Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Προστέθηκαν οι φωτό από τον αγώνα Αμπελάκια – Φήκη.

Προστέθηκαν οι φωτογραφίες του αγώνα Αμπελάκια – Φήκη σε μορφή βίντεο, για το παιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Διαβάστε περισσότερα...

Τυχερός ο Πρόεδρος στο Φλαμούλι, άτυχος στο κλειστό.

Μπορεί ο Πρόεδρος του Α.Σ. Τρίκαλα Γιώργος Γιαννούλας να στάθηκε τυχερός στο γήπεδο του Φλαμουλίου το περασμένο Σάββατο, όπου σε ένα ματς θρίλερ, το Φλαμούλι κέρδισε στις καθυστερήσεις το Πετρωτό, βάζοντας 2 γκολ, στάθηκε όμως άτυχος στο δημοτικό κλειστό, καθώς η αγαπημένη του ομάδα έχασε από τον Πανελλήνιο, με μόλις ένα καλάθι διαφορά.
Τουλάχιστον την Κυριακή πήγε για μπεκάτσες στη Μεσοχώρα και ηρέμησε λίγο.
Διαβάστε περισσότερα...

Οι καλές συνεργασίες φέρνουν καλά αποτελέσματα.

Και σκέπαστρο για τους φιλάθλους απέκτησαν στο γήπεδο της Ράξας. Το έργο είναι αποτέλεσμα της καλής συνεργασίας του ποδοσφαιρικού συλλόγου με τον εκπολιτιστικό σύλλογο Ράξας.
Διαβάστε περισσότερα...

Προστέθηκε το βίντεο του αγώνα Φλαμούλι – Πετρωτό 3-2


Το βίντεο είναι μια προσφορά του trikalaola στους αναγνώστες του.
Διαβάστε περισσότερα...

Εμβολιάστηκε σήμερα και ο δήμαρχος Τρικάλων.

Το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης, έκανε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Τρικάλων και ο δήμαρχος Τρικάλων κ. Μιχάλης Ταμήλος. Σιδερένιος δήμαρχε…
Γιατί από το αριστερό ο εμβολιασμός?
Η φωτό είναι από το γραφείο τύπου του δήμου.
Διαβάστε περισσότερα...

Εγκαινιάστε το 7ο νηπιαγωγείο Τρικάλων.

Τα εγκαίνια του 7ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων στην περιοχή του Νοσοκομείου της πόλης μας πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε τελετή που χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιος παρουσία του Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη, του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλου, του Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Δημητρίου Τσέλιου, των Αντιδημάρχων κ.κ. Ελένης Αργυροπούλου και Τάκη Παζαΐτη, του Προϊσταμένου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Απόστολου Τάσιου, των γονέων και των νηπίων του συγκεκριμένου Νηπιαγωγείου της πόλης μας...
Μετά το πέρας της τελετής, ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Βλαχογιάννης σε σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια με την κατασκευή μιας σειράς σχολικών μονάδων και που οφείλεται στην αγαστή συνεργασία που έχουν οι αρμόδιοι φορείς του τόπου μας και κυρίως η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση με τον Δήμο Τρικκαίων. Μίλησε για την προσπάθεια που ξεκίνησαν Νομαρχία και Δήμος πριν από δύο χρόνια με στόχο την κάλυψη των τεράστιων προβλημάτων που είχαν κληρονομηθεί από το παρελθόν, καθώς 16 συνολικά Νηπιαγωγεία της πόλης στεγάζονταν σε νοικιασμένους χώρους. Με την κατασκευή ενός ακόμη Νηπιαγωγείου, και με αρχική πίστωση 200.000 ευρώ συγκεκριμένα για το 7ο Νηπιαγωγείο, τα αυτά προβλήματα σταδιακά επιλύονται κατέληξε ο Νομάρχης, ευχόμενος καλή πρόοδο στα παιδιά που θα ξεκινήσουν την εκπαίδευσή τους εκεί.
Αλλά και ο Δήμαρχος κ. Ταμήλος επεσήμανε από την πλευρά του ότι η αγαστή συνεργασία Νομαρχίας και Δήμου έχει ήδη αποφέρει σημαντικούς καρπούς όσον αφορά τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί στην πόλη και κυρίως στον τομέα της εκπαίδευσης. Αναφέρθηκε στην αρχική χρηματοδότηση του έργου της κατασκευής του 7ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων που εξασφάλισε η Ν.Α. και μίλησε για την εξασφάλιση του οικοπέδου, την μελέτη και τα συμπληρωματικά έργα που ανέλαβε και διεκπεραίωσε ο Δήμος Τρικκαίων, με αποτέλεσμα το λειτουργία ενός ακόμη Νηπιαγωγείου-κόσμημα για την πόλη των Τρικάλων.
Καταλήγοντας, τόνισε ότι κάθε καινούργιο σχολείο που κατασκευάζεται δημιουργεί όλο και μεγαλύτερη ώθηση στην αγάπη των παιδιών για μάθηση και προέτρεψε τα παιδιά του 7ου Νηπιαγωγείου να χαρούν όσο μπορούν περισσότερο το νέο τους σχολείο.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διαβάστε περισσότερα...

