Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Χρόνια Πολλά Καλές Γιορτές

Μη φοβάστε, δεν έχουν μπάμπαλα τα μάτια σας. Επειδή έρχονται Άγιες Μέρες, φτιάξαμε λίγο την ατμόσφαιρα, κάνοντας τον καιρό να χιονίζει στη σελίδα του trikalaola.
Βέβαια αυτό το κάναμε και για το λόγο ότι από χθες το βράδυ, μας πήραν πολλές… «κρυάδες», μπρρρρρ!!! καταλαβαίνετε…
Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά Καλές Γιορτές και να περάσετε όμορφα τις Άγιες Μέρες, μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Γιατί τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένειά σας.
Εσύ χιονάνθρωπε δε λες τίποτα?...
Υ.Γ. Και θυμηθείτε πως στα Τρίκαλα υπάρχουν μέρη με άπειρο φυσικό κάλλος, αρκεί να τα εξερευνήσετε λίγο. Κλείστε τώρα δωμάτιο για τις γιορτές γιατί μας τελειώνουν. Μην το σκέφτεστε καθόλου.
Πηγή φωτό: Χιονάνθρωπος…
Διαβάστε περισσότερα...

Ο πόλεμος μόλις άρχισε………!!!!!!!!!!

Γράφει ο διαχειριστής του trikalaola Νίκος Σαλέπης.
Σχετικά με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας χθες μέσω διαδικτύου.
Κάποιος-οι μας περίμεναν στη γωνία για να μας πυροβολήσουν και μας πυροβόλησαν… δεν άντεξαν, γιατί αν δεν το έκαναν θα έσκαγαν αυτοί!!!
Μόνο που τα σκάγια εξοστρακίζονται και επειδή είναι πολλά, θα χτυπήσουν πολλούς δυστυχώς. (Mιλώ για τον ευρύτερο χώρο των Μ.Μ.Ε.).
Σίγουρα μετά από αυτό, ανοίγονται πολλοί δρόμοι, ή μάλλον καλύτερα, κλείνονται δρόμοι σε πολλά. Έλα όμως που ο διάολος έχει πολλά ποδάρια…
Είναι εμφανές και γκαρίζει πως το trikalaola ενόχλησε, όχι μόνο ενόχλησε, αλλά βρήκαν τον τρόπο για να πλήξουν το γόητρο και τη «ΜΟΥΛΑΡΟ» – δουλειά που γίνεται στο site. Οι 72.475 (μέχρι στιγμής) επισκέπτες του trikalaola από τις 19 Μαΐου 2009 το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.
Να δούμε αν τελικά πόσο αυτές οι βολές βρήκαν το στόχο τους. Εμείς θα υποστούμε τις συνέπειες του νόμου, αν υπάρξουν στοιχεία εις βάρος μας, όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν αυτοί που έχουν άμεσο συμφέρον και θίγονται!!! και αν έχουμε παραβιάσει τις υπάρχουσες διατάξεις του εργασιακού κώδικα και αν φωτογραφίζουμε τον κάθε ασθενή, αντί να του προσφέρουμε τις πρώτες βοήθειες και αν στα 21 χρόνια υπηρεσίας έχουμε δώσει το παραμικρό δικαίωμα και αν έχουμε προσφέρει στην Τρικαλινή κοινωνία. Αυτά είναι γνωστά μέσα από τις δραστηριότητες χρόνια τώρα. Μόνο που αυτός ο πόλεμος, ο οποίος ήταν μέχρι τώρα υπόγειος, συνέπεσε και με την έναρξη της ιστοσελίδας trikalaola.gr οπότε καταλαβαίνετε πως τα “Γομάρια” ή τα “Μουλάρια” που θα συνεργάζονται στο trikalaola.gr θα μουλαρώσουν περισσότερο…
Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το blog του trikalaola δε θα κλείσει όπως κάποιοι ευελπιστούν ή δεν θ’ ανοίξει ποτέ το trikalaola.gr Μετά απ’ αυτό τον πόλεμο, είπαμε, το trikalaola θα μουλαρώσει περισσότερο!!! (καλό αυτό για το αναγνωστικό κοινό).
Δεν έχουν όμως διανοηθεί κάποιοι, που μπορεί να φτάσει αυτός ο πόλεμος που άρχισε, τι συνέπειες θα έχει γενικά στον ευρύτερο χώρο των Μ.Μ.Ε. Θα πάρερε μία γεύση πως τις τελευταίες μέρες, το trikalaola βάλλεται παταγωδώς και αυτό που έγινε δεν ήταν καθόλου τυχαίο!!!!!!!!!
Σήμερα θα το εξηγήσουμε αυτό. Να ξεκαθαρίσω κάτι, πως εγώ δεν ασχολήθηκa ποτέ με το τι κάνει ο άλλος και ούτε πρόσβαλα ποτέ κανέναν. Ο πόλεμος φυσικά από σήμερα θα παιχτεί και στις αίθουσες των δικαστηρίων και ένας Θεός ξέρει πότε θα τελειώσει.
Γιατί η λάσπη είναι είναι μπόλικη.
Η συνέχεια επί της οθόνης…
Με όλο το σεβασμό προς τους φίλους και αναγνώστες του trikalaola

Ο Διαχειριστής blogger Νίκος Σαλέπης
Βαλομάνδρι Τρικάλων
Δήμος Πιαλείων
Θεσσαλία GREECE
Σημ. Σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα ευχαριστώ τους φίλους από το εξωτερικό, Γερμανία, Αμερική, Καναδά, και Αυστραλία για τα ενθαρρυντικά μηνύματα. Παρακαλώ όλους τους φίλους από το Facebook και όλα τα bloggs να το διαδώσουν. Ευχαριστώ.
Διαβάστε περισσότερα...

Οι συγκάτοικοι…

Πως τα φέρνει ο χρόνος. Από νομικός, συντάκτης ο ένας, γραμματέας στο ΠΑΣΟΚ ο άλλος. Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Γραμματέα του Εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Σωκράτη Ξυνίδη, την Τρίτη το μεσημέρι, στο τέλος της διήμερης επίσκεψής του στα Τρίκαλα...
Τον περίμενε ο συγκάτοικός του ο Γιάννης Σιούλας, αρχισυντάκτης της εφημερίδας ΚΥΡΗΚΑΣ και Γραμματέας της Ένωσης συντακτών ημερησίων εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας. Οι δυο τους ήταν συγκάτοικοι, όταν ήταν φοιτητές στη Νομική σχολή της Θράκης στην Κομοτηνή, από το 1981-86. Καλύτερες εποχές εκείνες. Τώρα δε γνωρίζουμε αν συμβαδίζουν και ιδεολογικά.
Διαβάστε περισσότερα...

Άγριος ξυλοδαρμός νεαρής γυναίκας.

Το συμβάν έγινε σήμερα το βράδυ (2-12-09) περίπου στις 8 στην οδό Κοραή στο Παλαιό Δεσποτικό στα Τρίκαλα...
Ένας άνδρας ξυλοκόπησε μία νεαρή γυναίκα μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών. Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Για τα αίτια προανάκριση διενεργεί το τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.
Διαβάστε περισσότερα...