Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Προπονητής, έφορος και οπαδός φανατικός ο Πάτερ Θεόδωρος…

Μια ξεχωριστή παρουσία είχαμε χθες στο γήπεδο των Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων, όπου η τοπική γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Αμαζόνες, υποδέχθηκαν τον Μαγνησιακό Βόλου. Ο πιο ένθερμος ιερέας οπαδός ποδοσφαίρου της Ελλάδας και μάλιστα γυναικείας ομάδας, είναι ο Πάτερ Θεόδωρος Παπασακελλαρίου από το Βόλο. Ο Πάτερ Θεόδωρος καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δε σταμάτησε ούτε λεπτό να παροτρύνει τις κοπέλες του Μαγνησιακού, δίνοντας και προπονητικές εντολές σε πολύ έντονο ύφος με τη διαπεραστική του φωνή, (αν και προπονητής του Μαγνησιακού είναι ο Τρικαλινής καταγωγής Θεόδωρος Κατσαμόρας εκ Διποτάμου). Ο Πάτερ δεν αρκείται μόνο στις φωνές και τα παλαμάκια όταν η ομάδα του βάζει γκολ, αλλά ρίχνει και κανένα βεγγαλικό. Άμα δεν κλοτσήσει και λίγο τη μπάλα στο ημίχρονο θα σκάσει...
Ο Πάτερ Θεόδωρος, είναι επίσης προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του κατηχητικού σχολείου της ενορίας του Αγίου Βασιλείου Βόλου και πέρυσι μάλιστα κατέκτησαν το πρωτάθλημα στα κατηχητικά σχολεία. Αν δεν πάρουν και φέτος το πρωτάθλημα, μας είπε χαρακτηριστικά ο καλαμπουρτζής Πατήρ Θεόδωρος, θα τους κρεμάσει όλους απ’ το καμπαναριό. Πιθανών αύριο να ανεβάσουμε το βίντεο από το 1ο ημίχρονο του παιχνιδιού και φυσικά θα απολαύσετε και τον Πατήρ Θεόδωρο σε όλο του το Μεγαλείο.
Εμείς πάντως τον χαρήκαμε πραγματικά, γιατί τέτοιες παρουσίες σπανίζουν και η εκκλησία μας έχει ανάγκη από τέτοιους ιερείς, που είναι μέσα σε όλα. Πως αλλιώς θα πάμε στην εκκλησία με ένας παπά απόμακρο, ο οποίος δεν συμμετέχει στις διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Ο ευλογημένος έχει πραγματικά άλλη χάρη και μπράβο του.
Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε η ομάδα του ο Μαγνησιακός, στην οποία είναι έφορος, να πάει καλά στο γυναικείο πρωτάθλημα που άρχισε και να μην αλλάξει κάτι από τον εκδηλωτικό του χαρακτήρα.
Διαβάστε περισσότερα...

Το βίντεο από το σημερινό εμβολιασμό στο Νοσοκομείο Τρικάλων (δηλώσεις).


Διαβάστε περισσότερα...

Άρχισε σήμερα το μεσημέρι ο εμβολιασμός στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Άρχισε σήμερα ο εμβολιασμός στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων για τη νέα γρίπη Η1Ν1. Αυτή την εβδομάδα θα εμβολιαστούν όλοι όσοι είναι εργαζόμενοι στους χώρους υγείας και από την άλλη βδομάδα θα μπορούν όλοι οι Τρικαλινοί πολίτες να επισκέπτονται το Νοσοκομείο και να εμβολιάζονται, φυσικά όσοι το επιθυμούν. Σήμερα πρώτη ημέρα του εμβολιασμού, οι πρώτοι που εμβολιάστηκαν μπροστά στις κάμερες, ήταν ο Διευθυντής της Β’ Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Θεόδωρος Γκαλέας, Αντιπρόεδρος της επιτροπής λοιμώξεων και υπεύθυνος εμβολιασμού στα Τρίκαλα και ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Βελαέτης. Και οι δύο τόνισαν στις δηλώσεις τους, ότι κάνουν το εμβόλιο, διότι θεωρούν πως θα υπάρξει ασπίδα προστασίας από τον ιό Η1Μ1. Ο χώρος που έχει διαμορφωθεί, είναι σε θάλαμο του τμήματος φυσιοθεραπείας. Οι ώρες του εμβολιασμού θα είναι καθημερινά από τις 10:00 έως τις 14:00. Μαζί με το εμβόλιο που γίνεται, δίνονται και οι οδηγίες – υποδείξεις χρήσεις του, καθώς και πιστοποιητικό. Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ με τις 10 φωτό.

Διαβάστε περισσότερα...