Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Καταγγελίες πολιτών.


Ο πολίτης Γ.Γ. μας έστειλε τις παρακάτω φωτό και το μήνυμα: Είσαι σε οργανισμό, επιχείρηση του Δήμου Τρικάλων? Ακόμη καλύτερα, είσαι στη Δημ. Αστυνομία Τρικάλων? Οι πεζόδρομοι και τα πεζοδρόμια σου ανήκουν!!!!


Διαβάστε περισσότερα...

Συνεδρίαση με… νήπια.

Μια ξεχωριστή «συνεδρίαση» πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, καθώς στα έδρανα του προεδρείου αλλά και των δημοτικών συμβούλων «καταλήφθηκαν» από τα νήπια του 31ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων...
Τα παιδιά που είχαν επισκεφθεί τον Δήμο Τρικκαίων συνοδευόμενα από τις Νηπιαγωγούς κ.κ. Δήμητρα Τασιούλα και Βασιλική Παπαχρήστου υποδέχθηκε η Αντιδήμαρχος κ. Ελένη Αργυροπούλου η οποία και ανέλαβε την ξενάγησή τους στους χώρους του Δημαρχείου.
Στα πλαίσια αυτής της ξενάγησης πραγματοποιήθηκε και η πρωτότυπη αυτή «συνεδρίαση» στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου τα παιδιά ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας και τις αρμοδιότητες που έχουν αναλάβει οι εκλεγμένοι δημοτικοί άρχοντες της πόλης.
Ανεξάρτητα πάντως από το πόσο κατανοητά (λόγω της μικρής τους ηλικίας) ήταν τα όσα άκουσαν τα παιδιά, το σίγουρο είναι ότι αυτή η επίσκεψη θα τους μείνει αξέχαστη.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διαβάστε περισσότερα...

Σύσκεψη στο δημαρχείο Τρικάλων για το νεκροταφείο.

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλου με αντικείμενο την προώθηση της κατασκευής του νέου κοιμητηρίου της πόλης στην περιοχή του Πύργου. Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος, η μηχανικός κ. Θεοδώρα Σαργιώτη και ο γεωλόγος της ΤΥΔΚ κ. Ευάγγελος Μπότας, οι οποίοι είναι και οι επιβλέποντες του έργου, καθώς επίσης ο περιβαλλοντολόγος κ. Χάρης Χρυσούλας και ο γεωλόγος κ. Απόστολος Κολλίτσας, οι οποίοι είναι οι μελετητές του έργου...
Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος Τρικκαίων στην εν λόγω περιοχή προτίθεται να κατασκευάσει νέο κοιμητήριο σε δημοτική έκταση 90 συνολικά στρεμμάτων προκειμένου να καλύψει τις όλο και περισσότερο αυξημένες ανάγκες ταφής που έχει η πόλη.
Προκειμένου το έργο να πάρει τον δρόμο της υλοποίησης, απαιτείται η σύνταξη τριών μελετών και συγκεκριμένα:
- Υδροτεχνικής.
- Γεωλογικής καταλληλότητας.
- Περιβαλλοντικής.
Στη διάρκεια της σύσκεψης αναλύθηκαν επί μέρους στοιχεία των παραπάνω μελετών και συμφωνήθηκε η επίσπευση της σύνταξής τους προκείμενου το έργο να πάρει τον δρόμο της κατασκευής.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διαβάστε περισσότερα...

Οι οικολόγοι Πράσινοι με επικεφαλής τον κ. Χρυσόγελο στα Τρίκαλα.

Περισσότερα αύριο. Λόγο τεχνικού προβλήματος την βιντεοκάμερας, έγινε η μαγνητοσκόπηση από κινητό τηλέφωνο της συνέντευξης τύπου που δόθηκε στο Αχίλλειον και θα το ανεβάσουμε αύριο στο διαδίκτυο.
Διαβάστε περισσότερα...