του Λογγακίου. Η Δήμητρα Απόλλων επιβλήθηκε της ομάδας της ΑΕΤ με 2-1. Άλλη στιγμή θα προστεθούν στιγμιότυπα από το παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα...

Φαλώρεια – Πυργετός (παιδικό, δεν διεξήχθη)

Δεν διεξήχθη ο αγώνας Φαλώρεια – Πυργετός, διότι δεν κατέβηκε να αγωνιστεί η ο ομάδα του Πυργετού. Δεν έχασαν βέβαια την ευκαιρία οι παίχτες της Φαλώρειας και έκαναν ένα δίτερμα οικογενειακό. Δείτε τις πρώτες φωτό κι άλλη στιγμή θα προστεθούν κι άλλες.

Διαβάστε περισσότερα...

Γενέσι – Φήκη 3-6 (παιδικό πρωτάθλημα)

Τελείωσαν πριν από λίγη ώρα οι αγώνες για το παιδικό πρωτάθλημα στα Τρίκαλα. Η Φήκη έβγαλε εξάσφαιρο μέσα στο Γενέσι (γήπεδο Πρίνους) και κέρδισε με 3-6. Δείτε τις αρχικές φωτό κι άλλη στιγμή θα προστεθούν κι άλλες.

Διαβάστε περισσότερα...

Μάγεψε απόψε στη ΣΚΑΛΑ LIVE η «Μουσική Συνομωσία», με τη μοναδική ερμηνεύτρια Νατάσα Μποφιλίου.

Περισσότερα αύριο Σάββατο (σήμερα), με πλούσιο φωτορεπορτάζ, καθώς και ποιους επώνυμους εντόπισε ο φακός του trikalaola. Επίσης, υπάρχει και το σχετικό βίντεο το οποίο θα ανεβάσουμε σύντομα. Δείτε τις πρώτες 5 φωτό…

Διαβάστε περισσότερα...