Σε φάση ολοκλήρωσης το γήπεδο Σαραγίων

Τον χώρο όπου κατασκευάζεται το νέο γήπεδο των Σαραγίων επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Τρικκαίων κ. Βασίλη Νάκη, προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά την πορεία του έργου...
Εκεί διαπίστωσαν ότι ήδη το έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσης, καθώς ο αγωνιστικός του χώρος έχει ήδη σπαρθεί, το κτίσμα των αποδυτηρίων είναι πανέτοιμο και μόνο η περίφραξη του χώρου απομένει για να λειτουργήσει το γήπεδο.
Να σημειωθεί ότι το νέο γήπεδο Σαραγίων έχει κατασκευασθεί σε δημοτική έκταση 10 στρεμμάτων δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές (στο αριστερό πλευρό με κατεύθυνση προς Καρδίτσα).
Να σημειωθεί ακόμη ότι με την ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου γηπέδου και την λειτουργία του ως αθλητικού κέντρου στην ευρύτερη περιοχή, στον χώρο του θα μπορούν αθλούνται και οι μαθητές των παρακείμενων 8ου Λυκείου και 7ου Γυμνασίου.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διαβάστε περισσότερα...

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από μισή ώρα περίπου, στο 1ο χλμ. του επαρχιακού δρόμου Βαλτινού – Δενδροχωρίου. Άγιο είχαν τελικά δύο μικρά κορίτσια και η γυναίκα που οδηγούσε το Ι.Χ. Από μια στιγμή απροσεξίας, το αυτοκίνητο βρέθηκε καρφωμένο στον πλάτανο, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν ευτυχώς ελαφρά τα δύο κορίτσια και η γυναίκα. Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όπου μετέφεραν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Η γυναίκα και τα δύο κορίτσια κατάγονται από κοντινό χωριό όπου έγινε το ατύχημα. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η τροχαία.
Διαβάστε περισσότερα...

Το βίντεο Αμαζόνες – Μαγνησιακός 3-1 και ο Πατήρ Θεόδωρος Παπασακελλαρίου απόψε στα δελτία ειδήσεων του ALPHA.


Το βίντεο από τον αγώνα ποδοσφαίρου του γυναικείου περιφερικού πρωταθλήματος, που έγινε της Κυριακή 15-11-09. Σε αυτόν τον αγώνα είχαμε συναντήσει τον εκδηλωτικό Πατέρα Θεόδωρο Παπασακελαρίου από το Βόλο και πραγματικά τον χαρήκαμε. Για τον πατέρα Θεόδωρο είχαμε αναφερθεί στο προηγούμενο δημοσίευμα στις 15-11-09. Ο Πατέρας Θεόδωρος στο γήπεδο είναι πολύ εκδηλωτικός, όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο. Είναι καθηγητής θεολόγος στο 3ο λύκειο Βόλου...


