Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Έργα υποδομής σε παρόδους της οδού Καλαμπάκας

Την περιοχή που βρίσκεται αριστερά της οδού Καλαμπάκας επισκέφθηκε χθες ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων, αρμόδιος στον τομέα των έργων, κ. Τάκης Παζαΐτης, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την πορεία των έργων που έχουν ήδη ξεκινήσει και βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή...
Πράγματι, στα πλαίσια της εφαρμογής του σχεδίου πόλης, έχουν ξεκινήσει και σύντομα αναμένονται να ολοκληρωθούν έργα υποδομής αλλά και αποκατάστασης της ρυμοτομίας, έργα που κυριολεκτικά θα αλλάξουν την εικόνα αλλά και την καθημερινή ζωή των κατοίκων της. Ήδη δύο συνεργεία του Δήμου εργάζονται για την υλοποίηση των έργων. Αφενός το συνεργείο της ΔΕΥΑΤ για την τοποθέτηση του δικτύου αποχέτευσης, έργο με το οποίο θα ολοκληρωθούν οι απαραίτητες υποδομές. Αφετέρου άλλο συνεργείο του Δήμου Τρικκαίων προχωρά στη κατασκευή κρασπέδων, πεζοδρομίων και συνολικά της απαραίτητης προετοιμασίας για την τελική ασφαλτόστρωση των οδών.
Ο Αντιδήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των έργων αλλά και γενικότερα για την υλοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος των κατοίκων της περιοχής αριστερά της οδού Καλαμπάκας.
Υπολογίζεται ότι μέχρι την Άνοιξη στους δρόμους αυτούς θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα υποδομής, θα έχουν επιστρωθεί με αμμοχάλικο και θα είναι έτοιμοι για ασφαλτόστρωση.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!