Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Βραβεύσεις μαθητών στο δημαρχείο Πιαλείων

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πιαλείων σας προσκαλεί...
να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση που διοργανώνει στις 26 Δεκεμβρίου 2009, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00μ.μ., στο Δημοτικό κατάστημα στη Φήκη Τρικάλων, για τη βράβευση των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου Πιαλείων, στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και στους διακριθέντες μαθητές στον διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «Παιχνίδι και Μαθηματικά».
Διαβάστε περισσότερα...

Η ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου στο δημαρχείο Τρικάλων.

Μελωδικές ευχές για τις γιορτές από τα μέλη της παραδοσιακής ορχήστρας και χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων που απέδωσαν αντιπροσωπευτικά κάλαντα από διάφορες περιοχές της χώρας μας δέχθηκαν το πρωί οι Αντιδήμαρχοι Τρικκαίων Ελένη Αργυροπούλου-Καλλιάρα, Παναγιώτα Βράντζα, Στέφανος Σακκάς του Λάμπρου και Δημήτρης Παζαϊτης...
Τα παιδιά συνόδευαν ο Διευθυντής του σχολείου κ. Βασίλης Παπακώστας, οι υπεύθυνοι της ορχήστρας κύριοι Αριστείδης Ντίνας και Χρήστος Κιτσιόπουλος και οι υπεύθυνες της χορωδίας κυρίες Δήμητρα Κοσβύρα και Παναγιώτα Ζαφειρίου ενώ μετά τα κάλαντα οι προαναφερθέντες εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής αφού έδωσαν με την σειρά τους τις θερμότερες ευχές για την γιορτινή περίοδο, πρόσφεραν στον κ. Παπακώστα σαν δώρο ένα καραβάκι.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
Διαβάστε περισσότερα...

Προστέθηκε το βίντεο και φωτό του αγώνα Τρίκαλα – Νίκη Βόλου 1-1


Τρίκαλα – Νίκη Βόλου 1-1 Κυριακή 6-12-09. Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και φωτό. Λόγω τεχνικού λάθους δεν υπάρχει το γκολ της Νίκης Βόλου.


Διαβάστε περισσότερα...

Νέο μεγάλο χτύπημα κατά εμπόρων ναρκωτικών

Φωτό αρχείου
Φίσκα με ακατέργαστη φούντα χασίς, είχαν το φορτηγάκι οι έμποροι ναρκωτικών στη Θεσπρωτία, συνολικού βάρους 680 κιλών!...
Στο γνωστό πέρασμα των Σαγιάδων είχε στηθεί μπλόκο χθες το βράδυ, από το Α’ και Β’ τμήμα συνοριακών φυλάκων Φιλιατών. Οι συνοριοφύλακες εντόπισαν το φορτηγάκι με τους Αλβανούς και το ακινητοποίησαν, συλλαμβάνοντας τους Αλβανούς. Η επιτυχημένη επιχείρηση συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πολλές που έχουν γίνει μέσα στο χρόνο που εκπνέει και επετεύχθησαν από το τμήμα δίωξης ναρκωτικών Θεσπρωτίας και το τμήμα συνοριοφυλάκων.
Διαβάστε περισσότερα...

Φωτορεπορτάζ του αγώνα ΑΕΤ – Παραληθαίοι 1-5

Δείτε 14 εικόνες από τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου ΑΕΤ – Παραληθαίοι 1-5
Διαβάστε περισσότερα...

Έβγαλαν πεντάσφαιρο στους συναδέρφους τους…

Υποτάχτηκαν στο νέο αίμα της Α.Δ. Γρεβενών, οι αστυνομικοί της Α.Δ. Τρικάλων σήμερα στο γήπεδο της Βασιλικής. Η Τρικαλινή ομάδα ποδοσφαίρου έχασε από την αντίστοιχη των Γρεβενών με 1-5 για το περιφερειακό πρωτάθλημα. Εκεί που στα καθημερινά τους καθήκοντα οι αστυνομικοί κοντράρονται με τους παρανομούντες, σήμερα είχαν την ευκαιρία να κοντραριστούν και λίγο μεταξύ τους… ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και το άγχος της εργασίας τους...
Εξάλλου το πρωτάθλημα δεν είναι επαγγελματικό, ούτε καν ερασιτεχνικό, αλλά «συναδερφικό». Στον αγώνα, το σκορ άνοιξε στο 8 λεπτό για την ομάδα των Γρεβενών ο Γκέτσιος. Ο Ευριπίδης Δούμας διπλασίασε τα τέρματα στο 21’. Στο 42’ ο Λήτος μείωσε για την Τρικαλινή ομάδα σε 1-2. Το 1-3 έκανε στο 45’ ο Ντάνας και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Δούμας πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ και το 4ο της ομάδας των Γρεβενών. Στο 2ο ημίχρονο οι παίχτες της Γρεβενιώτικης ομάδας πέτυχαν ένα ακόμη γκολ στο 60’ με τον Ταμπακάκο, οποίος είναι και προπονητής της ομάδας. Δυσαρεστημένος βέβαια ο προπονητής της Τρικαλινής ομάδας Κώστας Καρατζάς, αλλά παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου και στο νέο αίμα που διαθέτει. Το διαιτητικό τρίο ήταν: Στεφόπουλος, Κ. Λεωνίδας, Στ. Λεωνίδας.
Οι συνθέσεις των ομάδων.
Τρίκαλα:
Αγραφιώτης, Μήτραινας, Γκουλιάφας, Καλατζής, Σακομήτρος, Τσιούλης, Αλεξανδρής, Θεοδωράκης, Δερμάνης, Λήτος, Νταϊλιάνης. Αλλαγές: Σίμος, Μαλλικόπουλος, Παπανικολάου, Χασιώτης.
Γρεβενά: Λαχανός, Παππάς, Κύρκος, Λαμπρόπουλος, Χαντάβας, Γκέτσιος, Χριστοδούλου, Λάλος, Ταμπάκος, Δούμας. Αλλαγές: Κυριατζής, Νικολόπουλος, Γράβαλος, Μανδράκης, Ντάνας, Ζωλότας. Η Τρικαλινή ομάδα στο 1ο αγώνα είχε ηττηθεί από την ομάδα της Ηγουμενίτσας εκτός έδρας με 3-0. Στον όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες των Αστυνομικών Διευθύνσεων: Τρικάλων, Γρεβενών και Ηγουμενίτσας. Το trikalaola κατέγραψε τον αγώνα σε βίντεο, το οποίο θα ανεβάσουμε σύντομα στο διαδίκτυο. Δείτε μερικές εικόνες και τις υπόλοιπες θα τις ανεβάσουμε μαζί με το βίντεο.
Διαβάστε περισσότερα...