Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Τι λέει η συνήγορος για τον 26χρονο Τρικαλινό συλληφθέντα και για τους «Πυρήνες της Φωτιάς».

Α. Λεγάκη:
«Οι πολίτες εκτός από αθώοι πρέπει να είναι και τυχεροί»
Για ατράνταχτα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητα του νεαρού που συνελήφθη παραμονές των Φώτων για συμμετοχή στη «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» μιλά στο tvxs η συνήγορός του Αντωνία Λεγάκη.
Όπως αναφέρει, τα αποτυπώματά του έχουν βρεθεί μόνο στα εσωτερικά εξαρτήματα του υπολογιστή που κατασχέθηκε στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου, κάτι που αποδεικνύει τον ισχυρισμό του ότι τρία χρόνια πριν είχε συναρμολογήσει τον συγκεκριμένο υπολογιστή και δεν τον χρησιμοποίησε ποτέ στο εξής...
Σχετικά με την κατηγορία της συμμετοχής του σε συγκεκριμένες επιθέσεις, ο 26χρονος έχει ακλόνητο άλλοθι, καθώς, όπως τονίζει η κ. Λεγάκη, ζει στα Τρίκαλα και εργάζεται στην εταιρία του πατέρα του, η οποία ασχολείται με ηχητικές εγκαταστάσεις. Μάλιστα, σε ότι αφορά την επίθεση στο σπίτι της Λούκας Κατσέλη, την ίδια ημέρα ο νεαρός είχε αναλάβει μόνος του την ηχητική εγκατάσταση της προεκλογικής εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ (!) στα Τρίκαλα, γεγονός που επιβεβαιώνουν και τα τοπικά στελέχη του κόμματος.
Η κυρία Λεγάκη θέτει ευρύτερο ζήτημα «φακελώματος» των πολιτών που προσάγονται κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων, καθώς, για τον εντολέα της, το μόνο «επιβαρυντικό» στοιχείο είναι η παλαιότερη σύλληψή του κατά τη διάρκεια διαδήλωσης, αρκετά χρόνια πριν. «Οι πολίτες εκτός από αθώοι, οφείλουν να είναι και τυχεροί» τονίζει χαρακτηριστικά.
Πηγή: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!