Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Ασκληπιός – Λογγάκι 1-1 (γήπεδο Χρυσαυγής)


Τελείωσε πριν από λίγη ώρα το ντέρμπι του 1ου ομίλου της Α1 Ε.Π.Σ. Τρικάλων, όπου οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τέρματα και βαθμούς. Το Λογγάκι ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, ιδίως στο 1ο ημίχρονο...
Στο 2ο η ομάδα του Ηλία Πατσιάνη, ο Ασκληπιός, ανέβηκε σε απόδοση και δημιούργησε λίγες ευκαιρίες, όπου σε μία από αυτές αξιοποίησε στο 74’ ο Αλεβιζάτος, πετυχαίνοντας το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 79’ η ομάδα του Λιούλιου πίεσε, με αποτέλεσμα να γίνει το 1-1 με αυτογκόλ από τον Κλαπανάρα. Ο Γκουγκουλής αποβλήθηκε για το Λογγάκι στο 84’. Περισσότερο φωτορεπορτάζ θα υπάρξει όταν θα ανεβάσουμε το βίντεο του αγώνα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Το διαιτητικό τρίο ήταν: Πάντος, Αποστόλου, Τσιούλης.
Αναλυτικό ρεπορτάζ μπορείτε να διαβάσετε στις εφημερίδες Πρωινός Λόγος, Έρευνα και Τρικαλινά Νέα, οπού κάλυψαν τον αγώνα.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο χορός της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών Τρικάλων.

Πραγματοποιείται αυτή την ώρα ο χορός της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών Τρικάλων, στο κοσμικό κέντρο «Ονείρων Έπαυλις»...
Στην εκδήλωση συμμετέχει πολυμελής ορχήστρα και το χορευτικό του συλλόγου, όπου παρουσίασε χορούς του Πόντου. Επίσης συμμετέχουν φίλοι του συλλόγου από πολλά μέρη της Ελλάδας. Περισσότερες εικόνες θα προστεθούν στο βίντεο που θα ανεβάσουμε στις αρχές της άλλης βδομάδας.
Διαβάστε περισσότερα...