Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

19Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΚΙ & 16Ο ΚΥΠΕΛΟ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΚΙ «ΑΘ. ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ»

Οι πρώτοι αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης (Ε.Ο.Ο.Α.) για τη φετινή χρονιά διεξήχθησαν στη Βασιλίτσα Γρεβενών στις 16 και 17 Ιανουαρίου 2010. Τη διοργάνωση των αγώνων ανέλαβε η Ορειβατική Αναρριχητική Λέσχη Θεσσαλονίκης....
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ο Κάθετος Αγώνας του 19ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ορειβατικού Σκι και την Κυριακή 17 Ιανουαρίου ο Α’ αγώνας του 16ου Κυπέλου Ορειβατικού Σκι «Αθ. Λευκαδίτης».
Την πρώτη μέρα των αγώνων, στην κατηγορία Α΄ αντρών, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ματράς Σλάβεκ (Ε.Ο.Σ. Αχαρνών). Ακολούθησαν, ο Νίκος Κωστόπουλος (Ε.Ο.Σ. Αχαρνών) και ο Αλέξανδρος Καμπουρόπουλος (Ε.Ο.Σ. Αχαρνών). Επίσης, τις τρείς πρώτες θέσεις της Β’ κατηγορίας Αντρών κατέλαβαν οι Φωτεινός Μιχάλης (Ο.Σ. Σπάτων), Μαργαρίτης Γιώργος (Σ.Ο.Χ. Τρικάλων) και Αγγελής Νίκος (Σ.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης). Στην κατηγορία ων εφήβων τις πρώτες θέσεις κατέκτησαν οι Σταμάτης Δημήτρης (Ε.Ο.Σ. Καρπενησίου), Σταμάτης Χαράλαμπος (Ε.Ο.Σ. Καρπενησίου) και Μπούμπας Γιώργος (Ε.Ο.Σ. Ροδολίβους). Επίσης, στην κατηγορία των γυναικών τις τρεις πρώτες θέσεις κατέκτησαν οι Μπίκα Δήμητρα (Ε.Ο.Σ. Καρπενησίου), Παρασχάκη Συρματένια (Ε.Ο.Σ. Χανίων) και Χαριτάκη Μυρτώ (Ε.Ο.Σ. Χανίων).
Τη δεύτερη μέρα των αγώνων, νικητές στην κατηγορία Α’ αντρών ήταν οι Ματράς Σλάβεκ (Ε.Ο.Σ. Αχαρνών), Κωστόπουλος Νίκος (Ε.Ο.Σ. Αχαρνών) και Καμπουρόπουλος Αλέξανδρος (Ε.Ο.Σ. Αχαρνών). Στην κατηγορία Β’ Αντρών οι Μαργαρίτης Γιώργος (Σ.Ο.Χ. Τρικάλων), Ρουμελιωτάκης Μάνος (Ε.Ο.Σ. Χανίων) και Αγγελής Νίκος (Σ.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης). Επίσης, στην κατηγορία εφήβων, τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι Σταμάτης Δημήτρης (Ε.Ο.Σ. Καρπενησίου), Σταμάτης Χαράλαμπος (Ε.Ο.Σ. Καρπενησίου) και Βαβίτσας Γιάννης (Σ.Ο.Χ. Τρικάλων). Τέλος, στην κατηγορία των γυναικών, οι τρείς πρώτες γυναίκες ήταν οι Μπίκα Δήμητρα (Ε.Ο.Σ. Καρπενησίου), Δούνη Ιουλία (Ε.Ο.Σ. Αχαρνών) και Παρασχάκη Συρματένια (Ε.Ο.Σ. Χανίων). Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων παρουσιάζονται στη ιστοσελίδα της ΕΟΟΑ, info@eooa.gr.
Οι αγώνες της 16ης και 17ης Ιανουαρίου ήταν αγώνες κριτήριο για τη συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας η οποία θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ορειβατικού Σκι που θα λάβει μέρος στην Ανδόρα από τις 1 έως τις 7 Ιανουαρίου 2010. Ο Β’ αγώνας κυπέλλου και η Σκυταλοδρομία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος θα γίνει στις 6 & 7 Φεβρουαρίου 2010 στο Βελούχι. Τη διοργάνωση των αγώνων θα αναλάβει η Ε.Ο.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!