Είναι έφορος στη γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού που αγωνίζεται στο περιφερικό πρωτάθλημα. Είναι υπεύθυνος των ποδοσφαιρικών ομάδων των κατηχητικών σχολείων της ενορίας του Αγίου Βασιλείου Βόλου, δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου. Πέρυσι είχε κατακτήσει με την ομάδα του Γυμνασίου το πρωτάθλημα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος. Και φυσικά είναι ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που παίζουν στην ομάδα του Μαγνησιακού, Ευαγγελία και Ζαφειρία. Μακάρι όλοι οι ιερείς να ήταν σαν τον Πατέρα Θεόδωρο, που να έχουν ενεργό συμμετοχή στις διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, ακόμη και στο ποδόσφαιρο και όχι να έχουμε ιερείς που να είναι τελείως απόμακροι. Έτσι, αν δεν πάμε στην εκκλησία την Κυριακή, τότε θα έχει κάθε δικαίωμα να μας πει: «Ευλογημένε γιατί δεν ήρθες στην εκκλησία?» Κι εμείς αν δεν έχει έρθει στο γήπεδο, θα μπορούμε να του πούμε: «Εσύ Πάτερ γιατί δεν ήρθες στο γήπεδο?»…
Διαβάστε περισσότερα...

Μύρισε Χριστούγεννα στα Τρίκαλα.

Από νωρίς φέτος στο εορταστικό κλήμα των Χριστουγέννων η πόλη των Τρικάλων. Άρχισε ο στολισμός της πόλης και το γερανοφόρο όχημα του δήμου επιστρατεύεται για να βάλει το αστέρι στο δέντρο της κεντρικής πλατείας.
Άντε καλά Χριστούγεννα.
Το δώρο πότε θα το πάρουμε?...
Διαβάστε περισσότερα...

“Pou”… θα πάμε για αξεσουάρ ανεβασμένα?

Μα στο “pou” φυσικά, που έχει πολλών ειδών αξεσουάρ ρουχισμού, είδη δώρων και όχι μόνο. Είναι κάτι διαφορετικό, επεσκέφθητε το, αξίζει τον κόπο. Το pou θα το βρείτε στην πλατεία του παλαιού δεσποτικού στα Τρίκαλα, στην αρχή της Δεληγιώργη. Εκεί θα είναι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, ο οποίος είναι μπασμένος στο είδος και ηχολήπτης του ράδιο Πρωινός 105.3 FM Χρήστος Καρακικές.
Διαβάστε περισσότερα...

Προστέθηκε το βίντεο από τον αγώνα Ράξα – Βασιλική 2-0

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες μαζί, από τον αγώνα Ράξα – Βασιλική 2-0 που έγινε την περασμένη Κυριακή. Το βίντεο είναι μια προσφορά του εργαστηρίου επίπλου Λάκη Μπαρτζιώκα στη Ράξα Τρικάλων.
Διαβάστε περισσότερα...

Το trikalaola σας αποκαλύπτει.

Διαβάστε περισσότερα...

«Κρέμασαν» τον Πανίκα στη γέφυρα της Αγίας Μονής.

Η ΕΙΔΗΔΗ: Το πρώτο πανό που κρεμάστηκε για υποψήφιο της Ν.Δ. είναι του Παναγιώτη Ψωμιάδη (Πανίκας), στη γέφυρα της Αγίας Μονής. Ε τώρα μετά από αυτό, θα πάρει περισσότερους ψήφους… Τάκη δεν πιστεύω να τον κρέμασες εσύ?
Διαβάστε περισσότερα...

