Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Θα στεγαστεί η Π.Α.ΔΥ.Θ. σε νέο χώρο.

Τον χώρο που έχει ενοικιασθεί προκειμένου να φιλοξενήσει τα νέα γραφεία της Π.Α.ΔΥ.Θ. (Περιβαλλοντική Αναπτυξιακή Δυτικής Θεσσαλίας) Α.Ε. επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της Π.Α.ΔΥ.Θ. κ. Μιχάλης Ταμήλος συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της εταιρίας κ. Ορέστη Πλιάσα....
Πρόκειται για ένα πολύ λειτουργικό χώρο 100 και πλέον τετραγωνικών μέτρων επί της περιφερειακής οδού Τρικάλων-Λαρίσης (δίπλα στην ταβέρνα «Η Φωλιά του Κόκορα») όπου άνετα μπορούν να φιλοξενηθούν τόσο οι διοικητικές όσο και οι μηχανολογικές υπηρεσίες της Π.Α.ΔΥ.Θ. Ο χώρος είναι υπεραρκετός και ικανός να βολέψει ακόμη περισσότερες υπηρεσίες και γραφεία σε περίπτωση μελλοντικής επέκτασης της εταιρίας. Πέραν αυτού, βρίσκεται σε σημείο κομβικό, ακριβώς στον δρόμο με κατεύθυνση προς τον ΧΥΤΑ της Παλαιοσαμαρίνας. Κυρίως όμως βρίσκεται στην περιφερειακή οδό, γεγονός που δεν θα αναγκάζει οποιοδήποτε όχημα από όλες τις περιοχές της Δυτικής Θεσσαλίας να εισέρχονται εντός των Τρικάλων, προκαλώντας εκτός των άλλων κυκλοφοριακό φόρτο στην πόλη.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του κ. Ταμήλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον χώρο των νέων γραφείων της Π.Α.ΔΥ.Θ. και έδωσε οδηγίες για τις τελευταίες εργασίες που απαιτούνται για την διαμόρφωση του χώρου καθώς επίσης για την διαρρύθμιση των γραφείων στο εσωτερικό του.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!