Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

“Όχι” στο δικαίωμα ψήφου και στην υπηκοότητα στους μετανάστες από την δημοκρατική Γαλλία

Αντίθετα με την ελληνική κυβέρνηση που αντιμετωπίζει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα λαθρομετανάστευσης από την Γαλλία και ούτε έχει τις "αποικιακές" ενοχές και υποχρεώσεις, η γαλλική κυβέρνηση του Νικολά Σαρκοζί απέκλεισε κάθε περίπτωση να δοθεί στους μετανάστες δικαίωμα ψήφου στις τοπικές εκλογές, όπως αξιώνει η σοσιαλιστική αντιπολίτευση...
Αντίθετα με την ελληνική κυβέρνηση που αντιμετωπίζει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα λαθρομετανάστευσης από την Γαλλία και ούτε έχει τις "αποικιακές" ενοχές και υποχρεώσεις, η γαλλική κυβέρνηση του Νικολά Σαρκοζί απέκλεισε κάθε περίπτωση να δοθεί στους μετανάστες δικαίωμα ψήφου στις τοπικές εκλογές, όπως αξιώνει η σοσιαλιστική αντιπολίτευση.
Εμείς εδώ με ορισμένους ψευτοκουλτουριάρηδες της Μ.Κ.Ο που εκμεταλλεύονται την ευαισθησία του Πρωθυπουργού για θέματα μετανάστευσης και ανθρωπισμού είμαστε έτοιμοι να δώσουμε Ιθαγένεια.
Κάνουμε έκκληση στον κ. Πρωθυπουργό στους Βουλευτές του Πασόκ ,του Κ.Κ.Ε να μη ψηφίσουν αυτό το έκτρωμα και να μην είναι αυτοί που θα βάλουν τέλος στην φυλή μας .
Ο Ορισμός της Ιθαγένειας κατά τον Ηρόδοτος είναι "όμαιμον, ομότροπον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον κοινή Ιστορία .
Καλούμε τους Βουλευτές μας να μας πούνε με ποιους από αυτούς που θέλουν να τους δώσουμε Ιθαγένεια εμείς οι Ελληνες έχουμε κοινή Ιστορία ,Γλώσσα, Θρησκεία , έχουμε το ίδιο αίμα είμαστε από την ίδια φυλή και με ποιους έχουμε τα ίδια ήθη και έθιμα .
Ο Έλληνας είναι φιλότιμος είναι ανθρωπιστής είναι γνώρισμα της φυλής μας, σας θυμίζω τη αμέριστη βοήθεια που δώσαμε όταν αυτοί οι άνθρωποι είχαν πρωτοέρθει στην Πατρίδας μας .
Σήμερα η Πατρίδα μας είναι στο στόχαστρο και της Ε.Ε και ενώ έχουμε τόσα οικονομικά προβλήματα χωρίς να υπάρχει λόγος θέλουμε να προσθέσουμε και άλλα . Ξέρετε τα ποσά που στοιχίζουν οι λαθρομετανάστες; είναι τεράστια .
Ο πρόεδρος του Πακιστάν ευχαριστεί το πρέσβη μας για την Ιθαγένεια που θα δώσουμε στους συμπατριώτες του. Είναι ο ίδιος που για να γλυτώσουν αυτοί οι άνθρωποι φεύγουν από το Πακιστάν κυνηγημένοι ,είναι Πακιστανοί δεν είναι Έλληνες αλλά αυτοί οι άνθρωποι για να αποκτήσουν διαβατήρια της Ε.Ε θα κάνουν τα πάντα .
Δεν πρέπει να δώσουμε Ιθαγένεια πρέπει να το καταλάβουμε ,αν κάποιος θέλει να μείνει στην πατρίδα μας του αρκεί η κάρτα παραμονής και μπορεί να αποκτήσει υπηκοότητα με αίτηση του αν το επιθυμεί χωρίς να τον υποχρεώσουμε να απαρνηθεί την Ιθαγένεια του, να τον κάνουμε κάτι το οποίο δεν είναι ούτε θα γίνει . Το Σύνταγμα είναι αυτό που καθορίζει πως κάποιος μπορεί να πάρει την υπηκοότητα αν το επιθυμεί και σας υπενθυμίζω, οτι μπορεί κάποιος να πάρει όσες υπηκοότητες θέλει ,αλλά την Ιθαγένεια δε την παίρνεις δεν την αποκτάς δεν χαρίζεται ,με αυτήν γεννήθηκες και με αυτή πεθαίνεις .
Καταλαβαίνω τις πιέσεις που δέχεται η Ελληνική κυβέρνηση για τους μετανάστες όλοι αυτοί όμως που πιέζουν την Ελληνική κυβέρνηση και μας κατηγορούν για δήθεν καταπίεση των δικαιωμάτων των μεταναστών δεν θέλουν ούτε έναν μετανάστη στη Πατρίδας τους και όταν κάποιος ξεφύγει το στέλνουν πίσω πακέτο.
Πρέπει να λύσουμε το μεταναστευτικό αλλά όχι εις βάρος μας. Όπως συστήνει Ευρωπαϊκή Ένωση ,ποσόστωση, η Γαλία έχει 3,5 εκατομύρια μετανάστες εκτός Ε.Ε κυρίως όμως από τις αποικίες της τις κατακτήσεις της, δηλαδή (δικούς της) ,σε ποσοστό κατοίκων 63 εκατομμυρίων .Το ποσοστό είναι περίπου 3 % και τους έχει γονατίσει. Εμείς στην Ελλάδα χωρίς να έχουμε επίσημα στοιχεία έχουμε 750 χιλιάδες (νομίμους) μετανάστες και περίπου 2. εκατομμύρια λαθρομετανάστες σε ένα ποσοστό Ελλήνων δέκα (10).εκατομυρίων, τα ποσοστά είναι πέρα κάθε κριτικής ,και χωρίς να είμαστε ικανοί να σταματήσουμε την συνεχιζόμενοι ροή και μόνο με την απόδοση της Ιθαγένειας θα διπλασιαστούν , δεν θα το λύσει το πρόβλημα η απόδοση της Ιθαγένειας όπως μερικοί κακώς πιστεύουν θα το διογκώσει .Γιατί να πάει κάποιος στην Ιταλία όπου κινδυνεύει να απελαθεί με συνοπτικές διαδικασίες και δεν θα προτιμήσει την Ελλάδα ,αφού και διαβατήριο θα πάρει και ασφάλιση θα έχει και θα αποφασίζει για τους Έλληνες με την ψήφο του.
Πέρα από κόμματα και πολιτικές όχι στην Ιθαγένεια το θέμα είναι εθνικό και είναι καθαρά θέμα επιβίωση της Φυλής μας.
Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α
Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!