Στη μνήμη του Άρη Βελουχιώτη

Στων Αγράφων τα βουνά
Πα στων Αγράφων τα βουνά στου Κόζιακα κορφάδες
κει που παλιά πολέμησαν οι πιο γενναίοι άνδρες
και χάρισαν τη λευτεριά στη σκλαβωμένη γη μας
και διώξανε το φασισμό και τον κατακτητή μας,

βρέθηκα ψες στον ύπνο μου αντάμα με τον Άρη
τον καπετάνιο του ΕΛΛΑΣ το πρώτο παλικάρι
κι ανταρτοπούλες γύρα του κρέμονταν απ’ τα χείλη
πριχού ο ήλιος να κρυφτεί κι έρθει γοργά το δείλη...

διαταγή περίμεναν να ορμήξουν στα θηρία
γερμανικά και εγχώρια που ’φεραν δυστυχία
και σαν χταπόδι άδραξαν την έρμη μας πατρίδα
τη λευτεριά ν’ απαρνηθεί να πέσει στην παγίδα
.
Στο πατρικό μου βρέθηκα κι ήταν όλοι εκεί
η μάνα κι ο πατέρας μου, μπαρμπάδες και αδελφοί
κι ο σεβαστός ο παπα-Λιας, ο γέροντας παππούς μου
που μίλαγε για το Χριστό σ’ όλους τους χωριανούς μου
.
και φτάνανε στην εκκλησιά ν’ ακούσουν τους ψαλμούς του,
ψαλμοί γλυκοί κι έβγαιναν μαζί με τους καημούς του
και βλόγαγε ο γέροντας της λευτεριάς την ώρα
κι εξόρκιζε την καταχνιά και τη μεγάλη μπόρα
.
Εκεί λοιπόν στο πατρικό αντάμα με τον Άρη,
απαντοχή στο σπίτι μας, χαρά, τιμή μεγάλη
κρασί η μάνα έφερνε να πιουν με τον πατέρα
και η τρανή μου αδελφή σχεδίαζε παντιέρα
.
Αγένωτη στα δεκαοχτώ κι ήταν δεξί του χέρι
σαν αετού το πέταγμα έτρεμε και τ’ αγέρι
το κρώξιμό της σήκωνε τρίχα κι ανατριχίλα
και τους εχθρούς τούς έπιανε πικρός τρόμος και νίλα
.
Εκεί ψηλά, στον Κόζιακα, στ’ απόρθητα λημέρια
βρέθηκα μες στους ήρωες που άρπαζαν στα χέρια
τη λευτεριά που είχανε οι βάρβαροι δεμένη
κι ο καπετάνιος που ’λεγε, για μας είναι δοσμένη
.
Άστραφτε η γενειάδα του, φώτιζε η ματιά του
μέσα απ’ το χαμογέλι του έλαμπε η αρχοντιά του
και η φωνή του έβγαινε καθάρια, μεστωμένη,
ε σεις, συντρόφια, έλεγε, γι’ αυτή ’μαστε ταγμένοι
.
Και μαζευτήκαν’ στην αυλή κοπέλες, παλικάρια
κάμποσοι γέροι και γριές με χέρια στα θηκάρια
το λόγο του ν’ ακούσουνε που ’βγαινε φλογισμένος
του πρωτοκαπετάνιου τους με πίκρες ποτισμένος
.
Αδέλφια δεν σκιαζόμαστε του ναζισμού θηρία
αυτά ταχιά θα δώσουνε λόγο στην ιστορία
θα νικηθούν, θα συντριφτούν κι όλα θα τα πληρώσουν
για τα κακά που κάνανε σκληρά θα μετανιώσουν
.
Του μέλλοντός μας οι εχθροί είναι ανάμεσά μας,
εχθροί για όλον το λαό θα’ ναι η συφορά μας,
της λευτεριάς το τίμημα έχει μεγάλο κόστος
και θα ενώσουν τα πυρά κι ο ξένος και ο ντόπιος
.
Στη χώρα συνωστίζονται όλοι οι κολασμένοι
ανάλγητοι για το λαό κι εξανδραποδισμένοι
ζιζάνια θα μας βάλουνε, παγίδες θα μας στήσουν
της λευτεριάς αγωνιστές θα τους εξαφανίσουν
.
Μένει μονάχα να ’μαστε με πίστη στα δικά μας
σαν αλυσίδα κι άσπαστοι στ’ αγώνα ιδανικά μας
δεμένοι κι απροσκύνητοι σε κάθε καταιγίδες
όχι αυτές του ουρανού· δε σβήνουν τις ελπίδες
.
αλλά αυτές του τόπου μας που φτιάχνουν οι αδελφοί μας
με προδοσίες, ίντριγκες, πάνω στην κεφαλή μας.
Γι’ αυτό κρατάτε, αδελφοί, τα όπλα σας στα χέρια
πριχού όλους μας κόψουνε προδοτικά μαχαίρια
.
Μάθ’τε να ξεχωρίζετε την ψώρα απ’ το στάρι
