Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Λάκη που θα τον πας τον φαρσαλινό χαλβά?...

Δεν παίζουν καλά μόνο οι παίχτες του Α.Σ. Τρίκαλα μέσα στο γήπεδο, αλλά και υπόλοιποι που είναι απ’ έξω! Οι άνθρωποι του Α.Σ. Τρίκαλα και ειδικά ο Λάκης Πρεμέτης Team manager της ομάδας, εθεάθη σήμερα το μεσημέρι να παίρνει τρία κιλά χαλβά από τον Μπουλογιώργο στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων...
Μιας και ο Λάκης είναι φίλος και παλιός συμμαθητής, με όλο το θάρρος τον ρωτήσαμε τι θα τον κάνει 3 κιλά χαλβά. Βέβαια δεν μπορούσαμε να φανταστούμε την απάντηση… «…Νίκο μου δεν πρόκειται να τον φάω εγώ, αλλά προορίζεται για το διαιτητικό τρίο του αυριανού αγώνα του Α.Σ.Τ. με το Μαρούσι». Αυτή η κίνηση λέει πολλά, όχι φυσικά για δωροδοκία με χαλβά των διαιτητών, αλλά δείχνει το πόσο φιλόξενοι είμαστε στα Τρίκαλα και πόσο καλά δουλεύει όλο το team τους Α.Σ. Τρίκαλα!!! Λάκη μου πολύ καλή η κίνηση, μόνο να συνοδευτεί και με μια καλή νίκη της Τρικαλινής ομάδας αύριο. Μη μας πάθουν και υπεργλυκαιμία κιόλας οι διαιτητές και κολλήσει καμιά σφυρίχτρα στο στόμα. Πάντως και να μας πικράνουν, εμείς θα τους γλυκάνουμε. Η Ελευθερία έκοψε το καλύτερο κομμάτι γι’ αυτούς.
Τώρα Γιάννη που άρπαξες και τη διαφήμιση, δεν πιστεύω να χρέωσες το χαλβά στον Λάκη?...
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτή τη φορά χόρεψαν χωρίς να μετράνε τα βήματα…

Μια όμορφη μουσικοχορευτική βραδιά διοργανώθηκε χθες το βράδυ (Παρασκευή 4-12-09) από τον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο «Ασκληπιός»...
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα «ΘΡΑΚΑ» στα Μεγάλα Καλύβια και συμμετείχαν τα μέλη των τμημάτων ενηλίκων του ομίλου και μαζί πολλοί φίλοι. Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τους ήχους δημοτικής και λαϊκής ορχήστρας και ο χορός κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Πάντως ο Νίκος Σούλιος προτίμησε το δημοτικό, ενώ ο Σταύρος Σούλιος έριξε και μια ζεϊμπεκιά. Δείτε μερικές εικόνες, ενώ οι υπόλοιπες θα προστεθούνε στο βιντεάκι που θα ανεβάσουμε άλλη στιγμή.
Διαβάστε περισσότερα...

Βαλτινό – Αχιλλέας Μπάρας 1-1

Μοιράστηκαν πέναλτι γκολ και βαθμούς σήμερα, Βαλτινό και Αχιλλέας Μπάρας...
Το 0-1 έκανε ο Ράπτης με πέναλτι και με το ίδιο νόμισμα έκανε το 1-1 ο Χρήστος Κράβαρης. Περισσότερο Φωτορεπορτάζ άλλη στιγμή.
Διαβάστε περισσότερα...

Φήκη – Δήμητρα Απόλλων 1-1

Μοιράστηκαν τα γκολ και τους βαθμούς σήμερα οι δύο ομάδες...
Νωρίς ήρθε το γκολ για τη Δήμητρα Απόλλων, όπου προηγήθηκε με κοντινή κεφαλιά του Τσίκου, μόλις στο 3ο λεπτό. Η Φήκη κατάφερε να ισοφαρίσει στο 65’ με τον 16χρονο Χρήστο Κράβαρη. Στη φωτό το 0-1 με την κεφαλιά του Τσίκου. Άλλη στιγμή θα υπάρξει περισσότερο φωτορεπορτάζ για τον αγώνα.
Διαβάστε περισσότερα...

Γενέσι – Πετρωτό 0-2

Με 2 γκολ του Τσικρικά, 1 στο 24’ και 1 στο 78’, το Πετρωτό νίκησε σήμερα το Γενέσι στο ντέρμι της Α’ Ερασιτεχνικής της Ε.Π.Σ. Τρικάλων. Δείτε σε 3 καρέ το 2ο γκολ του Τσικρικά. Η μπάλα χτυπά πρώτα στη δεξιά δοκό και στη συνέχεια πάει από την άλλη πλευρά στα δίχτυα. Άλλη στιγμή θα έχουμε περισσότερο φωτορεπορτάζ από το συναρπαστικό αγώνα.
Διαβάστε περισσότερα...