Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Στο club των παντρεμένων και ο φίλος μας ο Γιώργος Παρθένης.

Το πήρε απόφαση ο Γιώργος, να αφήσει για μια μέρα τις δημοσιογραφικές του υποχρεώσεις και την ιστοσελίδα του kalabakacity.gr και να παντρευτεί. Εκλεκτή της καρδιάς του Γιώργου, είναι η Πόπη Κορομπίλη. Τα στέφανα του ζευγαριού έγιναν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Καλαμπάκας. Κουμπάρα είναι η Αρετή Αθανασίου. Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι στο οικογενειακό κέντρο Royal Palace.
Φίλε Γιώργο σου εύχομαι ολόψυχα κάθε ευτυχία και η Πόπη να σε βλέπει πιο συχνά, γιατί τίποτα δεν αξίζει παραπάνω από την οικογένεια και με καμιά 5-6 κουτσούβελα, για να σε βοηθάνε στο δημοσιογραφικό σου έργο…
(Τις φωτό τις δανειστήκαμε από την εφημερίδα ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ)
Διαβάστε περισσότερα...

Ο πιο καλός καφές…

Τον πιο καλό καφέ θα τον πιείτε στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Και σκέτο να παραγγέλλετε, γλυκός θα σας έρθει… λόγω ζάχαρης. Δε φαίνεται?
Διαβάστε περισσότερα...

Καταγγελία του δημοσιογράφου του trikalacity.gr Χάρη Μαντέλλου

Αγαπητοί φίλοι συνάδελφοι,
Στην ιστοσελίδα fatsimare και συγκεκριμένα στις 14 Νοεμβρίου αναρτήθηκε ένα, κατά την γνώμη μου κατάπτυστο λιβελογράφημα στο οποίο αναφέρεται ότι το 90% των ειδήσεων του trikalacity είναι κλεμμένες ειδήσεις από τον τοπικό Τύπο...
Ασφαλώς ο γνωστός σε όλους μας κύριος που το έγραψε θα κληθεί να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη καθώς έχω δρομολογήσει τις απαραίτητες ενέργειες μέσω του δικηγόρου μου με την κατάθεση αγωγής και μήνυσης. Θα πρέπει λοιπόν να αποδείξει από το εδώλιο του κατηγορουμένου τα όσα ισχυρίζεται περί κλεμμένων ειδήσεων.
Επίσης θα πρέπει να απαντήσει πως αυτοαναγορεύεται σε υπερασπιστή των δικαιωμάτων των εφημερίδων που δεν νομίζω ότι οι εφημερίδες το έχουνε ανάγκη και μάλιστα στην συγκεκριμένη υπόθεση μιας και υπάρχει μεταξύ του trikalacity και αυτών μία άριστη συνεργασία.
Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν από εδώ και στο εξής να βάλλει κατά του trikalacity με κακόβουλα και αστήρικτα σχόλια και δεν διαπραγματεύομαι την επαγγελματική μου αξιοπρέπεια και τον καθημερινό αγώνα τον δικό μου και των συνεργατών μου με κανέναν υστερόβουλο και κακοήθη κύριο.
Χάρης Μαντέλλος
Δημοσιογραφικός Υπεύθυνος trikalacity.gr
Διαβάστε περισσότερα...

«5 σε 1». Σύσκεψη για τη συνένωση δήμων ενόψει «Καποδίστρια 2»

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα σύσκεψη στο δημαρχείο Πιαλείων Τρικάλων, με τη συμμετοχή 5 δημάρχων, για την προοπτική συνένωσης των δήμων τους ενόψει της διοικητικής μεταρρύθμισης του «Καποδίστρια 2» Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι δήμαρχοι: Πιαλείων κ. Χρήστος Μάμαλης, Καλλιδένδρου κ. Κώστας Γκαμπλιώνης, Κόζιακα κ. Κίμων Αναστασόπουλος, Φαλώρειας κ. Αντώνης Ντιντής και Γόμφων κ. Νίκος Παλαντζάς. Οι δήμαρχοι στο παρελθόν είχαν ξανασυναντηθεί πέρυσι στο δήμο φαλώρειας και είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να συνενωθούν οι δήμοι τους. Δείτε και το σχετικό βίντεο από τη συνάντηση.
Διαβάστε περισσότερα...

Ακούστε την ηχώ από τη σειρήνα πολέμου στο φρούριο Τρικάλων.

Δείτε το βίντεο και ακούσετε το διαπεραστικό ήχο από τη σειρήνα πολέμου, που ήχησε σήμερα το πρωί (Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009 ώρα 11 π.μ.), στα πλαίσια προγραμματισμένης άσκησης, σε περίπτωση αεροπορικής επίθεσης. Ο ήχος που ακούγεται είναι πραγματικά ανατριχιαστικός. Ελπίζουμε πως δεν θα τον ακούσουμε ποτέ για ένα πραγματικό γεγονός. Οι παλαιότεροι που έζησαν τέτοιες στιγμές, θα ήρθαν σήμερα στο νου τους οι δυσάρεστες αναμνήσεις του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Δείτε επίσης 7 σημερινές εικόνες από τη πόλη των Τρικάλων, όπως φαινόταν από το φρούριο.
Διαβάστε περισσότερα...

Σε λίγο το βίντεο από τη σειρήνα του φρουρίου Τρικάλων

...
Διαβάστε περισσότερα...