την όμορφη πατρίδα μας φυλάξτε με καμάρι,
γιατί, θαρρώ, στον τόπο μας τρανή οργή θα πέσει
τη λευτεριά, που όλους πονά, θα έχουνε φονεύσει
.
Κι έλεγε, ο Άρης, έλεγε πάνω απ’ το παραθύρι
και τα πουλάκια του βουνού στήσανε πανηγύρι
και ο κόσμος κάτω άρχισε να ρίχνει πιστολιές
τον ουρανό χαράκωναν μ’ ελπίδων πινελιές
.
Και όπως είχαν μαζευτεί ν’ αφουγκραστούν τον Άρη
κι απόθεσαν στα λόγια του τα άγχη τους, τα βάρη
έτσι και χάθηκαν ξανά σα να ’τανε αντάρα
κι εμένα μου απόμεινε του ύπνου μου λαχτάρα
.
Ο καπετάνιος χάθηκε, η μάνα μου, ο πατέρας
ο παπα-Λιας, οι αδελφοί σαν ήχοι μιας φλογέρας
αφήνοντας απόηχο που φτάνει ως την καρδιά μου
σφραγίδα ανεξίτηλη βάζει στα σωθικά μου
.
Της λευτεριάς το τάλαντο πρέπει να το φυλάξω
κι όλους τους νεώτερους κοντά μου να τους κράξω
και να τους πω για τα κακά κείνης της εποχής
ντόπιοι και ξένοι παίξανε ρόλους της ενοχής
.
Και φτιάξαν την πατρίδα μας τρανό νεκροταφείο
αριστερών και δεξιών και ορφανοτροφείο
παιδιών που ’μειναν ορφανά και ξεπουπουλιασμένα
να ψάχνουν για τις μάνες τους μόνα, δυστυχισμένα
.
Ω τι πικρό της μοίρας σου ποτήρι να σου τύχη
να ξύνει η ορφάνια την ψυχή με το σκληρό της νύχι
μάνα αν χάσεις στη ζωή πα στο ξεκίνημά σου
αιώνιο το παράπονο θα ’ναι στο βάδισμά σου
.
Κι αν τύχη χάσεις και τους δυο μπαίνεις στο Γολγοθά σου
μ’ έναν σταυρό ασήκωτο θα κάνεις την τροχιά σου
πικρές εικόνες στην καρδιά θα έχεις ματωμένες
της μάνας, του πατέρα σου θα σέρνεις ρημαγμένες
.
Στον καπετάνιο του ΕΛΛΑΣ, η μνήμη αιωνία
και σ’ όλους που εχάθηκαν στη μαύρη θηριωδία
μανούλες νιες, νέα παιδιά, αδέλφια και μπαρμπάδες
ανθρώπων που πιστέψανε στης λευτεριάς τις δάδες
.
Κι ορφάνεψαν τη χώρα μας, χάθηκαν νιάτα, κάλλη
βάρβαροι την κυλήσανε στα μίση και στη ζάλη
χάθηκαν σπίτια «αριστερών» στη φρίκη των σφαγών
και άλλων σκορπίσαν «δεξιών» στη δίνη των κραυγών
.
Για την πατρίδα, λέγανε, πάλευαν και οι δυο
και την πατρίδα σύρανε στο μαύρο χαλασμό
οι ξένοι οι τρισκατάρατοι στήσανε κωμωδία
και μαυροκόκκινοι αρχηγοί την κάναν τραγωδία
.
Τέτοια κατάντια, διχασμό, οι νέοι να μη δούνε
να σφάζει αδέλφι αδελφό, με μίσος να ορμούνε
κι όσοι εναπομείναντες να ζούνε πια διωγμένοι
άλλοι να τρων πικρό ψωμί, άλλοι κατατρεγμένοι
.
κι άλλοι να ζουν ανάμεσα, στις σκιές των χαλασμάτων
να τρων μαζί με το ψωμί, φωνές αναθημάτων,
να μην τηράνε πίσω τους τι άφησε η μπόρα
μαύρο, ορφάνια και κακό σ’ ολόκληρη τη χώρα
.
Ω τι κακό της κάνανε την έρμη μας πατρίδα
χήρεψαν σπίτια, γειτονιές, πέσανε στην παγίδα
κι έχασε η μάνα τα παιδιά, παππούς, γιαγιά εγγόνια
σπάραξ’ ο τόπος, σύρθηκε, στο μίσος, στη διχόνοια
.
Πόσες μανούλες κλάψανε, Λεύτερε, το χαμό σου
και πόσες δεν ανδρώθηκαν από το θάνατό σου
σύμβολο πια σε κάνανε της λευτεριάς εικόνα
κι άσβηστος μένεις μέσα μας, ελπίδα για αγώνα
.
Πα στων Αγράφων τα βουνά στου Κόζιακα κορφάδες
έζησα κάμποσες στιγμές κείνες τις αποφράδες,
ημέρες, μήνες και εποχές που δε λαλούσε αηδόνι
πόνοι, πικρίες και καημοί κι ο νους μου πια θολώνει...

