Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Σύσκεψη για την ανάπλαση του αύλειου χώρου στο 1ο Γυμνάσιο

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα των καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων εν όψει των έργων για την ανάπλαση του αύλειου χώρου των εκπαιδευτηρίων αλλά και του παρακείμενου γηπέδου στην περιοχή της Μπάρας. Στη σύσκεψη παρών ήταν...
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα ".

...ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος, ο Γυμνασιάρχης κ. Βασίλης Πισκόιας καθώς και το σύνολο των καθηγητών του Γυμνασίου.
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση από πλευρά του Δημάρχου για τα έργα ανάπλασης που πρόκειται να υλοποιήσει ο Δήμος στον αύλειο χώρο των δύο εκπαιδευτηρίων (συνολικής έκτασης 28 στρεμμάτων) καθώς και στον χώρο του παρακείμενου γηπέδου ούτως να είναι λειτουργικός και για τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής της πόλης μας.
Επίσης ο Δήμαρχος ενημέρωσε για το έργο ανάπλασης του αύλειου χώρου τόσο του 1ου Γυμνασίου όσο και του 1ου Λυκείου Τρικάλων, για την ελαφρά περίφραξη με πράσινο και παγκάκια ανάμεσα στα δύο εκπαιδευτήρια, καθώς επίσης για τους χώρους πάρκινγκ που προβλέπεται να γίνουν στον εξωτερικό χώρο των σχολείων.
Από την πλευρά τους οι καθηγητές συμφώνησαν με τα έργα ανάπλασης που ετοιμάζει ο Δήμος, ενώ αρκετοί από αυτούς υποστήριξαν ότι από το 1ο Γυμνάσιο Τρικάλων λείπει μια κλειστή αίθουσα στην οποία να μπορούν να γυμνάζονται οι μαθητές κατά τις βροχερές ημέρες ή να λειτουργεί ως αίθουσα πολλαπλών χρήσεων για εκδηλώσεις κ.λπ.
Με αυτό το αίτημα συμφώνησε και ο Δήμαρχος, ενημέρωσε όμως ότι το παρόν έργο αφορά και μόνο την ανάπλαση του αύλειου χώρου. Επεσήμανε πάντως ότι θα δώσει εντολή στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου για την σύνταξη μιας μελέτης για την κατασκευή ενός τέτοιου χώρου και εφόσον μπορεί να υλοποιηθεί με σχετικά φθηνό κόστος θα προχωρήσει στην υλοποίησή του.
Από το γραφείο τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!