Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος στα πλαίσια των ειδικών προβολών για τα παιδιά (ΣΙΝΕΑΚ) θα προβάλλει αυτή τη Κυριακή σε δύο προβολές 11.30 (πρωί) και 17.30 (απόγευμα), στη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου, την μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ...

Γενική είσοδος 4 ευρώ.
Μια κωμική, οικογενειακή περιπέτεια με πρωταγωνιστές πάμπολλα σκυλιά που καθένα έχει τη δική του ιδιαίτερη προσωπικότητα.
Η Άντι και ο μικρός αδερφός της, Μπρους, ζουν σ' ένα σπίτι όπου απαγορεύονται αυστηρά τα κατοικίδια με αποτέλεσμα να πρέπει να βρουν άμεσα έναν τρόπο να κρατήσουν το πολυαγαπημένο τους σκύλο, τον Παρασκευά. Όταν βρίσκουν τυχαία ένα εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο, στο οποίο έχουν ήδη βρει καταφύγιο κάποια αδέσποτα, η Άντι έχει μια ιδέα. Αξιοποιώντας τη μηχανολογική ευφυΐα του Μπρους, και με τη βοήθεια των συνομήλικων γειτόνων τους, μετατρέπουν αντικείμενα της καθημερινότητας σε μηχανολογικά θαύματα αυτοεξυπηρέτησης των σκυλιών και το υπό κατάρρευση ξενοδοχείο, χάρη στο πείσμα των παιδιών και την αγάπη τους για τα ταλαίπωρα αδέσποτα, μεταμορφώνεται σε παραδεισένιο χώρο διαμονής, όχι μονάχα για τον Παρασκευά, αλλά και για τα αδέσποτα της γειτονιάς.
Όταν τα σκυλιά αρχίζουν και γίνονται αρκετά φασαρίοζικα, οι γείτονες αντιδρούν και ο μπόγιας βγαίνει για να επιβάλλει την τάξη, αλλά τα δύο ευρηματικά αδέρφια κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν τα σκυλιά. Στο πλευρό τους και ο κοινωνικός λειτουργός που έχει αναλάβει την ευθύνη να βρει στα δύο αδέλφια την ιδανική για αυτά οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!