Βάιος Φασούλας -Γερμανία, 16.03.2005
(Από τη Β` Ποιητική Συλλογή)

Vaios Fasoulas
Delta Kalampakas
42100 TRIKALA
tel: +30 24310 72132
www.fasoulas.de
pelasgos@fasoulas.de
Διαβάστε περισσότερα...

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

(Τέλος στην ανοχή οποιασδήποτε αυθαιρεσίας )
Του Χρήστου Μακρυγιάννη
"Οι κύριοι αυτοί θα φύγουν αμέσως από το αστυνομικό σώμα και δεν θα επιστρέψουν ποτέ. Τέρμα στην ανοχή οποιασδήποτε αυθαιρεσίας αστυνομικών κατά πολιτών", δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης, αναφερόμενος σε δύο ειδικούς φρουρούς του αστυνομικού τμήματος Αγίου Παντελεήμονος, οι οποίοι κατηγορούνται για βίαιη συμπεριφορά...

ΈΒΓΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΗ !!!!!!!! ΚΙΟΛΑΣ !!!
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ !!!
ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ !!!!!!! Ανεξάρτητα από την Αστυνομία !!
Ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι το Γραφείο Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας θα στελεχωθεί με πολιτικό προσωπικό, θα λειτουργεί ανεξάρτητα από την Αστυνομία, ώστε οι καταγγελίες να έχουν αντικειμενική και σοβαρή αντιμετώπιση, και στο προσωπικό του θα περιλαμβάνονται άτομα με νομική κατάρτιση.
(Δηλαδή η Αστυνομία δεν είναι ούτε σοβαρή ούτε αντικειμενική )
Η θητεία του συγκεκριμένου προσωπικού θα είναι διετής και θα μπορεί να ανανεωθεί για μία μόνο φορά. (4 χρόνια !!! με τι μισθό ;
Να στείλουμε βιογραφικό;)
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ !!! ΒΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ,ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το γραφείο θα αποτελείτε από πολίτες και για όποιο θέμα δήθεν κακοποίησης καταγγείλει ένας Πακιστανός ,Ινδός ,ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ σε ένα blog μεταναστών ανώνυμα θα ανακρίνετε ο Αξιωματικός ,o Αστυνομικός από πολίτες !!!!
Yπάρχει Αρχηγός της Αστυνομίας που δεν αντιδρά έστω με μια παραίτηση; Υπάρχουν Αξιωματικοί που δέχονται να ανακριθούν από πολίτες για υπηρεσιακά θέματα ;
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ κ. Υπουργέ την Σοφία Ψυχογιού, ειδική φρουρό που είναι 22 χρονών με μερικές σφαίρες στο νοσοκομείο στείλτε και την Αφροδίτη ΑΛ Σαλέχ του Ιμπραήμ (ειδική σύμβουλο στο υπουργείο σας) να την ανακρίνει μήπως και προκάλεσε τους τρομοκράτες !!!
