Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Φοβερές και ανησυχητικές αποκαλύψεις γιά την Λέσχη Bilderberg

Σε τηλεοπτική εκπομπή που μεταδόθηκε σε ώρα αιχμής (Τετάρτη 30 Δεκ., 10-11 βράδυ) από παναμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι (TruTv) και κύριο παρουσιαστή τον πρώην κυβερνήτη της Πολιτείας Μινεσσότα, Τζέσε Βεντούρα, εξηγήθηκαν με ντοκουμέντα και δηλώσεις επιστημόνων, πως η παγκόσμια ''ελίτ'', που συνεδριάζει μυστικά παραβιάζοντας ακόμα και νομοθεσίες των χωρών τους (αντιπρόσωποι από ΗΠΑ), θέλει να μειώσει τον πληθυσμό του πλανήτη, μέσω τροφών, νερού, φαρμάκων...

Οι εκπρόσωποι κυβερνήσεων τραπεζών, μεγάλων βιομηχανιών, πολιτικοί κλπ, έχουν στόχο τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού και οι συνεδριάσεις της Λέσχης είναι πάντα μυστικές.
Τελευταίο κρούσμα των ''έργων'' τους η περίφημη ''γρίπη των χοίρων'' Η1Ν1, που τελικά αποδείχτηκε ''φούσκα'' πανικοβάλλοντας τον κόσμο και τα δισεκατομ. εμβόλια, δήθεν για την ''προστασία'' του πληθυσμού, αλλά ουσιαστικά γιά την σταδιακή εξασθένηση του αμυντικού μηχανισμού του ανθρώπινου σώματος. Μην ξεχνάμε ότι και ο ιός του Αids δημιουργήθηκε σ' εργαστήρια του αμερικάνικου Πεντάγωνου.
Η ζημιογόνα για την αμερικάνικη κυβέρνηση και την λέσχη Bilderberg εκπομπή (καταλυτική και με ντοκουμέντα), για πρώτη φορά μεταδόθηκε στο έδαφος των ΗΠΑ από αμερικάνικο τηλεοπτικό κανάλι, γεγονός που δημιούργησε σοκαριστηκή εντύπωση. (Μην ξεχνάμε ότι από ελληνικής πλευράς, τα τελευταία χρόνια ''μόνιμοι'' στις συνεδριάσεις της Λέσχης ήταν, η υπουργός Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου και ο πρ. υπουργός Γ. Αλογοσκούφης.
'Έχουν συμμετάσχει ακόμα σε συνεδριάσεις της Λέσχης, 4 φορές ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και 1 φορά ο πρ. πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής. Και οι Θ. Πάγκαλος (3 φορές), Ντ. Μπακογιάννη. Δύο φορές και ο δημοσιογράφος Αλ. Παπαχελάς).
Πηγή Ομ. Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!