Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Δοκιμάστε αύριο τις αντοχές σας στο πάρκο του Άη Γιώργη

Ημερίδα με αγώνες δρόμου 5.000μ (άνδρες-γυναίκες) & 1000μ (για παιδιά) το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009.
Στις 12 Δεκεμβρίου 2009 στο Πάρκο του Άη-Γιώργη και ώρα 15:30 θα διεξαχθεί ημερίδα με διοργανωτή το Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων, που θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5.000μ (ανδρών-γυναικών) και αγώνα 1.000μ (για παιδιά έως 15 ετών)...
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους, μέλη ή μη του συλλόγου.
Διαδρομη
Η διαδρομή θα είναι η γνωστή κυκλική χαραγμένη διαδρομή του πάρκου, μήκους 1χλμ περίπου. Η αφετηρία θα είναι στο ύψος της μπροστινής πύλης του πάρκου, δίπλα στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου και πρώτα θα δοθεί η εκκίνηση των 5.000μ στις 15:30 και μετά θα ακολουθήσει ο αγώνας των 1.000 για παιδιά.
Για τους δρομείς
Οι έγγραφες θα γίνονται στο τηλ: 6932 723029 (απογευματινές ώρες), μέσω e-mail στο: runningclubsdt@gmail.com & πριν την έναρξη του αγώνα
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούνε αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια και στους πρώτους (κατηγορία ανδρών-γυναικών) θα δοθούνε κύπελλα
φιλοσοφια
Η διοργάνωση αποσκοπεί στο να προκαλέσει το ενδιαφέρον ερασιτεχνών δρομέων, παιδιών, αλλά και ανθρώπων που δεν τρέχουν, αλλά θα είχαν την επιθυμία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε έναν αγώνα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και ο οποίος θα διεξαχθεί σε ένα περιβάλλον οικείο και εύκολα προσβάσιμο. Σκοπός είναι η προβολή του αθλήματος και η συμμετοχή, που θα αποτελέσει έναυσμα για ενασχόληση με την πιο απλή και φυσική δραστηριότητα, τόσο απαραίτητη στη σημερινή εποχή του «καναπέ» και της «καθιστικής ζωής».
Καλή επιτυχία!
Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα...

Από ανοιχτή σε κλειστή η πισίνα στο δημοτικό κολυμβητήριο Μπάρας.

Υπογράφηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων η σύμβαση του έργου της τοποθέτησης ελαφράς κατασκευής για την μετατροπή της μικρής πισίνας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Μπάρας σε κλειστή πισίνα...
Την σύμβαση υπέγραψαν εκ μέρους του Δήμου ο Δήμαρχος κ. Μιχάλης Ταμήλος παρουσία και του Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού κ. Βασίλης Νάκης και ο Γεώργιος Μανθόπουλος η εταιρία του οποίου και έχει αναλάβει την κατασκευή μετά από δημόσια δημοπρασία σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 57.600 ευρώ και η χρηματοδότησή του γίνεται από το πρόγραμμα «Θησέας».
Οι εργασίες αναμένονται να ξεκινήσουν αμέσως μετά τις γιορτές, δηλαδή τις πρώτες μέρες του 2010, και αναμένεται να αποπερατωθεί σε 12 μήνες, σύμφωνα με την σύμβαση.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟ
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Την Πέμπτη 12/11/2009 διεξήχθησαν οι εκλογές του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων για την ανάδειξη του νέου ΔΣ.
Οι εκλογές στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία και έτυχαν μεγάλης απήχησης από τα μέλη του συλλόγου...
Η διαδικασία ξεκίνησε με τον απολογισμό των έργων του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο κο Ντίνο Κωνσταντίνο, ο οποίος ανέπτυξε τις δραστηριότητες του Συλλόγου τα δύο τελευταία έτη.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πολυάριθμες αποστολές του Συλλόγου σε αγώνες ανά την Ελλάδα, τις ημερίδες επιστημονικού περιεχομένου που διοργάνωσε και φυσικά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι δύο πρώτες διοργανώσεις του αγώνα του Συλλόγου, Ημιμαραθώνιος Δρόμος Θανάσης Σταμόπουλος Καλαμπάκα - Τρίκαλα.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε η ταμίας κα Σταμοπούλου Δήμητρα όπου ανέλυσε τα οικονομικά και ομόφωνα ψηφίστηκε ο ισολογισμός. Ακολούθησε μία πολύ εποικοδομητική διαδικασία όπου ελεύθερα τα μέλη του Συλλόγου ανέπτυξαν τις σκέψεις και τις απόψεις τους για τις δραστηριότητες και το μέλλον.
Στη συνέχεια έγιναν οι εκλογές του Συλλόγου και αναδείχθηκαν τα μέλη του νέου ΔΣ. Τα αποτελέσματα, μετά και την μεταξύ τους συνεδρίαση ανέδειξαν τους εξής :
Πρόεδρος : Κωτούλας Δημήτριος
Αντιπρόεδρος : Τάχος Δημήτριος
Γεν. Γραμματέας : Καράς Απόστολος
Ταμίας : Οικονομίδης Νικόλαος
Γεν. Αρχηγός : Θεοχάρης Βασίλειος
Έφορος : Ρουσιαμάνης Κωνσταντίνος
Μέλος : Κοντοτόλη Μαρίνα
Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα ανακοινώσει σύντομα τις προγραμματισμένες δραστηριότητες του Συλλόγου.
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, ο Σύλλογος, με μία πραγματικά εντυπωσιακή αποστολή 25 αθλητών του, συμμετείχε την Κυριακή 15/11 στον 26ο Δρόμο Ελευθερίας Θερμοπύλες – Αλαμάνα – Γοργοπόταμος. Ο αγώνας διεξάγετε κάθε χρόνο και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των εκδηλώσεων για την επέτειο της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοποτάμου κατά τα χρόνια της κατοχής. Για το σκοπό αυτό ο Σύλλογος κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των εκτελεσθέντων Ελλήνων Αντιστασιακών.
Στον αγώνα των 17 χλμ συμμετείχαν περίπου 250 αθλητές και αθλήτριες από όλες τις γωνιές της Ελλάδος. Ανάμεσα στον μεγάλο αυτό αριθμό οι Τρικαλινοί αθλητές κατάφεραν όχι μόνο να διασκεδάσουν τρέχοντας αλλά και να διακριθούν. Στο βάθρο των νικητών λοιπόν ανέβηκε ο εντυπωσιακός Στέφανος Τσαντούλας καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία 25-29 ετών. Εντυπωσιακές επίσης οι δύο γυναίκες της αποστολής, Γρατσάνη Βίβιαν και Ντόβα Ελένη που κατέλαβαν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στη γενική κατάταξη των γυναικών, πίσω από τη γνωστή πρωταθλήτρια των μεγάλων αποστάσεων Ειρήνη Κοκκιναρίου. Επίσης στο βάθρο ανέβηκε ο συνήθης ύποπτος πια Αχιλλέας Χριστάνας, 2ος στην κατηγορία 35-39 ετών και φυσικά η σημαία της αποστολής Χρίστος Ακρίβος, επίσης 2ος στην κατηγορία 65-69 ετών. Συμμετείχαν επίσης οι: Μπέκος Νικόλαος, Θανασάκης Κων/νος, Τζουτζομήτρος Ιωάννης, Φαγκρίδας Κων/νος, Ρουσιαμάνης Κων/νος, Ευσταθίου Γεώργιος, Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης, Βασιλάκος Ιωάννης, Τάσιος Χρήστος, Ξηρός Ιωάννης, Οικονόμου Δημήτριος, Δούκας Νικόλαος, Πάλλας Δήμος, Γεροκώστας Βάιος, Κούριτας Κων/νος, Μπαρτζιώκας Γεώργιος, Τάχος Δημήτριος, Ντίνος Κων/νος και Κωτούλας Δημήτριος.
Και φυσικά μετά το τέλος του αγώνα και των εκδηλώσεων δεν έλειψε και το καθιερωμένο πια μπάνιο στα ιαματικά νερά των Θερμοπυλών.
Το επόμενο ραντεβού λοιπόν δόθηκε στις 06/12 από τα μέλη για να δαμάσουν τα 21,1 χλμ του 7ου Ημιμαραθώνιου Τύρναβος – Γιάννουλη – Λάρισα.
Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων.
Διαβάστε περισσότερα...

Έπεσε μπόλικο χιόνι στην πίστα του χιονοδρομικού Περτουλίου.

Δείτε τις φωτό από την on line κάμερα του χιονοδρομικού κέντρου Περτουλίου. Η μία είναι από χθες το μεσημέρι και η άλλη πριν από 45 λεπτά...
Οι φωτό είναι δημοσιευμένες στην ομάδα του χιονοδρομικού στο Facabook. Μπείτε στην ομάδα του χιονοδρομικού. Κάντε κλικ εδώ και γίνετε μέλη της ομάδας: http://www.facebook.com/nikos.salepis.trikalaola?ref=name#/pages/-/196939442548?ref=mf
Παιδιά το Σαββατοκύριακο πάμε για ski στο χιονοδρομικό Περτουλίου!
Διαβάστε περισσότερα...