"Δεν είμαστε απέναντι, αλλά δίπλα στους εργαζομένους στα Σώματα Ασφαλείας. Πρέπει, όμως, να αποκτήσουν επαγγελματισμό και να σέβονται τα δικαιώματα των πολιτών. Δεν κάνουμε διώξεις, ούτε κυνήγι φαντασμάτων, αλλά προστασία ατομικών δικαιωμάτων", τόνισε.
ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ !!
Αν είναι έτσι κύριε υπουργέ ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε , δεν έχεις κάνει ποτέ Αξιωματικός δεν είναι και τόσο εύκολο ξέρεις, πρέπει να είσαι γεννημένος για αυτό, δεν μαθαίνεται στα κομματικά όργανα .Ξέρεις κάτι κ. υπουργέ για αξιοπρέπεια για τιμή για καθήκον για ιδανικά ; Υπάρχουν και Αξιωματικοί που δεν τα παίρνουν κύριε Υπουργέ και σκοτώνονται 30 χρόνια στην υπηρεσία τους για 1500 ευρώ .Υπάρχουν και Αστυνομικοί που δεν ξέρουν στην πολυκατοικία τους ότι υπηρετούν στην Αστυνομία για να μην προκαλέσουν τους Ινδούς ,Πακιστανούς ,Αλβανούς ,ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ , τους φονιάδες γιατί φοβούνται κύριε Υπουργέ δεν υπάρχει ηθίκό δεν έχουν ηγέτες που να σταθούν δίπλα τους και αν τους τύχει κάτι ,ξέρουν οτι θα είναι μόνοι τους .
Όχι επειδή έτυχε να είστε υπουργός της περιόδου που η Αστυνομία έκανε μια από της μεγαλύτερες επιτυχίες να είστε στο απυρόβλητο .Υπάρχει Ελληνική Δικαιοσύνη κ. Χρυσοχοίδη και αν κάποιοι δεν κάνουν την δουλειά τους ή την παρακάνουν να τους στείλετε στον Εισαγγελέα .
ΟΧΙ να βάζετε πολίτες να τους ανακρίνουν σαν πολιτοφυλακή . Με νομική κατάρτιση (Πειθαρχικό Πασοκ, Σύριζα κ.λ.π )
Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α
Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ
Διαβάστε περισσότερα...

Υπομονή πατριώτες, σήμερα θα μαζέψουν τα σκουπίδια.

Ε! ας φάμε κι εμείς λίγο βρώμα από σκουπίδια. Αν αναλογιστεί κανείς, πως οι περισσότεροι εργαζόμενοι που μαζεύουν τα σκουπίδια και τρώνε τη βρώμα καθημερινά στη μάπα, είναι συμβασιούχοι, οι οποίοι έχουν να πληρωθούν καμιά 7-8 μήνες, έχουν οικογένειες, μερικοί δουλεύουν καμιά 8-10 χρόνια και μόνο ένας θεός ξέρει αν θα ξαναδουλέψουν. Έτσι, ο μόνος τρόπος για να διαμαρτυρηθούν, είναι η απεργία. Χθες πάντως που είχε και λαϊκή, γινόταν της που… το κάγκελο από σκουπίδι το οποίο δεν είχε μαζευτεί.
Διαβάστε περισσότερα...